Jocuri ca la aparate de la Novomatic

Alege din cele peste 30 jocuri online de pacanele de la celebrul producator Novomatic, preferatul romanilor!

Novomatic

Loading...

Alege din peste 30 jocuri celebre de la Novomatic, producătorul preferat de păcănele al românilor!

Novomatic este o companie destul de veche în industria de cazinouri. Sunt pe piață de aproape 40 de ani și în acest timp au reușit să livreze produse de calitate jucătorilor. Deocamdată, Novomatic a reușit să pună la dispoziție 90 de jocuri de păcănele diferite ca tematică. Au început să fie iubite de împătimiții jocurilor de noroc datorită varietății pe care o oferă și a stilului de joc. În jocurile Novomatic este vorba despre acțiune și felul de a juca, nu neapărat despre design și grafică. Se pune accentul pe procesul de joc, unul care trebuie să fie distractiv și în același timp să îți aducă și câștiguri mari. Simbolurile wild și bonusurile completează jocul și te fac să îți dorești ca distracția să dureze.

Compania are birouri în peste 43 de țări din lume, printre care și România. Activează de 27 de ani la noi în țară, timp în care s-a dezvoltat din mai multe puncte de vedere. Industria jocurilor de noroc nu este ca orice altă industrie. Conform spuselor lui Valentin Adrian Georgescu, CEO-ul companiei, industria jocurilor de noroc înglobează tehnologie, inovație și artă. Scopul este unul singur: dorința de a oferi satisfacție, divertisment și entuziasm jucătorilor.

Jocurile de la Novomatic

Aici poți găsi o selecție de 52 de jocuri diverse și distractive de la Novomatic. Unul dintre cele mai celebre jocuri de păcănele este cu siguranță Book of Ra. Bazat pe tematică egipteană, jocul te inițiază într-o poveste cu faraoni și hieroglife. Beneficiezi de simboluri wild, scatter și de runde bonus care îți vor aduce multe premii. Book of Ra a câștigat atât de mulți fani încât au fost lansate și Book of Ra Deluxe împreună cu Book of Ra 6. Pe următoarele locuri se clasează Lord of the Ocean, Lucky Lady’s Charm, Dolphin’s Pearl Sizzling și altele.

book of Ra, pacanele gratis

Vei fi încântat de tematica variată pe care jocul ți-o oferă. Într-un moment poți să cauți perle scumpe pe fundul oceaului (Dolphin’s Pear), iar în altul o vei vrăji pe Doamna Norocoasă să îți ofere cel mai mare premiu (Lucky Lady’s Charm). Alege un joc care ți se potrivește și bucură-te de experiență. Jocurile de păcănele de la Novomatic au de obicei 5 tamburi și peste 10 linii de câștig. În timpul jocului te vei bucura de simboluri wild, scatter, jackpoturi și runde bonus.  Aliniază simbolurile norocoase pentru a dubla bănuții și pentru a paria mai departe. Dacă ești îndeajuns de norocos vei putea obține și marele premiu care îți va umple banca din joc de monezi auri. Ce mai aștepți? Intră în categorie și apucă-te de jucat.

Ești liber să încerci orice joc dorești tu. Păcănelele gratis îți oferă posibilitatea să joci fără să te înregistrezi și fără să depui vreo sumă reală, chiar aici pe site. Petrece timp de calitate cu jocurile de la Novomatic fără să îți cheltui banii. Acum poți juca de oriunde pentru că jocurile de păcănele gratis se vor încărca și pe ecranul telefonului tău mobil. Joacă-te unde dorești, jocurile de păcănele gratis de la Novomatic.