Păcănele ca la aparate de la EGT

Încearcă gratuit și fără cont cele mai noi jocuri de la EGT! Grafica impresionantă și simbolurile nemaintalnite te așteaptă să le descoperi!

EGT

Loading...

EGT sau pe numele întreg, Euro Games Technology este o companie cu renume din industria jocurilor de noroc. Fondată în 2002 în Bulgaria, EGT se ocupă cu producția, dezvoltarea și distribuția unei game variate de produse pentru această industrie. După trei ani de la fondare, un sediu EGT a fost înființat și în România, iar în scurt timp a devenit compania cu cea mai rapidă dezvoltare locală în industria jocurilor de noroc.

Compania din România este membru al ROMSLOT – Asociația Organizatorilor de Sloturi pentru a sprijini și contribui la crearea unui mediu propice și transparent în România pentru domeniul jocurilor de noroc de tip slot machines. EGT crește în mod constant datorită sistemelor inovative pe care le folosește atunci când creează sloturile.

Produsele de la această companie se disting prin trei caracteristici principale, respectiv:

  • Grafica de înaltă calitate;
  • Tematica unică a jocurilor;
  • Sunetele autentice.

Pe lângă aceste trăsături, o altă caracteristică întâlnită la jocurile de la EGT sunt rundele bonus care te vor face să te distreazi mult mai mult și îți vor oferi mai multe șanse de câștig. Pe jocuridepăcănele poți să încerci jocurile tale preferate de la acest provider pe gratis. Nu trebuie să îți faci cont sau să depozitezi. Doar alege jocul care îți place și distreză-te la maxim.

Jocurile de la EGT

Pe site te așteaptă o selecție impresionantă de sloturi de la EGT. Învârte tamburii și încearcă-ți norocul cu cele mai bune jocuri din industrie. Versailles Gold este un joc de păcănele ca la aparate cu o temă unică cate te va transpune în Franța secolului XVIII. Cu 5 tamburii și 10 linii de câștig, Versailles Gold este un slot cu jackpot progresiv și cu o rundă de free spin care te va ajuta să îți crești câștigurile instant. Îți plac jocurile cu tematică egipteană? Vănătoarea de comori din piramide ți se pare distractivă? De la cea mai bună echipa de creație de la EGT, am pregătit doar pentru tine Egypt Sky și Rise of Ra. Vei avea ocazia să dovești cât de priceput ești la formarea celor mai bune combinații dintre cele mai profitabile simboluri. Ambele sloturi au simboluri Scatter și Wild cu ajutorul cărora vei putea accesa tot felul de runde bonus.

Dacă îți dorești să îți încerci norocul cu câteva jocuri clasice unde fructele, șeptarii sau simbolurile BAR sunt tot ce ai nevoie pentru a transforma o după-amiză plictisitoare într-una amuzantă, am pregătit pentru tine Dice and Roll, 40 Super Hot sau Sizzling Hot Extreme. Aceste sloturi sunt ușor de jucat și au simboluri Scatter care atunci când se află în diverse combinații îți pot asigura câștiguri foarte mari. Cu 5 tamburi și 3 linii de câștig, jocurile tradiționale de la EGT sunt perfecte pentru un împătimit al cazinoului tradițional.

Zodiac Wheel, Burning Hot, Shinning Crown, Flaming Hot sau 5 dazzling Hot te așteaptă doar pe tine. Intră în categorie, alege jocul care îți place cel mai mult și distrează-te la maxim. Grafica și sunetele autentice vor contribui la experiența ta și o vor face una de neuitat. Nu trebuie să îți faci cont sau să depozitezi. Joacă păcănele gratis ca la aparate de la EGT chiar și pe telefonul mobil și fă ca momentele tale de relaxare să dureze.