Book of Ra Online

Book of Ra este acel joc cu păcănele de care ai avut mereu nevoie! Fă-ți bagajele, este momentul să te avânți într-o expediție unde distracția și câștigurile sunt doar o parte din ceea ce aventura pe care o presupune acest joc iți poate oferi!

Book of Ra

Evalueaza Joc (2212voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Novomatic
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Misterele mormintelor celor mai puternici oameni care au domnit cu mai bine de 2000 de ani în urmă peste imperiul Egiptului îți sunt puse la dispoziție în cadrul Book of Ra online. Însoțește-l pe aventurierul fără frică în călătoria sa în țara de la malul Nilului. Nu pierde șansa să descifrezi hieroglifele care-ți vor deschide rând pe rând calea spre controversata carte a lui Ra.

Temă și Aspect

Simboluri

Cum Joci Book of Ra Online Gratis?

Caracteristici Speciale

Concluzie

Sunt câteva motive pentru care acest joc marca Novomatic este atât de popular. Pe lângă felul unic în care poate fi jucat, jucătorii sunt introduși într-o lume remarcabilă ce pare desprinsă din filme. Deși nu este primul sau singurul joc ce abordează o astfel de tematică, acesta se situează pe primul loc în topul multor jucători. Ai putea fi tentat să întrebi „De ce?”. Ei bine, cel mai potrivit răspuns vine chiar din interiorul jocului. Dezvoltatorul său a combinat cele mai bune elemente ale păcănelelor cu cele mai bune efecte vizuale ale timpurilor pentru a crea o operă de artă.

Pe lângă aceasta, se știe că Novomatic este un nume foarte respectat și cunoscut în această industrie grație celor aproape 40 de ani de experiență și a nenumăratelor jocuri care au întrecut toate așteptările celor care le-au încercat.

Temă și Aspect

Deși jocul a fost oferit publicului larg începând cu 2005, putem spune că după 15 ani arată extraordinar și oferă aceeași experiență reconfortantă. Grafica sa, deși puțin depășită de trecerea timpului, este cu mult mai modernă și mai bună decât a majorității păcănelelor care există la ora actuală pe piață.

Tema, deși arhifolosită până acum, nu a fost niciodată abordată la fel de bine. Astfel se face că tu, jucătorul, ai posibilitatea să simți cum îți ridici pălăria de jos, o scuturi și pornești pe urmele aventurierului, adânc în măruntaiele pământului. Odată ajuns la destinație, vei fi oprit de minunăția celor 5 tamburi care se întind între două coloane de piatră. Acești tamburi sunt un fel de piese ale unui puzzle care trebuie învârtite pentru a-ți aduce câștiguri.

Când vine vorba de simboluri, acestea reprezintă diferite elemente care pot fi găsite în interiorul unui mormânt de faraon. Sarcofagele, statuetele sau scarabeii te invită la distracție, în timp ce cartea lui Ra te îmbie să o cauți pentru a beneficia de toate câte îți oferă. Dansul lor pe tabelă, în timp ce se învârt, este acompaniat de sunetele clasice ale păcănelelor tradiționale, iar tu vei simți cu adevărat motivul pentru care acest joc a fost mereu foarte căutat.

Ideea acestui joc te atrage, dar îți dorești o grafică mai bună? Ce noroc! În 2008 a apărut o versiune nouă și îmbunătățită numită Book of Ra Deluxe care are toate caracteristicile celei dintâi, dar efecte vizuale cu mult mai bune. Este musai să îi dai o șansă!

Simboluri

Înfățișarea întregului joc este un aspect foarte important, dar nu ar trebui să ignorăm simbolurile și câștigurile ce pot fi obținute prin intermediul acestora. Odată ce începi să învârți tamburii, trebuie să te aștepți ca pe aceștia să apară cel puțin 3 simboluri identice de la stânga la dreapta, urmând una dintre cele 9 linii de câștig.

Dacă folosești un pariu de 100 pe linie, o combinație te va putea răsplăti cu:

 • 1 800 000 bănuți pentru 5 cărți ale lui Ra;
 • 500 000 bănuți pentru 5 aventurieri;
 • 200 000 bănuți pentru 5 sarcofage;
 • 75 000 bănuți pentru 5 statuete ale lui Ra sau 5 scarabei.

De asemenea, pentru simbolurile desprinse de pe cărțile de Poker, vei obține sume de până la:

 • 15 000 bănuți pentru 5 A sau 5 K;
 • 10 000 bănuți pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Odată ce te aventurezi pe site-ul nostru, știi că o faci pentru că acesta îți oferă atât siguranță, cât și o mulțime de jocuri de noroc gratis. Ceea ce înseamnă că aici te poți delecta cu tot ce oferă Book of Ra fără depunere și fără obligații.

Desigur, pentru toți cei care sunt pregătiți să treacă la următorul nivel, tot aici vor putea găsi o mulțime de bonusuri diferite cu care să pornească în aventură pe care cazinourile de top o oferă.

Cum joci Book of Ra Online Gratis?

Dacă ești un jucător începător de păcănele, acest produs este cea mai bună alegere. Are o mulțime de particularități care lucrează împreună pentru a-ți asigura cea mai tare experiență de joc. Dacă despre acestea am vorbit anterior, încă nu am amintit nimic despre felul în care interfața sa poate fi utilizată.

Din moment ce aparține portofoliului Novomatic, nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni că acesta dispune de o interfață foarte ușor de folosit. După cum se poate observa, chiar sub tabelă sunt așezate 8 butoane care îndeplinesc un rol unic. Pentru a porni tamburii, va trebui să apeși butoanele “-” și “+” pentru a-ți seta numărul de linii active și valoarea pariului per linie. Acești parametrii sunt extraordinar de importanți pentru că îl ajută pe utilizator să își personalizeze experiența. Odată stabiliți, nu rămâne decât să apeși Start sau Autoplay pentru a pune întregul ansamblu în funcțiune.

Caracteristici Speciale

 1. Rotiri Gratuite – Este deja un fapt bine cunoscut că doar cele mai generoase jocuri au abilitatea de a-ți pune la dispoziție caracteristica specială intitulată Rotiri Gratuite. Atunci când vine vorba de Book of Ra, te vei putea bucura de 10 rotiri gratuite ori de câte ori simbolul Scatter apare în 3 sau mai multe poziții diferite pe tamburi în timpul aceleiași runde.

Înainte ca acestea să înceapă să acționeze rolele, este ales un simbol la întâmplare care va fi folosit pe post de simbol special. Atunci când are abilitatea de a forma combinații, acest simbol se extinde pe întreaga suprafață a tamburilor, pentru mai multe câștiguri.

 1. Funcția de Gamble – După cum putem observa ceva mai sus, în lista de câștiguri maxime, chiar și cea mai mică combinație de 5 simboluri oferă de 10 ori valoarea întregului pariu. Dar ce se întâmplă când obții doar 3 dintre aceste simboluri? Atunci vei obține un minim de doar 0.5x din cât ai pariat inițial, iar asta nu se arată a fi pe placul nimănui.

Din fericire, există funcția de gamble. O funcție care îți permite să faci un pariu adițional pe suma câștigată pentru a o dubla. Ea poate fi accesată doar de către jucător din butonul Gamble, din moment ce nu este o caracteristică ce merită folosită de fiecare dată. Odată declanșată, va înlocui tabela jocului cu o carte de poker al cărei culoare trebuie ghicită în mod corect.

Concluzie

Ce nu surprinde la Book of Ra? Acesta răspunde cu brio la toate așteptările jucătorilor, oferind o grafică modernă, caracteristici speciale care-ți pot aduce câștiguri masive și o experiență cu adevărat interesantă. Sună prea bine să fie adevărat? Doar dă-i o șansă și vei vedea chiar tu cât de uimitor poate fi!