Lucky lady charm deluxe pacanele online

Lucky Lady Charm Deluxe este un joc ca la aparate cu tematica "Ladies." Acest joc a fost lansat în 2010 și folosește o interfață cu 5 role și 10 linii de câștig.

Lucky lady charm deluxe

Evalueaza Joc (910voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Nu ezitați să vă bucurați acum de jocul de păcănele Lucky Lady’s Charm Deluxe. Stiți deja că Lucky Lady’s Charm este unul dintre cele mai jucate jocuri de la Novomatic. Versiunea Deluxe a clasicului joc cu acelaşi nume, oferă în plus multe îmbunătăţiri. Atrage-o pe Doamna Norocoasa (Lucky Lady) de partea ta. Vrajește-o cu abilitățile tale de caștig. Spre deosebire de varianta clasică, Lucky Lady’s Charm Deluxe are o grafică și un desig îmbunătățit.

Cum se joacă

Lucky Lady’s Charm Deluxe are 10 linii de plată şi 5 role. Setează numărul de linii de plată, plasează pariul înainte a începe jocul și apoi apasă butonul Start.

lucky-ladys-charm-deluxe-joc-pacanele

Pariul maxim este de 100, iar cel minim de 1. Încearcă să nimerești combinațiile câștigătoare. Pe lângă cifre și litere, ai și simbolurile bonus care iți aduc câștiguri de două ori mai mari. Bilele de cristal reprezintă simbolul scatter și dacă nimerești trei sau mai multe pe aceeași linie de plată, primești 15 runde gratis, iar câștigurile tale vor fi înmulțite cu 3. Simbolul wild este reprezentat chiar de Lucky Lady și poate înlocui orice alt simbol de pe rolă, în afară de simbolul scatter. Dacă în combinația ta câștigătoare va apărea simbolul wild, Lucky Lady, câștigurile tale se vor dubla considerabil. Combinația cea mai profitabilă este de 5 simboluri Lucky Lady de la stânga la dreapta.

Alege să joci Lucky Lady’s Charm Deluxe și poți face cunostință cu Doamna Norocoasa. Acest joc de pacaele este potrivit pentru orice tip de jucător și este asemănător cu celebrul Book of Ra. Disponibil și pe telefonul mobil.