Power Stars pacanele 77777

Power Stars este un joc de pacanele online, cu 5 tambururi, creeat de Novomatic, extrem de captivant. Cu 10 linii de plată și un plus de culoare, jocul Power Stars se adreseaza jucătorilor de pacanele online care prefera jocurile clasice.

Power Stars

Evalueaza Joc (1050voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Jocul ca la aparate gratis Power Stars este un joc de păcănele online de 5 stele cu o grafica tridimensionala și cu simboluri cu  fructe precum: cireșe, struguri, șeptari, portocale și lămâi. Power Stars are un design tradiţional cu 5 role de joc şi cu trăsături  speciale care vă vor asista în câştiguri maximale. Este foarte popular în rândul jucătorilor care au mai jucat de ani buni la aceste aparate şi garantează câştiguri şi distracţie nelimitată. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Interfața jocului conține 5 tamburi, 10 linii de pariu clasice și 1.0000 credite. Personajul principal al acestui joc online este simbolul șaptele. În anumite combinații îți poate aduce un caștig de până la 1.0000 de puncte la un pariu maxim. Power Star este un joc ca la aparate cu tot felul de fructe delicioase. Este un joc online nou din categoria de jocuri de tip Gaminator.

power stars joc de pacanele gratis

Vei putea juca cu ajutorul butoanelor de control situate în partea inferioară a ecranului. Te vei prinde repede cum funcţionează jocul chiar dacă nu ai mai jucat deloc la astfel de aparate online. Vrei să joci un joc la aparate clasic ? Power Stars este cel mai potrivit joc ca în cazino, fiind oferit de Novomatic. Cele 10 linii de plată vor fi animate datoriă fructelor delicioase ce au rol de simboluri. Power Stars se adresează jucătorilor de păcănele online, care încă îndrăgesc și preferă jocurile de păcănele clasice. Jocurile cu 7 role devin din ce în ce mai populare. Power Stars nu este la fel de avansat, dar îți va oferi disctrație și câștiguri garantate. Pe lângă simbolurile clasice de fructe, în acest joc de păcănele vei întâlni și Norocoasa cifră 7 și strălucitorul clopot.

Lucky Number 7 este cel mai mare simbol plătitor, oferind un multiplicator de 1.500X pe pariul pe linie. Deși jocul oferă doar 10 linii de câștig reglabile, si un pariu de maxim de 10 monede pe linie, prin tot ceea ce ofera jucatorilor sai, acest joc atrage prin castiguri captivante, si distractie garantata.

Poți încerca și Dice and Roll.