Book of Ra Online

Jucați versiune clasică cunoscutului joc Book of Ra și descoperiți comorile ascunse. 9 linii de câștig repartizate pe 5 role într-un joc simplu și numeroase bonusuri vor face din dumneavoastră un mare aventurier în lumea enigmatică a hieroglifelor. Scopul jocului Book of Ra este acela de a afișa același simbol pe cele 5 role.

Book of Ra

Evalueaza Joc (1332voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Book of Ra este unul dintre cele mai populare și mai apreciate jocuri de cazino. Joacă Book of Ra și intră în lumea Egiptului Antic. Vei juca rolul unui explorator care caută o carte mitologica, care odata gasita îl va îmbogăți pe proprietar. Grafica și simbolurile strălucitoare, împreună cu efectele de sunet orientale, creează emotii complet autentice și vei avea senzatia că ești printre dunele deșertului în căutare cărții.

Novoline și Gaminator Group, proprietarii acestor jocuri slot, au lansat până acum două versiuni: versiunea Book of Ra Classic și versiunea Book of Ra Deluxe.

Rezervația jocului Ra ‘Classic’ este compusă din 5 role cu 9 linii de câștig, spre deosebire de versiunea Deluxe care include 5 randuri și 10 linii, fiind mai îmbunătățită vizual.

Cum se joacă

Folosește butoanele – si + de sub BetLine pentru a selecta cât de mult vrei să pariezi. După ce ți-ai setat suma, alege liniile de caștig pe care vrei să pariezi, utilizând tot butoanele – si +. Apasă butonul Start și bucură-te de cele mai ascunse comori ale faraonilor.

book of Ra, pacanele gratis

 

Scopul tău este să conectezi un minim de 3 până la maxim 5 simboluri egale, de la stânga la dreapta. Indiana Jones, simbolul barbatului, servește drept simbol wild. Dacă nimerești 5 Indiana Jones pe o linie de câștig, vei primi pana la 5.000 de bănuți. Însă, cei mai mulți bănuți vor veni din simbolul scatter, în cazul nostru, “Cartea”. Câștigarea a cel puțin 3 simboluri “Carte” declanșează jocul bonus. Pentru a câștiga un bonus, cărțile nu trebuie să fie amplasate pe niciuna dintre liniile de câștig, deoarece sunt simboluri scatter.

Jocul bonus este format din 10 rotiri gratuite, care îți oferă avantajul suplimentar al simbolului ales aleatoriu, care servește drept joker pe intreaga durata a specialei.

Găsește-ți propria carte mitologica. Joacă cel mai bun joc ca la aparate online, complet gratuit pe site-ul nostru.