Just jewels Păcănele Gratis

La prima vedere, jocul de pacanele Just Jewels arată ca un joc clasic marca Novomatic. Are 10 linii de plată dar devine remarcabil si captivant atunci când începeți să il jucați pentru prima dată.

Just jewels

Evalueaza Joc (543voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

 Dacă îți plac jocurile în care tot ce contează este vânătoarea după comori, Just Jewels este ideal pentru tine. Produs de Novomatic, Just Jewels este un joc de păcănele gratis unde doar bijuteriile contează. Învârte rolele și aliniază rubinele, safirele, smaraldele și ametistele pentru a câștiga premii. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Just Jewels este un joc de păcănele cu 5 role și 10 linii de câștig. Joacă pe cele 10 linii de câștig și alege valoarea pariului pentru fiecare. Minimul este de 1 bănuț, iar maximul este de 200 de bănuți.

just-jewels-joc-pacanele-gratis

Acest slot are exact ceea ce preferă jucătorii de păcănele. Setează linia de câștig pe care vrei sa joci, stabilește-ți pariul și apasă butonul Start. Trebuie doar să rotiți rolele și simbolurile bijuteriilor, cum ar fi rubine, safire, smaralde și ametist, pentru a câștiga câteva premii. Aliniază ametiste și smaralde pentru a câștiga 30.000 de bănuți și rubine si safire pentru a primi 40.000 de bănuți.

Cu cât sunt mai greu de aliniat simbolurile, cu atât vei câștiga mai mulți bănuți. Trei simboluri consecutive de bani sau lingouri te vor îmbogăți cu încă 100.000 de bănuți. Câștigul cel mai mare este dat de coroanele strălucitoare care îți vor aduce 1.000.000 de bănuți. Monedele de euro te vor ajuta să îți mărești soldul bancar. Jocul îți oferă posibilitatea unei runde bonus. În cazul în care ai un premiu mai mare decât cel pe care l-ai câștigat poți să beneficiezi de caracteristica Double-Your-Money. În această rundă poți încerca să colectezi orice premiu. Îl poți dubla dacă ghicești ce culoare are cartea care este pusă cu fața în jos. Îl poți dubla chiar și de 5 ori.  Poți începe jocul cu o miză de spin doar pe o monedă, deși rolele mari ar putea solicita actiuni mai serioase. 

Distrează-te cu jocul de la Novomatic, Just jewels. Poți încerca și Twin Spin.