Politica de confidentialitate

Termenii politicii de confidentialitate sunt facuti publici de catre jocuridepacanele.ro cu scopul de a-ti proteja datele tale personale.

Modalitatile cat si tehnicile folosite de catre noi pentru prezentarea cat si pentru strangerea de informatii, sunt toate mentionate in continuare, dupa cum urmeaza:

Logarile Web si statisticile browser-ului tau

Orice informatie disponibila in timpul logarii tale pe website-ul nostru, precum IP-ul sau browser-ul pe care il utilizezi, pot fi inregistrate, cu scopul de a imbunatati serviciile oferite clientilor nostrii, dar si experienta utilizarii site-ului nostru. Pentru monitorizarea sesiunilor de browser folosim un serviciu de analiză web a terțelor părți, pentru a afla care părți ale site-ului nostru ar putea avea nevoie de imbunatatiri și de schimbări și care dintre acestea funcționează fără probleme.

Google Analytics 

Pentru noi este foarte important sa cunoastem activitatea utilizatorilor care ajung pe site-ul nostru. Pentru a analiza aceste informatii folosim instrumente puse la dispozitie de catre Google, tocmai de aceea va informam ca anumite informatii despre dvs. ca si utilizator pot fi preluate de catre Google, cu scopul imbunatatirii serviciilor oferite, insa aceste informatii vor fi mentinute deasemeni confidentiale.

 Link-urile catre terte parti:

Website-ul nostru foloseste link-uri de la, si respectiv catre, terte parti, link-uri considerate relevante pentru continutul website-ului nostru. Nu ne asumam insa răspunderea pentru politicile de confidențialitate utilizate de website-urile menționate anterior. Deasemeni trebuie să luati la cunostiinta faptul ca acestea, pot fi diferite de politicile noastre de confidentialitate. Modificari aduse politicii noastre de confidentialitate jocuridepacanele.ro își rezervă dreptul de a aduce oricand modificări la politica de confidențialitate. fără o notificare prealabilă.Revizuirea regulată a acestei politici de confidențialitate rămâne responsabilitatea dvs., iar utilizarea în continuare a serviciilor noastre constituie acordul dvs.

Contactati-ne

In cazul in care aveti comentarii sau întrebări cu privire la politica noastra de confidențialitate, pagina de contact a site-ului va sta la dispozitie, deaceea va rugam sa o utilizati corespunzator.