Dolphins pearl deluxe pacanele ca la aparate.

Dolphins Pearl Deluxe ofera utilizatorilor sai o lume acvatica fascinanta, impletind castiguri cu distractie, fiind ideal pentru incepatori

Dolphins pearl deluxe

Evalueaza Joc (578voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Îndrăznește și aventurează-te în lumea subacvatică a delfinilor cu Dolphines Pearl Deluxe. Culege cele mai strălucitoare perle, înoată cu delfinii și câștigă mulți bănutț. Este un joc de aparate în care este foarte usor să te distrezi în timp ce il joci. Lumea subacvatică din jocul de aparate este deschisă pentru jucătorii curajoși, care vor să descopere secretele acestui joc de păcănele. Spre deosebire de varianta clasică, varianta deluxe este îmbunătățită atât prin grafică, cât și prin designul animalelor subacvatice.

Cum se joacă

Dolphin’s Pear Deluxe online are 5 role și 10 linii de câștig. Cele 5 role conțin simboluri marine ca homarul, pisica de mare, pești clovn, căluți de mare, scoici cu perle și delfini. Alege linia de câștig, plasează pariul și începe jocul cu butonul Start. Banii pe care îi pariezi îi poți ajusta folosind butoanele – și + de sub BetLine.

dolphins-pearl-deluxe-joc-slot-pacanele

Ideea de bază atunci când joci jocuri gratis online ca Dolphin´s Pearl Deluxe este să nu te grăbești să rotești rolele. Simbolurile care îți oferă câștiguri mari și runde bonus sunt scoicile și delfinii. Scoicile reprezintă simbolul scatter și dacă nimerești minim 3 pe linie vei primi 15 runde bonus și înmulțirea câștigurilor cu 3. Dacă totuși, nimerești 5 scoici pe rând și ai pariat o sumă maximă, poți primi până la 50.000 de bănuți. Simbolul wild este reprezentat de delfin și poate înlocui orice alt simbol în afară de simbolul scatter, adică scoica. Dacă vei nimeri un rând întreg de simboluri wild vei primi un total de 90.000 de bănuți. Joacă Dolphins Pearl Deluxe și ai mari șanse de dublare a câștigurilor și de încasare a unor sume foarte mari de bani.

Majoritatea jucătorilor sunt mari fani ai acestui joc. Dolphin’s Pearl Deluxe online le oferă jucătorilor șansa de a juca fără a depune vreun bonus. Dacă ți-a plăcut Dolphins Pearl Deluxe, sigur îți dorești să joci iar varianta clasica, Dolphins Pearl. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.