Lucky Lady Charm Jocuri ca la aparate gratis

Bucurați-vă acum de liderul sloturilor marca Novomatic. Lucky Lady's Charm (versiunea clasică) este unul dintre cele mai jucate jocuri de pacanele din lume. Cu  multe opțiuni câștigătoare și bonus special, Lucky Lady Charm va fi, cu siguranta, jocul tău preferat.

Lucky Lady Charm

Evalueaza Joc (1128voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Ești în căutarea norocului? Lucky Lady’s Charm este jocul de păcănele perfect pentru tine. Vrajește-o pe Doamna Norocoasă și convinge-o sa îți dea toți bănuții. Aliniază simbolurile și câștigă marile premii.

Cum se joacă

Lucky Lady`s Charm este un joc gratis ca la aparate cu 5 role și 10 linii de câștig. Șanșele tale de a câștiga sunt destul de mari. Cu o miză de pariere cu doar un dolar pe linie ce ai avea de pierdut? Alege linia de câștig, setează pariul și apasă butonul start.  Lady Luck însăși este un simblol “Wild” în acest joc de păcănele, și chiar ea îâi va acorda premiu dublu pentru orice combinație câștigătoare acceptă. Tot Lady Luck este și un simbol pentru  victoria jackpot.

lucky-ladys-charm-jocuri-de-aparate-gratis

Scatterul este un simbol al unui “Magic Orb”  sau altfel spus Sfera Magica, care îâi  înmulțește câștigul ori de câte ori sunt prezente două sau mai multe astfel de sfere. În cazul în care se regăsesc trei simboluri “scatter”, vei primi 15 rotiri gratuite. Aceste rotiri oferă jucătorilor posibilitatea câștigurilor suplimentare care pot fi  înmulțite cu 3 .

Caracteristica finală a jocului de păcănele Lucky Lady este chiar jocul de tipul “Gamble Game” de care jucătorii se pot bucura după fiecare victorie.

Poți încerca și varianta îmbunătățită a jocului, Lucky Lady Charm deluxe.