40 Hot and Cash Păcănele Gratis

Îmbarcă-te într-o aventură înapoi în timp cu 40 Hot and Cash pentru a resimți bucuria de neegalat oferită de păcănele de altă dată. Cu fiecare nouă rotire, câștigurile vor curge fără oprire, iar tu vei avea cea mai uimitoare experiență de până acum!

40 Hot and Cash

Evalueaza Joc (195voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 40
 • Speciala: Da
 • Linii de Castig: 40
 • Max. Bet: 2400
 • Producator: EGT
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dogoarea câștigurilor din păcănelele cu fructe este adusă iarăși în primplan de unul dintre cele mai recente jocuri de noroc de la EGT Interactive. Prospețimea simbolurilor și farmecul temei clasice sunt transpuse într-un joc cu 5 tamburi și 4 rânduri pe suprafața cărora se întind 40 de linii de câștig. Nici nu-ți vei da seama că vei ajunge curând să-l iubești!

Dacă asta nu este prima dată când încerci un joc cu păcănele ca la aparate, atunci cu siguranță ai mai auzit de numele producătorului EGT. Acesta, încă de la lansarea sa în industrie în 2002, a inovat piața cu noi aparate și jocuri, iar acum mai bine de 7 ani și-a lansat o subdivizie intitulată EGT Interactive care produce păcănele online. Pentru noi, jucătorii de pe internet, acest lucru s-a dovedit mană cerească, din moment ce nu mai suntem nevoiți să ieșim din casă pentru a ne bucura de creațiile acestui dezvoltator. Iar de astăzi, listei noastre de jocuri preferate, care include titluri precum Burning Hot ori 81 Ways, i se adaugă și 40 Hot and Cash.

Temă și Aspect

Păcănelele clasice au farmecul lor aparte, greu de întrecut de oricare alte teme. Atunci când ne uităm la 40 Hot and Cash, putem spune de la prima vedere că acesta e menit succesului. Fundalul galben și vesel te va binedispune și te va pregăti pentru flăcările dogoritoare care vor urma. Curând vei descoperi că jocul este și mai plăcut ori de câte ori muzica care acompaniază câștigurile pornește. De asemenea, animațiile cu flăcări care însoțesc combinațiile îți vor dezvălui de ce acesta îți promite o experiență fierbinte.

Chiar dacă tematica aleasă aduce în primplan 9 simboluri cu fructe, șeptari, dolari și stele, specifice păcănelelor tradiționale, grafica sa și maniera în care a fost abordată este una foarte modernă. Deși ai putea crede că asta formează un mix nenatural, vei fi surprins de felul în care toate elementele se completează reciproc pentru a-i asigura jucătorului mediul propice în care să se simtă în largul său.

Simboluri

Deși există 9 simboluri, doar 8 au valori proprii și pot forma combinații cu ele însuși. Câștigurile sunt acordate doar combinațiilor care au între 3 și 5 elemente identice, și pot ajunge la sume de până la:

 • 480 000 bănuți pentru 5 stele;
 • 60 000 bănuți petru 5 șeptari;
 • 12 000 bănuți pentru 5 struguri sau 5 pepeni;
 • 6 000 bănuți pentru 5 prune sau 5 lămâi;
 • 3 000 bănuți pentru 5 portocale sau 5 cireșe.

Ținem să te informăm că atât timp cât vei juca versiunea păcănele gratis 40 Hot and Cash disponibilă aici, câștigurile de mai sus au doar caracter informativ pentru că nu pot fi retrase. Pe de altă parte, dacă te decizi că ești pregătit pentru a-ți pune la încercare norocul și dibăcia pe siteul unui cazino, acestea pot servi drept un scop pe care trebuie să îl atingi. Odată ce te hotărăști că este momentul să joci pe bani adevărați, nu uita să răsfoiești și lista noastră cu bonusuri de la cele mai bune cazinouri din România!

Caracteristici Speciale

Oricât de mult 40 Hot and Cash ar putea părea că este un joc foarte simplist, nu te lăsa înșelat de aparențe. Într-adevăr, este ușor de jucat, dar pe lângă acesta dispune și de câteva caracteristici speciale care îl fac irezistibil. Dintre aceste caracteristici distingem:

 1. Simbol Special Wild (Dolar) – Ori de câte ori vei juca 40 Hot and Cash îți vei dori ca dolarul să ți se arate pe tamburi. Iată și de ce. Dolarul are rol de simbol wild, având abilitatea de a substitui oricare alt simbol cu excepția stelei atunci când întră într-o combinație. Acesta se extide pe pozițiile din dreapta și stânga sa, ocupând astfel jumătate dintr-un rând.
 2. Funcția de Gamble – Precum toate celelalte caracteristici speciale și funcția de gamble este menită să vină în ajutorul jucătorului. Atunci când câștigul nu este pe măsura așteptărilor, el poate fi multiplicat folosind această funcție. Pentru a o activa trebuie doar să apeși cuvântul Gamble atunci când el apare în partea superioară a micului ecran negru din partea dreaptă.Iar pentru a nu pierde întreaga valoare a câștigului și a o dubla, trebuie doar să ghicești corect culoarea cărții de poker.
 3. Jackpot Cards – Activat la întâmplare, la finalizarea unei runde, fie ea câștigătoare sau nu, bonusul Jackpot Cards îți garantează obținerea unui premiu dintr-un total de 4. Pentru a descoperi care dintre ele îți revine, doar descoperă 3 cărți identice din total de 12 întoarse cu fața în jos.

Cum Joci 40 Hot and Cash Online Gratis?

Ok! Acum că am discutat despre aspect, caracteristici speciale și simboluri, respectiv câștiguri, iată că am ajuns la un subiect la fel de important pentru cei mai noi dintre jucătorii noștri, și anume felul în care 40 Hot and Cash poate fi jucat. Dacă te numeri printre cei care încearcă pentru prima dată un joc de păcănele online, tot ce trebuie să faci pentru a obține o experiență ca la carte este să:

 • Îți atintesti privirea spre cele 5 valori de sub tabelă și să alegi una pentru suma pariului tău;
 • Odată ce te-ai hotărât asupra uneia, apasă-i butonul;
 • Tamburii vor începe astfel să se rotească, iar tu trebuie să aștepți să-și încheie acțiunea pentru a repeta iarăși pașii;

Totodată, pentru a nu fi prins în această rutină, ai posibilitatea de a activa funcția de rotire automată prin simpla apăsare a butonului portocaliu aflat în partea stângă a valorilor pe care le poate lua pariul.

Concluzie

Fiind într-o continuă căutare a unui joc care să ne satisfacă nevoile de jucători pretențioși, am descoperit 40 Hot and Cash și crede-ne când îți spunem că am fost vrăjiți. Dacă și tu ești în căutarea unui joc care este atât simplu și complex, cât și incitant și distractiv în același timp,atunci este musai să îl încerci numaidecât!