Craps I Joc ca la Aparate

De câte ori nu ai auzit de Barbut până acum? Dacă nu ai avut niciodata ocazia să-l încerci cu prietenii sau să mergi într-un cazino real, jocul de Craps, versiunea sa mai evoluată, te așteaptă să-l încerci online!

Craps I

Evalueaza Joc (67voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Probabil că ai mai văzut până acum în filmele de la Hollywood, în care apăreau secvențe din cazinouri, cum o femeie atrăgătoare sufla în mâna unui bărbat la costum pentru noroc la următoarea aruncare a zarurilor. Lăsând la o parte filmele, chiar și în viața reală vei descoperi un scenariu asemănător dacă vizitezi masa de Craps într-un cazino real.

La prima vedere, Crapsul arată ca un joc de noroc foarte intimidant pentru cei care nu l-au mai încercat, dat fiind numărul mare de pariuri ce pot fi plasate și tabela de pe masa în care aceastea sunt încadrate. Dar odată ce capeți o oarecare înțelegere asupra amplasării, vei realiza că jocul este cât se poate de ușor, fiind unul dintre cele mai populare și recompensatoare jocuri de profil. Marea majoritate a acțiunii se petrece în jurul zarurilor, jucătorul fiind nevoit să pună pariuri în funcție de rezultatul pe care el crede că runda îl va avea.

Deși spuneam că mesele de Craps pot fi găsite în cazinourile reale, acest lucru este parțial adevărat. De ce? Pentru că acestea pot fi găsite și online pe siteul nostru, care le oferă în mod gratuit, sau pe paginile celor mai mari cazinouri din România, unde poți juca pe bani adevărați. Spre deosebire de variantele unde poți depozita și retrage valută, ceea ce oferim noi se încadrează în rândul jocurilor care pot fi jucate pentru distracție sau antrenament. Și ce altă ocazie mai bună de a te convinge dacă se merită sa-l joci pe viitor decât încercând această variantă de Craps prezentată mai sus.

Cum poți să joci Barbut online?

Pentru a juca acest joc de noroc va trebui să te familiarizezi, la început, cu terminologiile și regulile de pariere. În timp ce aruncatul zarurilor este cea mai ușoară acțiune din joc, pe care și un copil ar putea să o îndeplinească, pariatul necesită ceva mai multe cunoștințe și pricepere. Dar nu-ți fă griji, după ce vei citi rândurile ce urmează, vei obține o bază solidă pe care să-ți clădești îndemânarea.

Crapsul este un joc al rundelor. Prima aruncare a zarurilor poate determina felul în care runda se va încheia. Un 2, 3, 7, 11 sau 12 va încheia runda imediat după ce rezultatul a fost aflat, în timp ce un 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 va fi considerat Point (Punct) iar runda va continua până când același număr este obținut iarăși sau un 7 apare. Când un Punct este obținut, un jeton complet negru este plasat în dreptul numărului, iar runda este considerată câștigătoare doar când acesta este iarăși suma adunării dintre numerele indicate de zaruri.

Cum pui un pariu?

Pentru a plasa un pariu, tu, jucătorul trebuie să apeși pe valoarea jetonului cu care preferi să joci, după care să dai click pe spațiul pariului dorit. Fiecare nou click adaugă încă un jeton cu valoarea aleasă la totalul pariului pe care doreșți să-l plasezi. Din fericire, valoarea jetoanelor care pot fi adăugate poate fi schimbată fără a afecta suma totală a celor depuse înainte. Odată ce te declari mulțumit cu suma pariului, apasă doar butonul Roll și dă drumul distracției!

Care sunt tipurile de pariuri și plățile lor?

 1. Pass Line – Deși se numește “Linie de trecere”, acesta se împarte, defapt, în două pariuri care sunt plătite 1:1. Dacă pariezi pe:
 • Pass, atunci vei câștiga doar dacă, la prima aruncare, nimerești un 7, un 11 sau un punct complet (un punct complet este atunci când un 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 se arată de două ori înainte unui 7).
 • Don’t Pass, atunci vei câștiga doar dacă nimerești un 2, 3, 12 sau un punct incomplet (punctul incomplet este atunci când, după ce ai nimerit un 4, 5, 6, 8, 9 sau 10, un 7 se arată).
 1. Buying the Odds – adițional, atât lui Pass Line, cât și tuturor celorlalte pariuri li se pot adaugă și pariurile făcute pentru un singur număr. Astfel că, pentru un:
 • 4 sau 10, vei fi plătit 2:1;
 • 5 sau 9, vei fi plătit 3:2;
 • 6 sau 8, vei fi plătit 7:6;
 1. Come – Îi da jucătorului ocazia să plaseze un pariu asemănător cu cel de Pass Line, după ce Punctul a fost stabilit. Acesta este câștigător doar dacă un 7, un 11 sau un nou punct Come complet se arată și pierde dacă zarurile indică un 2, 3 sau 12.
 2. Don’t Come – Este practic același pariu ca Don’t Pass, cu unica diferență că poate fi pus doar după ce punctul a fost stabilit. Câștigă doar dacă suma celor două zaruri este 2, 3 sau 12, sau dacă după un nou Punct Come apare un 7. Plata atât pentru Come, cât și pentru Don’t Come este de 1:1;
 3. Big 6 și Big 8 – pariază că fie un 6, fie un 8, după caz, se va arăta înaintea unui 7. La fel ca toate celelalte enumerate mai sus, și acesta plătește tot 1:1;
 4. Hardways – Poți să faci 4 pariuri diferite. În cadrul unui astfel de pariu pui rămășag că o pereche de 2-2, 3-3, 4-4 sau 5-5 va apărea înaintea lui 7. În timp ce 2-2 și 5-5 sunt plătite cu 7:1, 3-3 și 4-4 sunt recompensate cu 9:1;
 5. Any Craps – dacă 2, 3 sau 12 apare la următoarea aruncare a zarurilor, vei fi răsplătit cu un câștig de 7:1;
 6. Craps 2, Craps 3, Craps 12 și 11– în funcție de ceea ce alegi, dacă la următoarea aruncare, zarurile vor indică numărul ales de tine dintre 2, 3, 11 sau 12, vei primi o plată de 15:1 pentru 3 și 11, respectiv 30:1 pentru 2 și 12.
 7. Field – Un pariu la fel de simplu precum Pass line sau Come este și Field. În cadrul acestuia pariezi că oricare dintre 2, 3, 4, 9, 10, 11 și 12 se va arată odată ce arunci zarurile. În timp ce numerele 3, 4, 9, 10 și 11 sunt recompensate cu 1:1, 2 și 12 primesc 2:1.

Concluzie

Dacă îți place felul în care adrenalina îți pompează prin vene și vrei să simți adevăratul gust al jocurilor de noroc, cea mai complexă versiune a jocului de Barbut, Crapsul, este aici să-ți ofere ceea ce-ți dorești! Nu rata ocazia de a-l încerca!