Zeus pacanele

Zeus este un joc clasic, dar modern de pacanele cu fructe, renumit în cazinourile din Las Vegas. Acesta a fost unul dintre primele jocuri de pacanele de la WMS Gaming, care au transformat jocurile de fructe intr-o adevarata poveste fascinanta.

Zeus

Evalueaza Joc (985voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul de păcănele Zeus te va transpune într-un alt timp. Vizitează Grecia Antică și îi poți cunoște pe faimoșii zei de pe Muntele Olimp. Este un joc ca la aparate gratis, foarte captivant, având ca și personaj principal pe zeul grecesc antic, precum și câteva zeițe cunoscute în rândul pasionaților de mitologie. Cu o grafică foarte bună, sunete de fundal și numeroase oportunități de câștig, jocul de păcănele Zeus este exact ceea ce cauți. Este un joc extrem de simplu de jucat. Fi pregătit să te bucuri de câștigurile mari ale acestui joc.

Cum se joacă

Jocul de păcănele dispune de 5 role și 30 de linii de câștig. Slotul îți oferă o serie de combinații câștigătoare. Simbolurile pe care le vei găsi în joc au legătură cu Zeus și cu alte zeități din Grecia Antică. De asemena, vei întâlni cai înaripați, corăbii, amfore, harpe, bănuți. Trei simboluri pe care nu vrei să le ratezi sunt simbolul wild, simbolul scatter, adică fulgerul și simbolul Zeus, care este cel mai bine plătit. Simbolul fulgerului va declanșa bonusul și poți câștiga bănuți de pe urma combinațiilor câștigătoare. Simbolul scatter nu poate fi combinat cu simbolul wild pentru a crea combinații câștigătoare.

zeus jocuri ca la pacanele

Trei simboluri scatter îți vor aduce 10 free spins și 4 simboluri scatter te vor recompensa cu 25 de free spins. Dacă conectezi 5 simboluri scatter vei putea obține 100 de free spins. Ce face runda aceasta bonus specială este că o poți declanșa din nou. Tot ce trebuie să faci este să nimerești iar minim 3 fulgere. Simbolul Zeus este folosi în rundele bonus. Slotul îți oferă bănuți care valorează de la 0.01 dolari până la 5 dolari. Poți folosi o singură monedă pe linie de câștig, cu un pariu minim de 0.30 de dolari și un maxim de 5 dolari. Poți paria pe o sumă de 150 de dolari și câștigul maxim va ajunge până la 2.500 de dolari în bani reali și un cumul de 500 de bănuți.

Continuă să rămâi în Grecia Antică și încearcă și jocul de păcănele Zeus 3.