Retro Style Online

Încearcă acum jocul online Retro Style! Nici când mașinile de epocă și jocurile de noroc nu s-au mai regăsit în același context, dar dată fiind tema acestei producții și câștigurile pe care le oferă, vei vrea să-i învârți tamburii numaidecât!

Retro Style

Evalueaza Joc (210voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 20
 • Speciala: Da
 • Linii de Castig: 20
 • Max. Bet: 1200
 • Producator: EGT
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Păcănelele online nu sunt numai despre fructe și teme clasice, iar această afirmație îți poate fi dovedită de Retro Style, o nouă creație marca EGT care te va cuceri cu o sumedenie de câștiguri și mașini de epoca. Bucură-te de farmecul jocurilor de noroc cum nu ai crezut că vei avea ocazia să o faci vreodată punându-i în funcțiune ansamblul cu 5 tamburi și 3 rânduri!

Se prea poate să fie prima dată când auzi de Retro Style, din moment ce este un joc lansat la mijlocul anului 2016, dar cu siguranță ai mai avut de a face cu EGT Interactive, sau…? Dacă ești la prima întâlnire cu acest dezvoltator, trebuie să știi despre el că este o subdiviziune a producătorului de aparate pentru cazinouri EGT. Bucurându-se de experiența acumulată în industrie de compania mamă, acesta și-a făcut debutul pe piața jocurilor online undeva după 2010, și și-a cucerit utilizatorii de la primul joc. Printre titlurile sale care au prins cel mai bine la public se numără atât Burning Hot, cât și Flaming Hot, fiind două păcănele cu fructe care oferă câștiguri impresionante. Dar de ajuns despre acest producător, este momentul să ne întoarcem la jocul nostru!

Temă și Aspect

Începutul secolului 20 a adus lumii pe o cunoaștem un important pas în plus spre dezvoltarea de care ne bucurăm în zilele noastre. Printre cele mai importante creații ale secolului precedent se numără și mașinile de epocă. Aceste mașini sunt la fel de râvnite acum, sau poate chiar mai râvnite, decât erau atunci când au fost scoase pe piață pentru prima dată.

În cadrul Retro Stryle vei avea ocazia să te bucuri de aceste automobile după bunul tău plac. Datorită graficii moderne, vei simți impulsul să te arunci la volanul uneia dintre ele și să te dai mare în fața prietenilor, din moment ce o asemenea achiziție ar presupune o avere.

Acum, revenind la joc, pe fundalul unui festival (sau parcare?) cu mașini din secolul trecut, se întind cei 5 tamburi pe suprafața cărora apar fie simboluri inspirate de pe cărțile de poker, fie 5 tipuri diferite de autoturisme retro. Iar asta nu este tot! Tot printre simboluri se amestecă și logoul Retro Style și omul de afaceri care deține mașini, aducând numărul lor la un total de 13. Deși ar putea părea ca fiind prea multe, cu siguranță oferă diversitate și o mai bună șansă de a le admira fără a te plictisi!

Simboluri

Dacă plănuiești să fii cel care râde la urmă, de fericire că ai câștigat în Retro Style ca nimeni altcineva, atunci vânează combinațiile de 4 sau 5 simboluri identice. Desigur, ele se formează și cu 3 elemente, dar de ce să te mulțumești cu puțin? Este foarte simplu să ajungi să fii răsplătit cu cele mai mari câștiguri puse în joc, iar:

 • cu 5 oameni de afaceri vei primi 600 000 bănuți;
 • cu 5 Retro Style vei primi 600 000 bănuți;
 • cu 5 mașini albe sau 5 mașini roșii vei primi 45 000 bănuți;
 • cu 5 mașini albastre vei primi 24 000 bănuți;
 • cu 5 mașini negre sau 5 mașini galbene vei primi 15 000 bănuți;

Iar atunci când vine vorba despre simbolurile din cărțile de poker:

 • cu 5 A vei primi 7 500 bănuți;
 • cu 5 K, 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9 vei primi 6 000 bănuți;

Atunci când joci la păcănele gratis, așa cum sunt toate jocurile pe care acesta pagină le oferă, trebuie să știi și să înțelegi că nu vei putea retrage nici un credit, iar fondurile disponibile sunt fictive. Pe de altă parte, atât Retro Style cât și toate celelalte titluri disponibile aici au corespondenți pe siteurile jocurilor de noroc, unde poți juca și câștiga bani adevărați. Sfatul nostru, dacă plănuiești să-ți îndrepți atenția spre cazinouri, este să consulți lista cu cele mai bune bonusuri din România și să-ți alegi o promoție care-ti va da șansa să te bucuri de și mai multe câștiguri fără efort.

Caracteristici Speciale

Dacă tema, aspectul și simbolurile au fost destul de statice până acum, uite că am ajuns și la partea dinamică a jocului nostru cu păcănele ca la aparate și anume caracteristicile speciale. Și ce surpriză! În Retro Style te vei putea delecta și bucura de:

 1. Rotiri Gratuite – Ai crezut că simbolul pe care apare logoul jocului este unul simplu, fără nici un rol? Ei bine, te-ai înșelat! 3 sau mai multe simboluri Retro Style îți aduc 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite, în funcție de câte elemente formează această combinație.
 2. Simbol Special Wild (Om de afaceri) – Pe lângă faptul că se întâmplă ca simbolul cu omul de afaceri să fie și cel mai bine plătit din întreg jocul, acest simbol are și funcția de Wild. Această funcție îi permite să-și însușească identitatea tuturor celorlalte simboluri, cu excepția celui Retro Style, putând astfel lua parte în crearea de combinații norocoase. Și nu doar atât, dar atunci când întră intr-o combinație, dublează automat întregul ei câștig.
 3. Funcția de Gamble – Dacă e să ne uităm la ce câștiguri se pot obține, putem observa că o parte dintre ele nu acoperă nici jumătate din valoarea pariului. De aceea, pentru a evita frustrarea ce vine odată cu acest tip de câștiguri, a fost implementată funcția de gamble. Pentru început, trebuie să știi despre aceasta că îți oferă șanse de 50% – 50% de a dubla câștigul sau a-l pierde integral. Totul este decis în urma unui minijoc în cadrul căruia trebuie să ghicești culoarea care se află pe cartea de poker întoarsă cu fața în jos.
 4. Jackpot Cards – Deși este cel mai rar dintre toate caracteristicile speciale, bonusul Jackpot Cards este și cel mai generos. De ce spunem asta? Pentru că îți oferă garantat unul dintre cele 4 premii pe care le pune la bătaie. El se declanșează la întâmplare, la finalul unei runde și înlocuiește tamburii cu 12 cărți întoarse cu fața în jos. Odată ce descoperi 3 pe care se află același simbol, premiul asignat elementului găsit îți va fi creditat.

Cum Joci Retro Style Online Gratis?

Poate că nu toți împărtășim același nivel de experiență în ceea ce privește păcănelele și felul în care pot fi ele jucate, dar cu toții putem învăța! Dacă aceasta este prima dată când te avânți pe meleagurile creațiilor celor de la EGT Interactive, notează că trebuie să:

 • Îți setezi numărul de linii de câștig (care poate fi selectat dintre 1,5, 10, 15 și 20);
 • Alegi și apeși butonul care conține valoarea pe care vrei să o dai pariului tău;
 • Aștepți că tamburii să se oprească pentru a repeta pasul al doilea.

În funcție de stilul tău de joc, pașii de mai sus pot fi parțial ori complet înlocuiți de funcția de rotire automată. Aceasta promite să învârtă tamburii fără intervenția ta și poate fi activată (sau dezactivată) apăsând butonul portocaliu aflat în partea stânga.

Concluzie

Acum că am aflat mai toate detaliile importante și știm că jocul uimește prin grafică, caracteristici speciale și câștiguri, este momentul să dăm startul la adevărata distracție! Show-ul din Retro Style este pe punctul de a începe, ești gata?