Rise of Ra Joc ca la Aparate

Rise of Ra te poarta in aventura descoperirii comorilor prin Egiptul antic, intr-o lume captivanta si plina de distractie dar si de castiguri!

Rise of Ra

Evalueaza Joc (469voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Legenda spune că toți zeii egipteni au fost îngropați, alături de comorile lor. Această legendă i-a condus pe mulți vânători de comori să caute aceste bogății, dar nu mulți au avut succes. Pornește și tu pe urmele comorilor lui Ra și joacă Rise of Ra. Acest joc de păcănele este un produs marca EGT. Cu noul joc de păcănele vei fi transportat direct la mormintele Zeului Soare. Vei porni în cautarea cuferelor pline cu comori și a artefactelor antice. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil. Simbolurile pe care le vei găsi aici tipice temei Egiptului.

rise-of-ra-jocuri-ca-la-pacanele

Cum se joacă

Jocul de păcănele are 5 role și 15 linii de câștig. Fi curajos și coboară în mormântul zeului Ra pentru a găsi comoara. Conectează minim 3 simboluri de la stânga la dreapta și poți câștiga. Simbolurile care valorează cel mai puțin sunt cuferele cu comori, vasele și crucile egiptene, care îți vor aduce 2.000 de bănuți. Cu cât cobori mai jos cu atât va crelte valoarea creditelor. Câinii mumificați te îmbogățesc cu 2.500 de bănuți, iar sarcofagele și ochiul lui Ra îți aduc un câștig de până la 5.000 de bănuți. Rezolvă hieroglifele și obține 8.000 de credite sau găsește rămășitele lui Ra și poți câștiga până la 15.000 de bănuți. Cel mai valoros simbol din acest joc este scarabeul care dacă îl vei alinia îți va aduce un câștig de 2000.000 de bănuți.

Scarabeul este simbolul scatter al jocului și pe lângă câștiguri îți poate aduce și 15 free spins. În timpul rotilor, toate premiile sunt dublate, ceea ce înseamnă că poți reactiva bonusul. Există o șansă să joci pentru câștiguri foarte mari atunci când cartea Wild Bonus este activată. Trebuie să selectezi cărți și să încerci să urci cele 4 nivele.

Profită de aventura egipteană și încearcă să găsești comoara ascunsă a zeului Ra. Menține același registru și încearcă și Scrolls of Ra.