Sweet Cheese Păcănele Gratis

A zis cineva Brânză? Nu, dar dacă ești un împătimit al brânzeturilor, Sweet Cheese online are soluția perfectă pentru tine: tamburi plini cu deliciosul produs procesat și câștiguri croite pe placul tău.

Sweet Cheese

Evalueaza Joc (145voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 20
 • Speciala: Da
 • Linii de Castig: 20
 • Max. Bet: 400
 • Producator: EGT
 • Tema Jocului: Cu speciale

PACANELE RECOMANDATE

Fiecare cultură a lumii a dezvoltat cel puțin un tip de brânzeturi care servește drept marcă de identificare. Iar dacă nu ți-ai dat seama până acum, noi, oamenii, suntem mari iubitori de astfel de bunătăți produse din lapte. Dar…poate că nu suntem singurii care au făcut o pasiune pentru aceste produse. Așa cum vom vedea curând în jocuri cu 5  tamburi și 3 rânduri dezvoltat de EGT numit Sweet Cheese, brânzeturile sunt desertul favorit al șoriceilor.

Înainte de a trece la a vorbi despre joc, haide să vedem ce putem învăța despre EGT ca producător de păcănele online. Acesta a pornit la drum în industria jocurilor de noroc prin anul 2002, când și-a introdus primul aparat cu jocuri pentru cazinouri. De atunci a venit cu noi inovații pentru sălile de jocuri, iar undeva după 2010 și-a făcut inițierea și în mediul online, aducând în atenția tuturor pasionaților toate titlurile care l-au consacrat până în acel moment.

Pasul spre online nu a reprezentat decât unul în plus spre a fi recunoscut la nivel global, aprecierea fiind doar o urmare a recunoașterii de întreaga comunitate de jucători a calității impuse tuturor produselor sale.

Sweet Cheese a fost lansat de curând, în 2017, dar înaintea sa au mai fost și alte păcănele 77777 uimitoare pe care trebuie să le încerci. Printre acestea se numără si Zodiac Wheel, Rise of Ra sau Dice and Roll.

Temă și Aspect

Ah! Brânza! Un gurmand adevărat apreciază brânza la adevărata ei valoare, și nu, nu pentru valorile ei nutriționale care pot umple o lista, ci pentru gustul și savoarea pe care fiecare sortiment le are. De-a lungul istoriei, nu doar oamenii au fost mari entuziaști ai acestui fel de preparat, ci și rozătoarele, iar prin rozătoare ne referim în principal la șoareci.

Tema jocului de păcănele cu speciale Sweet Cheese surprinde un banchet al șoarecilor unde este servită doar brânză. Povestea acestui joc este sublim redată de grafica modernă și narată în mod excelent de tamburi și simbolurile care apar și dispar pe aceștia. Și nu se poate numi petrecere dacă nu are muzică, de aceea, ori de câte ori o combinație câștigătoare este nimerită, coloana sonoră specifică unui banchet de asemenea grandoare este redată.

Simboluri

Atunci când joci Sweet Cheese trebuie să ții cont de câteva reguli simple. Prima ar fi că toate combinațiile câștigătoare se formează exclusiv de la stânga la dreapta (cu excepția simbolului Scatter). De asemenea, aceste combinații trebuie să conțină cel puțin 3 elemente identice aliniate pe una dintre cele 20 de linii de câștig. Iar asta nu este tot, poți fi răsplătit cu până la:

 • 50 000 bănuți cu fiecare 5 roți de cașcaval;
 • 40 000 bănuți cu fiecare 5 capcane de șoareci;
 • 20 000 bănuți cu fiecare 5 domnișoare pisica sau 5 domnișoare șoarece;
 • 8 000 bănuți cu fiecare 5 tarte;
 • 4 000 bănuți cu fiecare 5 cocktailuri cu brânză sau 5 clătite americane.

Dar acestea nu sunt singurele, ci doar simbolurile care fac parte din rândul celor care descriu acțiunea din Sweet Cheese. Cât despre celelalte elemente care apar alături de cele dintâi pe tamburi, acestea sunt reprezentate de cele mai mari simboluri inspirate de pe cărțile de poker. Fără alte introduceri, află că oricare 5 elemente identice plătesc: 3 000 pentru A sau K și 2 000 pentru Q, J sau 10.

Nu știm cât de mult te vor ajută informațiile privind valorile câștigurilor atât timp cât joci pe pagina noastră, dar sunt foarte utile pentru atunci când vrei să joci pe bani reali. De altfel, dacă vrei să începi să pariezi cu adevărat pe siteul unui cazino, aici poți găsi o listă cu cele mai bune promoții și oferte care te vor ajută să pășești cu dreptul pe drumul victoriei și câștigurilor.

Cum Joci Sweet Cheese Online Gratis?

Suntem siguri că în rândul celor care vor să joace la păcănele gratis se află și începători care nu au mai învârtit niciodată până acum tamburii unui joc. Pentru a elimina orice neamurile legată de acest tip de jocuri și a le acorda noilor noștri utilizatori cel mai bun start, am făcut o mică listă cu ce aceștia ar trebui să aibă în vedere atunci când joacă Sweet Cheese.

 • Începe prin a-ți alege numărul de linii de pe una dintre cele două coloane paralele cu tamburii;
 • Continuă cu selectarea uneia dintre cele 5 sume afișate sub tabelă pentru a da valoare pariului tău și apăs-o;
 • Odată apăsat acest buton, tamburii se vor roti, așa că așteaptă că acțiunea lor să ajungă la un bun sfârșit și repetă aceeași pași;
 • De asemenea, te poți scuti de repetarea tuturor pașilor de mai sus folosind butonul portocaliu de Redare Automată disponibil în partea stânga, sub afișajul creditelor disponibile.

Acum că am înșirat modul în care Sweet Cheese poate fi jucat, este momentul să trecem la caracteristicile speciale de care un jucător se poate bucura pe tot parcursul sesiunii de joacă.

Caracteristici Speciale

 1. Simbol Special Wild – În acest joc vei găsi nu doar unul, ci două simboluri wild. Deși amândouă îndeplinesc același rol și anume acționează drept punte de legătură între 2 sau mai multe elemente identice, unul, cel cu roata de cașcaval, poate apărea pe toate rolele. În schimb, celălalt, șoricelul ce ține în brațe un cadou, poate fi văzut doar pe tamburii 2 și 4 și are abilitatea de a se transforma într-un simbol diferit.
 2. Rotiri Gratuite – Nu doar că simbolul Scatter este al doilea cel mai valoros din totalul de elemente, dar atunci când obții o combinație cu el, nu doar că te vei bucura de o mulțime de credite, dar vei fi răsplătit și cu 8 rotiri gratuite cărora li se aplică un multiplicator 2x.
 3. Funcția de Gamble – Este doar normal să vrei ca suma pe care o câștigi să depășească valoarea pariului obținut, doar că nu mereu ceea ce vrem este și aplicabil. Deși o parte din simbolurile din Sweet Cheese te răsplătesc, în cazul unei combinații de 3 elemente, cu multiplicatori de câștig de 0.25x sau 0.5x, poți folosi funcția de gamble pentru a corecta acest aspect. În cazul unui răspuns corect, aceasta îți va dubla câștigul, iar în cazul unui răspuns greșit, îți va anula suma cu care ai accesat-o.
 4. Jackpot Cards – Ai putea spune despre Jackpot Cards că este un motiv în plus pentru care să încerci acest joc. Declanșat aleatoriu, acest bonus îți prezintă 4 premii, dintre care unul este garantat. Pentru a descoperi care dintre cele 4 este al tău, tot ce trebuie să faci este să descoperi 3 cărți la fel din totalul de 12 care-ți sunt puse la dispoziție.

Concluzie

Credem că există cu mult mai multe motive pentru care să joci Sweet Cheese, dar ne vom opri pentru moment aici. Caracteristicile sale speciale, precum și tema super interesantă și premiile impresionante te vor purta în lumea sa de poveste în care te vei distra așa cum nu ai crezut vreodată!