Caribbean Hold'em Poker Joc ca la Aparate

Caribbean Hold'em Poker este un joc cu cărți creat pentru toți jucătorii care vor să-și testeze norocul și abilitățile pe o variantă diferită a pokerului tradițional. Dacă și tu te numeri printre aceștia, nu ezita să îl joci!

Caribbean Hold’em Poker

Evalueaza Joc (163voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Caribbean Hold’em Poker este una dintre cele mai  jucate variante de poker clasic în întreaga lume. Împreună cu senzațiile tari pe care le oferă jucătorilor, jocul dispune și de un premiu jackpot incredibil ce poate fi câștigat atât de cei mai noi care-l încearcă, cât și de cei cu experiență. Deși există un număr impresionant de adaptări pentru Caribbean Hold’em Poker, versiunea creată de Habanero și discutată de noi astăzi se numără printre cele mai bune. Așadar, nu rata șansa de a o încerca!

Dacă ai mai jucat Poker înainte, cu siguranță nu vei avea nici o problemă să joci și Caribbean Hold’em Poker din moment ce ești deja familiarizat cu regulile jocului. La fel ca originalul, și acesta se joacă cu 52 de cărți, fără Joker, iar scopul principal este de a obține  combinații mai bune  decât ale dealerului.

Cum se joacă Carribean Hold’em Poker gratis?

Înainte de a începe jocul propriu-zis, este necesar să-ți ajustezi parametrii pentru a se potrivi cu preferințele tale. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să pui un pariu pe Ante, pariu ce poate varia între 10 și 500. Jetoanele care fac această acțiune posibilă se găsesc în partea din stânga a mesei și pot fi folosite prin simpla interschimbare cu ajutorul săgeților plasate de-a stânga și dreapta și prin apăsarea cercului Ante. Odată ce valoarea pariului se dovedește a fi satisfăcătoare, următorul pas este de a apăsa butonul Deal pentru că atât ție, cât și crupierului să va fie împărțite câte 2 cărți. Însă, acestea nu sunt singurele cărți care participă, pe lângă ele, alte 3 fiind puse pe centrul mesei. De aici, există două posibilități de a continua jocul:

 1. Apeși Fold pentru a te da bătut dacă crezi că nu poți câștigă, drept urmare și pariul Ante va fi pierdut;
 2. Joci în continuare și apeși Call pentru a informa sistemul că vrei să continui;

În primul caz, runda se încheie instant. Cât despre al doilea caz, ei bine, odată ce apeși Call, un alt pariu egal cu dublul celui Ante este automat plasat pe masă. Call înseamnă că vrei să continui, așadar, dealerul va împărți ultimele 2 cărți în continuarea celor 3 de pe mijlocul mesei.

Imediat după ce s-a format totalul de 5 cărți comune, crupierul își dezvăluie mâna care trebuie să conțină cel puțin o pereche de patru pentru a fi validă. Această pereche nu trebuie să se formeze neapărat doar cu cele 2 cărți din mâna sa, ci, se poate forma între aceasta și cele 5 cărți comune. Dacă dealerul nu se încadrează în cerințe, pariul Ante este plătit 1:1 jucătorului, iar pariul Call returnat.

Dar ce se întâmplă dacă crupierul reușește să formeze o combinație? Atunci aceasta este comparată cu mâna jucătorului. Desigur, dacă el câștigă, rundă se încheie și ambele pariuri sunt pierdute, în timp ce, dacă el pierde, pariul Call este plătit 1:1, iar plata pentru cel Ante este calculată în funcție de combinația obținută:

 • Highest card – 1:1;
 • One Pair – 1:1;
 • Two Pairs – 1:1;
 • Three of a Kind – 1:1;
 • Straight – 1:1;
 • Flush – 2:1;
 • Full House – 3:1;
 • Four of a Kind – 10:1;
 • Straight Flush – 20:1;
 • Royal Flush – 100:1.

Unde poți încerca Carribean Hold’em Poker pe gratis și unde poți juca pe bani?

Carribean Hold’em Poker poate fi jucat în mod complet gratuit chiar aici, pe pagina noastră. Creditele disponibile în cadrul său sunt integrate în joc, așadar ele nu pot fi retrase sau preschimbate în valută. Cu toate acestea, pentru toți cei care își doresc o experiență după urmă căreia să profite, Carribean Hold’em Poker poate fi jucat cu bani adevărați pe siteurile celor mai bune cazinouri din România.

Concluzie

Cu siguranță, acest joc este o variantă de poker ce se poate dovedi o adevărată provocare pentru toți fanii jocului Hold’em. Se distinge față de restul prin înfățișarea simplistă și ușor de utilizat, regulile lesne de înțeles și câștigurile destul de mari. Cu alte cuvinte, Carribean Hold’em Poker este acel joc care te va ține în priză pentru mult timp.