Shining Crown Păcănele Gratis

Deoarece acest joc oferă câteva câștiguri serioase, nu e de mirare că simbolurile câștigătoare izbucnesc în flăcări. Chiar și fructele cum ar fi portocalele, lămâile, cireșele și prunele, plătesc până la 3.000 de monede, în timp ce clopotele vor câștiga până la 4.000 de monede. Va invitam, asadar, sa jucati acest joc de pacanele extrem de captivant

Shining Crown

Evalueaza Joc (2292voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Ești în căutarea regelui sau a reginei sloturilor de fructe? Alege să joci Shining Crown. Oferit de compania EGT, jocul de păcănele online Shining Crown este perfect pentru tine. Fii gata să câștigi premii de 4 cifre. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Cum se joacă

Fructele tale preferate se regăsesc și în Shining Crown. Conectează-le și câștigă premii în bani. Lămâile, portocalele, prunele, cireșele, strugurii și pepenii sunt aici doar pentru tine. Există și un premiu de 100.000 de monede. De asemenea, poți să te bucuri de o varietate de bonusuri și caracteristici. Jocul are și simboluri scatter și simboluri wild, cum ar fi Shining Crown Wilds, Scattered, Dollar Signs, Stars Scattered. Bucură-te de bonusurile pe care ți le oferă Shining Crown. Dacă contectezi simbolurile potrivite poți benefia de Jackpot Cards și caracteristica Gamble Double-Your-Money. Norocul va fi de partea ta.

shining crown jocuri de pacanele

Jocul Shining Crown este, de asemenea, un joc de pacanele foarte distractiv care vizează o gamă largă de jucatori ai genului, deoarece există o selecție mai largă de combinații de credite-pariuri.
Dacă vă bucurați de un pic de acțiune fierbinte, atunci vă veți bucura de fiecare victorie de pe acest tambur de 5 x 3, cu 10 linii de plată – deoarece toate simbolurile câștigătoare au izbucnit în flăcări pentru a vă arăta exact cum a fost câștigul dvs.