40 Lucky King Online

Nu rata șansa de a juca 40 Lucky King și de a vedea cu ochii tăi cum este viața unui rege, chiar dacă regatul tău este compus doar din fructe,septari și clopoței. Indiferent de natura supușilor tăi, gloria și câștigurile vor fi cu totul nemaiîntâlnite!

40 Lucky King

Evalueaza Joc (256voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Fii regele păcănelelor într-unul dintre cele mai noi păcănele cu fructe lansate de EGT Interactive. Formatul său cu 5 tamburi și 4 rânduri peste care se întind trufașe cele 40 de linii de câștig îți oferi cele mai spectaculoase câștiguri din câte ți-au fost date să vezi până acum.

40 Lucky King este o creație marca EGT Interactive, o subdiviziune a dezvoltatorului de aparate EGT. Deși compania mama s-a lansat pe piața jocurilor de noroc în 2002, echipa care se ocupă de crearea păcănelelor online a fost înființată circa 10 ani mai apoi. Deși poate părea ca un lucru rău, am putea spune că este unul foarte bun, pentru că toată acea experiență în domeniul aparatelor s-a transferat și transformat în titlurile pe care le vedem astăzi pe internet. Dacă jocul de față nu se dovedește îndeajuns pentru a te convinge, atunci poți încerca și Flaming Hot sau 5 Dazzling Hot pentru a-ți da seama singur.

Temă și Aspect

„Pentru o viață sănătoasă, consumați zilnic cel puțin 5 fructe și legume” așa sună anunțul pe care îl cunoaștem cu toții și care este difuzat zilnic la TV. Atât de vestite au ajuns aceste câteva cuvinte, încât și regele din 40 Lucky King a aflat de ele și a decis să se înconjoare doar cu fructe. Doar că fructele nu au fost singurele care au decis să se alăture petrecerii lui, și spre deliciul nostru, au venit însoțite de șeptari, dolari și clopoței.

Pentru că cei de la EGT Interactive nu s-au putut hotărî ce fel de sânge curge prin venele regalităților, fundalul jocului a fost pictat în albastru, în timp ce pentru tamburi s-a folosit culoarea roșie. Cât despre simboluri, acestea par rupte din realitate și nu realizate pe calculator, așa cum multe altele din cadrul  diferitor păcănele arată. Desigur, date fiind aceste detalii, nici nu ne-am fi putut imagina că grafica este altfel decât modernă și 3D. Drept urmare, din punct de vedere vizual, acest joc are capacitatea de a cuceri de la prima vedere orice entuziast al păcănelelor cu fructe.

Simboluri

Pe lângă regele din 40 Lucky King, mai există și alte 9 simboluri care, spre deosebire de acesta, au valori proprii. Aceste simboluri pot forma combinații câștigătoare atunci când 3 sau mai multe de același fel se regăsesc pe tamburi alăturați, aranjate pe o linie de câștig de la stânga la dreapta. Câștigurile din cadrul jocului putând ajunge și până la:

 • 1 200 000 bănuți pentru 5 dolari;
 • 60 000 bănuți pentru 5 șeptari;
 • 18 000 bănuți pentru 5 clopoței;
 • 12 000 bănuți pentru 5 struguri sau 5 pepeni;
 • 6 000 bănuți pentru 5 prune, 5 portocale, 5 cireșe sau 5 lămâi;

S-ar putea să nu găsești această înșirare de valori foarte folositoare dacă plănuiești să joci 40 Lucky King doar pe această pagină, pentru că, fiind un joc de păcănele gratis, câștigurile nu pot fi retrase. Cu toate acestea, povestea se schimbă radical dacă te gândești să câștigi niște bani adevărați din rotirea tamburilor acestui joc, din moment ce el există și pe siteurile cu jocuri de noroc.  De altfel, s-ar putea să găsești aici niște bonusuri excelente pentru cele mai bune cazinouri din România cu care să-ți începi aventura spre glorie și bani.

Caracteristici Speciale

Caracteristicile speciale joacă poate unul dintre cele mai importante roluri în cadrul 40 Lucky King. Ele îi asigura jucătorului mai multe șanse de câștig cu minimum de efort. Cele mai importante dintre acestea sunt:

 1. Simbolul Special Wild (Rege) – De la un rege la altul, simbolul King cu funcție de Wild este aici pentru a te ajuta să obții mai multe combinații norocoase și să-ți consolidezi câștigurile. Neavând o valoarea proprie și fiind vizibil doar pe tamburii 2, 3 și 4, acesta poate doar asista la formarea de noi combinații, împrumutând identitatea simbolurilor cu care intră în combinație.
 2. Funcția de Gamble – Nimănui nu-i plac câștigurile mici, mai mici decât suma pariata sau cu puțin peste aceasta, dar, din fericire, funcția de gamble este aici pentru a salva situația. Cu ajutorul ei poți folosi suma pe care tocmai ai câștigat-o pe post de pariu adițional pentru a o dubla exponențial. Desigur, există șanse 50% – 50% și pentru a o pierde, dar asta depinde doar de corectitudinea culorii pe care tu o vei alege pentru cartea de poker întoarsă cu fața în jos.
 3. Jackpot Cards – Cea de-a treia caracteristică, și cea mai rară dintre toate este bonusul Jackpot Cards. Pe cât de rară este, pe atât de generoasă. Aceasta îți va oferi garantat 1 dintre cele 4 premii pe care le pune la bătaie. Pentru a decide cu care dintre ele vei fi recompensat, nu trebuie decât să descoperi, din cele 12 cărți întoarse cu fața în joc, 3 cărți identice.

Cum Joci 40 Lucky King Online Gratis?

Nu puteam să încheiem fără a-i pune pe cei mai noi dintre jucătorii noștri în temă cu modul în care 40 Lucky King poate fi jucat. Dacă și tu te numeri printre ei, nu-ți fă griji, îți va fi foarte ușor să îi utilizezi interfața și să câștigi. Chiar dacă numărul butoanelor te-ar putea duce puțin în eroare, află că tu trebuie doar să:

 • îți alegi numărul de diamante pentru un credit și suma pe care să o dai pariului dintre cele 5 valori dispuse central sub tamburi;
 • să apeși butonul valorii selectate pentru a pune în acțiune rolele;
 • aștepți încheierea rundei pentru a repetă pașii.

Iar dacă nu ești un jucător care preferă să facă totul manual, poți apăsa butonul de rotire automată care se află în stânga valorilor pariului și are culoarea portocalie. Astfel, indiferent de stilul tău de joc, vei avea posibilitatea să te bucuri de o experiență uimitoare, la fel ca un jucător profesionist.

Concluzie

Dacă nu credeai că regalitatea și păcănelele online se pot întâlni, ei bine, 40 Lucky King ține să te contrazică. Aerul său distins, tema clasică, dar și caracteristicile speciale îți vor oferi momente de neuitat!