Fortune Pai Gow Poker Joc ca la Aparate

Globurile de cristal, sau prăjiturile cu răvaș, ambele sunt capabile de a-ți spune dacă te vei îmbogăți în viitor, deși acuratețea nu este de 100%. Dacă vrei să mergi la sigur, încearcă Fortune Pai Gow Poker și dictează-ți singur viitorul!

Fortune Pai Gow Poker

Evalueaza Joc (145voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Fortune Pai Gow Poker este un mix foarte interesant dintre poker și Pai Gow, un joc de noroc chinezesc care se joacă cu piese de domino. Dacă ai idee despre felul în care pokerul este jucat, atunci nu vei întâmpina nici un fel de problemă cu acesta, ba mai mult, te vei distra la maxim!

Te-ai plictisit de toate păcănelele care pot fi găsite în cazinouri? Crezi că norocul de-a părăsit? Nu te da încă bătut! Nu ai epuizat încă toate opțiunile! De exemplu, ai putea juca Fortune Gow Poker. Această versiune dezvoltată de Scientific Games este candidatul ideal, ușor de învățat unde nu ai nevoie decât să cunoști puțină strategie de bază pentru a o juca.

Ca mai toate variantele existente de Pai Gow Poker, și în cadrul acesteia tu vei juca împotriva dealerului cu scopul de a forma două mâini – una de 5 cărți și alta de 2- mai bune ca ale acestuia. De asemenea, acesta este un joc care folosește un singur pachet cu 53 de cărți, pachet în care și Jokerul este inclus. Jokerul este o carte specială (am putea spune) ce poate prelua atribuțiile și valoarea unui aș, având capacitatea de a completa cele mai spectaculoase combinații din poker.

Reguli Fortune Pai Gow Poker

Vorbeam ceva mai devreme despre faptul că întregul concept al acestui joc este de a forma două mâini suficient de bune pentru a-l bate pe dealer. Dacă câștigi atât cu mâna care conține 5 cărți cât și cu cea de 2,pariul îți va fi dublat, iar dacă doar una dintre mâini e mai bună decat a dealerui, meciul este considerat “Push” și pariul returnat. Dealerul câștigă doar dacă are ambele mâini mai bune decât ale tale sau dacă sunteți la egalitate. Adu-ți aminte că atunci când îți împărți cele 7 cărți, mâna cu 2 cărți nu poate fi mai bună decât cea cu 5 cărți, în caz contrar aceasta fiind o mișcare nepermisă care încalcă regulile jocului.

Cum poți să joci Fortune Pai Gow Poker Gratis?

Pentru a juca Fortune Pai Gow Poker, trebuie să-ți creezi valoarea potrivită pentru ține folosind cele 8 jetoanele aflate în partea de jos a jocului, pe curbura mesei și apăsând cercul aflat deasupra căsuței Low. Odată ce pariul a fost selectat, este momentul să apeși butonul Deal, dispus în colțul din stânga jos, așezat alături de alte 3 butoane în formă de cruce. pentru ca toate cele 7 cărți să-ți fie înmânate. În timpul jocului ai opțiunea de a despărți manual cele două mâini, sau automat prin intermediul Autosplit. Indiferent de cum alegi să le împărți, odată ce ai terminat, este musai să dai click pe Split, pentru a duce runda la un bun final și a vedea dacă ai câștigat.

Alături de butonul Deal, există și:

  • Rebet – buton care reia pariul de rundă precedentă;
  • Undo – buton care revine la acțiunea anterioară ultimei;
  • Clear – buton care șterge înlătura toate jetoanele aflate pe masă.

În principiu, Fortune Pai Gow Poker are un RTP (rată de returnare a pariului către jucător) de circa 97.15%, ceea ce îl ridică în topul celor mai bine plătite jocuri de noroc. Cu toate acesta, atunci când jucăm trebuie să ținem cont de faptul că din fiecare rundă câștigată, cazinoul își trage deoparte 5%.

După cum probabil știi deja, aceasta este o versiune de Fortune Pai Gow Poker gratis ce poate fi jucată doar cu fondurile disponibile in cadrul său. Aceste fonduri sunt fictive și nu pot fi convertite în valută  sau retrase, făcând ca acest joc să fie dedicat tuturor celor care caută să se distreze sau să se antreneze. Dar, să nu ne întristăm. Aceasta nu este singura variantă disponibilă online. Dacă vei intra pe siteurile celor mai bune cazinouri din România. vei vedea că poți juca și Fortune Pai Gow Poker pe bani adevărați. Așa că, nu mai pierde timpul și începe să se joci numaidecât!

Concluzie

Fortune Pai Gow Poker online este un joc excepțional, cu mult mai ușor decât pokerul, în care câștigurile vin cu minimul de efort. Deși foarte simplist, acțiunea sa te va ține în priză pentru mult timp și-ți va da nenumărate motive pentru care să-l joci!