Fruit Cocktail Păcănele Gratis

Fruit Cocktail este unul dintre cele mai cautate si jucate jocuri online pentru aparate. Joaca acest joc ca la aparate si aduna cat mai multi bani.

Fruit Cocktail

Evalueaza Joc (940voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul de păcănele Fruit Cocktail vă face să vă simți exact ca în concediu. În acest joc de păcănele veți găsi o piscină rece și o mulțime de fructe uscate. Fructele sunt baza acestui slot și tot ele. Îl fac atât de popular. O revoltă de culoare și o interfață frumoasă, asta e tot ce ai nevoie pentru un joc distractiv interesant. Jocul ca la aparate gratis, Fruit Cocktail oferă toate acestea din abundență. Indiferent de sezon, cocktailul de fructe este întotdeauna relevant pentru tema sa unică.

Cum se joacă

Acest  joc oferă jucatorilor sai până la 9 linii de câștig, fiecare dintre acestea putând livra până la 9 credite. Imaginați-vă cât de impresionante sunt câștigurile! Fruit Cocktail-ul face posibilă nu numai câștigarea unei mulțimi de bani, ci și un timp bun. Multe fructe amuzante (pere, pepene verde, lămâie, măr, piersic, cireș) vă vor da o mulțime de emoții plăcute! Muzica minunată completează perfect atmosfera jocului. Premiul este însoțit de efecte speciale!

fruit cocktail jocuri ca ala aparate gratis

Runda bonus este foarte asemănătoare cu cea a ruletei. Acul convențional se mișcă în sensul acelor de ceasornic și apoi se oprește la o anumită imagine. Dacă această pictogramă este prezentă într-una din cele 3 celule din centrul ecranului, primiți un bonus. Dimensiunea acestuia depinde de raportul câștigător al fructelor.

Pe aceeași temă fructată și clasică este și Roaring Forties.