King of cards 2 jocuri casino noi

Mergand pe aceeasi linie cu cea a predecesorului sau, King of Cards 2, va incanta cu castiguri captivante, grafica ireprosabila si multa voie buna oferita din plin iubitorilor de poker.

King of cards 2

Evalueaza Joc (801voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

King of cards 2 este un alt joc de păcănele care te va introduce în atmosfera jocurilor de cazino. Creat de cei de la Novomatic, King of Cards 2 se încadrează în standardul jocurilor de poker. Nu există îmbunătății majore față de primul King of Cards. Însă, te vor captiva culorile de fundal și grafica ireproșabilă. King of Cards 2 este un joc ca la aparate care îți oferă victorii garantate. Se poate juca și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

King of cards este un joc de păcănele cu 9 linii câștigătoare șu 5 role. Setează pariul, alege linia de câștig pe care vrei să joci și apasă butonul Start. Principalele simboluri din acest joc sunt jokerul, un trifou cu 4 foi, diamantele, pică, inimi și alt simboluri numerice care apar pe role.Jokerul este simbolul wild al acestui joc, poate înlocui toate celelalte simboluri și îți poate dubla câștigurile. Simbolurile numerice sunt 9, 10, J, Q, K, A. Pe lângă simbolul wild, în jocul King of cards 2 există și simbolul scatter. Jetoanele de poker reprezintă simbolul scatter și îți pot aduce diferite bonusuri.

King of Cards slot pacanele

Dacă conectezi consecutiv 3, 4 sau 5 simboluri scatter pe aceeași rolă poți obține un joc bonus.Asta înseamnă că 15 rotiri gratuite și un multiplicator X3. Dacă îți surâde norocul și în timpul acestor rotiri gratuite mai conectezi un minim de 3 simboluri scatter, primești un alt bonus. Jocul îți oferă rotiri gratuite de minereu adică poți învârti de multe ori, până la 100 de rotiri. Toate câștigurile din King of cards sunt contorizate de la stânga la dreapta. Modulul de autostart este, de asemenea, disponibil pentru cei care iubesc această opțiune în cazul în care câștigurile sunt înmulțite de până la 5 ori.

Te vei distra garantat cu varianta King of cards 2. Simbolurile îți sunt deja cunoscute, dar de data aceasta sunt îmbunătățite prin grafică. Setează-ți strategia și joacă. Poți încerca și King of Cards.