Dice and Roll pacanele gratis

Dacă vă place jocul cu zarurile in care sa va testati norocul atunci este timpul sa jucati Dice and Roll si sa câștigati numeroase premii dar si distractie!

Dice and Roll

Evalueaza Joc (1485voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul ca la aparate gratis, Dice and Roll, vine cu o versiune nouă și îmbunătățită. Aceste joc de păcănele este înainte de orice un joc retro, cu tema clasică a jocurilor de noroc cu fructe. Bucură-te de două ori mai mult de fructele delicioase, de bonusuri și de distracție. Jocul de păcănele Dice and Roll este un joc clasic unde fructele, cifra norocoasă 7 și clopotul auriu îți vor aduce mulți bănuți. Aliniază-le în combinații câștigătoare și distrează-te.

Cum se joacă

Dice and Roll este un slot video cu 5 role și 10 linii de câștig. Setează pariul, stabilește linia de câștig pe care vrei sa joci și apasă butonul Start. Jocul este disponibil și pentru telefonul mobil. Lucrurile in acest joc de pacanele online sunt  relativ simple . Chiar și așa, este un joc de noroc in care poti castiga dublu sau nimic, dar și un premiu mare de jackpot de 40.000 de credite ce pot fi câștigate în jocul de 10 linii de plată. În plus, acest slot include jocul lateral “Jackpot Cards”, care oferă o recompensă de jackpot surpriză jucătorilor aleși la întâmplare.

dice and roll jocuri de pacane

Chiar dacă Dice and Roll oferă stilul mașinilor de fructe, acesta se mândrește cu un nivel de grafică pe care te-ai aștepta aștepta să îl găsești la orice slot video bun. Ca atare, simbolurile fructelor sunt strălucitoare, îndrăznețe făcându-le să pară de-a dreptul delicioase. Toate fructele emblematice pentru acest gen de jocuri sunt incluse într-un cocktail al simbolurilor, cum ar fi cireșele roșii coapte, lămâile și portocalele suculente, prunele apetisante, pepeni verzi și struguri .

Există, de asemenea, alte simboluri din arhivele retro, cum ar fi o pictogramă de clopoțel de aur și un număr norocos 7. Acest joc este extrem de captivant, spre incantarea iubitorilor de jocuri de pacanele online. Dacă ți-a plăcut Dice and Roll trebuie să încerci și Power Stars.