Trucuri pentru a câștiga la Ruletă online gratis

Iubești jocul de Ruletă online, dar nu ești foarte experimentat în ceea ce privește strategiile de joc? Citește acum și aici cele mai bune trucuri cu care să îți îmbunătățești stilul de joc și descoperă calea cea mai ușoară de a câștiga!

Poate printre cele maipopulare jocuri de noroc ale tuturor timpurilor, Ruleta s-a situat mereu întopul preferințelor jucătorilor de orice fel. Deși, matematic vorbind, șanselede reușită nu au fost niciodată foarte ridicate. Totuși, acestea au fost maidegrabă privite ca o provocare, decât ca un obstacol și iată și de ce: pariurile simple au oșansă de 50% pentru a câștiga, în timp ce pariurile mai complexe pot ajunge șila șanse de 2.6% care plătesc o rație de 35 la 1.

La prima vedere, poatepărea puțin descurajant să îți asumi riscul de a paria pe un singur numărpentru a beneficia de cele mai mari câștiguri, dar folosind anumite trucuri, cusiguranță vei reuși să triumfezi. Din experiență noastră, și cu ajutorulcâtorva jucători profesioniști, am reușit să alcătuim pentru tine o mică listacu trucuri pe care le poți folosi pentru a deveni un parior mai bun.

Evită să jocila Ruleta Americană

Primul pas în a juca estede regulă alegerea unui joc care să ne satisfacă nevoile și care să seconformeze dorințelor și așteptărilor noastre. Poate vrem ca amplasarea să fie într-unanumit fel sau culoarea să fie roșie ori albastră în detrimentul celei verzi.Oricum ar fi, atunci când facem o astfel de alegere, este important să ținemcont de mai mult decât de aspectele care privesc designul. La fel de importanteprecum înfățișarea sunt și șansele de câștig pe care le are jucătorul și tipulruletei. Cele din urmă merg de obicei mână în mână pentru că există doar 2tipuri de Ruletă: Ruleta Europeană / Franceză și Ruleta Americană.

Deși primele atestări aleacestui tip de joc de noroc datează de acum mii de ani, Ruleta Europeană aapărut pentru prima dată in secolul 17. Aceasta presupune 3 culori: negru, roșuși verde și 37 de numere diferite cuprinse între 0 și 36. Pentru a o juca,jucătorul trebuie să pună unul sau mai multe pariuri fie de una dintre culorilenegru sau roșu, fie pe un număr sau pe o selecție de numere. În principiu,pentru această formă de Ruletă, casa are un avantaj de doar 2,7%.

De ce să eviți RuletaAmericană, totuși? Pentru că, în comparație cu cea Europeană, aceasta are 38 decăsuțe, fiindu-i adăugat numărul 00, și îi oferă casei un avantaj de 5,26%.Astfel, punând în balanță cele două marje, se poate observa cu ochiul liber căjucătorul beneficiază de mai puține șanse de câștig. Dar, contrar tuturorașteptărilor, ne surprinde faptul că, în America, aceasta este forma acceptatăaproape unanim de pariori, Ruleta Europeană fiind considerată mult prea ușoară.

Combinăpariurile

Se prea poate ca Ruleta online gratis să fie cel mai greu joc de noroc când vine vorba de a obține câștiguri, dar partea cea mai bună la ea este faptul că poți paria pe mai mult de o singură căsuță. Poți să pui un pariu pe culoare și, în același timp, să mai setezi încă unul, două sau mai multe pe un număr sau o serie. Având în vedere că poți paria pe 1, 2, 3, 4, 5, 6, 12 sau 18 numere, este o idee foarte bună să nu te limitezi doar la un singur pariu pe rundă.

Îndreaptă-ți privirea spremasa din componența jocului. Pe aceasta stă încadrată o tabelă cu diferitevalori și culori. Pe suprafața ei se fac pariurile. Astfel, poți să îți așezijetoanele fie pe sau între numerele din interior sau pe căsuțele alăturate dinafară.

Recomandarea noastră estesă așezi un jeton pe una dintre coloane/ serii și unul pe culoarea predominantădin cadrul său. Vei obseva că vei câștiga mult mai des în acest fel, iar dacădoar unul dintre cele 2 pariuri reușește, tu-ți vei recupera investiția.

Strategia luiMartingale

Sistemul de pariereinventat de Martingale este probabil unul dintre cele mai cunoscute la niveluljucătorilor profesioniști. Acesta este un sistem progresiv bazat pe o creștereliniară a pariului ori de câte ori pierzi pentru ca următoarea rundă să îțiacopere investiția făcută în ultimele reprize ghinioniste.

Cum funcționează?Permite-ne să îți explicăm! Acesta se bazează pe matematică, mai exact pedublarea fiecărui nou pariu care urmează după o rundă în care ai pierdut șirevenirea la pariul inițial imediat ce ai câștigat. În principiu, se recomandăfolosirea ei doar pentru pariurile care au o șansă de 50% – 50% cum ar ficulorile, seturile de 16 numere sau tipul impar și par.

Să zicem că ai un pariu de10 lei, iar culoarea pe care i-ai folosit nu s-a dovedit cea învingătoare.Pentru următorul pariu vei folosi 20 de lei, iar următorul 40 lei și tot așapână ajungi să câștigi după care resetezi iar la 10 lei.

Ține cont desistemul Magic 8

O altă strategieconsacrată folosită de o mulțime de jucători atât pe Live Casino cât și încazinourile reale este sistemul Magic 8. Teoria din spatele acestuia spune cănumerele au șansă de a se repeta într-un interval de 8 rotiri. Mai exact, dacăprimele 8 numere pe care a picat bila au fost 36, 12, 7, 21, 18, 5, 29 și 4,atunci, în cea de-a 9-a rundă poți paria pe numărul 36. În a 10-a pe 12, iar încea de-a 11-a pe 7 și tot așa. Dacă strategia cu 8 numere nu funcționează,încearcă să prelungești intervalul de la 8 la 11, chiar dacă asta înseamnă cariscul să crească.

Este de preferat săfolosești această strategie doar pe ruletele reale pentru că în cadrul lor esteimplicat factorul uman, pe când, în cazul jocurilor video, acestea genereazănumere la întâmplare.

Profită debonusurile din cazinourile online

Poate că ai observat deja, dar dacă nu ai făcut-o, te informăm noi că pe acest website poți juca doar jocuri de păcănele gratis. Asta înseamnă că nu poți depozita sau retrage bani sau folosi creditele disponibile în alte scopuri decât pentru a alimenta rundele jocului. Cu toate acestea, dacă vrei să joci la un cazino online și să câștigi bani reali, este o idee bună să folosești bonusurile pe care acest gen de platforme ți le pun la dispoziție.

Loading...

Un bonus îți va garantafaptul că vei putea juca cu o sumă fictivă de bani din care poți obține valutăreală. De altfel, aici vei putea găsi promoții de top pentru a-ți începe saucontinua experiența la cazinoul preferat de tine sau la unul nou.

După cum bine știi, Ruletaonline gratis este un joc de noroc în care șansele de câștig sunt relativscăzute. Dar, chiar și așa, dacă vei utiliza trucurile despre care tocmai amdiscutat, cu siguranță îți vei rotunji suma din cont!