Book of Ra Deluxe Joc ca la Aparate

Comorile de mult uitate ale faraonilor egipteni te așteaptă să le descoperi în unul dintre cele mai populare păcănele ale secolului 21. Joacă Book of Ra Deluxe și lasă-te purtat în mijlocul acțiunii din care vei avea doar de câștigat!

Book of Ra Deluxe

Evalueaza Joc (1217voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Novomatic
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Descoperă-ți spiritul aventurier cu uimitorul joc cu păcănele Book of Ra Deluxe online. Pentru a descinde în mormintele atotputernicilor faraoni nu ai nevoie decât de entuziasm și plăcerea de a câștiga, restul fiind deja garantat. Așa că, nu mai pierde vremea gândindu-te și încearcă chiar acum!

Temă și Aspect

Simboluri

Cum Joci Book of Ra Deluxe Online Gratis?

Caracteristici Speciale

Concluzie

Book of Ra Deluxe abordează o temă orientală, și anume Egiptul Antic. Nu este, însă, primul de acest tip, el fiind un succesor al popularului Book of Ra Classic. Dar, cu toate acestea, a reușit să se ridice destul de ușor în topul preferințelor celor care l-au încercat, fiind printre cele mai cunoscute păcănele online la nivel global.

Dezvoltatorul său nu este nimeni altul decât Novomatic, unul dintre titanii industriei jocurilor de noroc. De altfel, este bine cunoscut că toate produsele dezvoltate de acesta au luat prin surprindere publicul larg, un exemplu veritabil fiind acest joc și calitatea sa superioară. Deși a fost lansat pe piață în Aprilie 2008, acum, la mai bine de 10 ani, acesta încă se încadrează perfect în cele mai înalte standarde de calitate.

Temă și Aspect

Spuneam și anterior că jocul are la bază o tematică destul de folosită în păcănelele moderne. Este vorba despre Egiptul Antic, o temă destul de ușor de abordat, dar care a ajuns la suprasaturație prin prisma multiplilor dezvoltatori care au considerat-o ca fiind destul de interesanta pentru jucătorii de păcănele online gratis. Comparativ cu toate acestea, acest produs se separă de restul nu prin intermediul temei, dar prin intermediul graficii și a tuturor caracteristicilor diferite și speciale pe care le are.

Grafica sa este uimitoare și foarte modernă, mai ales dacă luăm în considerare câți ani au trecut de când a fost creat. Chiar de la prima vedere, tu, jucătorul, vei simți cum ești teleportat în mijlocul dunelor de nisip și pășești cu atenție pe urmele aventurierului pe care îl însoțești în adâncurile pământului, spre comorile faraonilor.

Însăși înfățișarea jocului îți arată cum la suprafață se află piramidele, pe când sub pământ pot fi găsite adevăratele morminte. În acest cadru, scopul tău este descoperi unde se află cartea lui Ra, cel mai important simbol, care dă și numele jocului, pentru a te bucura de beneficiile sale.

Alături de aceasta, pe tamburi vei mai putea întâlni și scarabei, statuete sau sarcofage care accentuează ideea principală. Totul se desfășoară într-o armonie deplină, singurele sunete care poate fi auzite fiind efectele auditive ce amintesc de păcănelele clasice.

Dacă îți dorești să încerci un alt joc cu păcănele asemănător cu acesta, care să aibă tot 5 tamburi cu 3 rânduri, dar și o tematică orientală, îți recomandăm să încerci Queen of Gold. Acest joc modern a fost dezvoltat de Pragmatic Play și cu siguranță îți va garanta ore întregi de amuzament!

Simboluri

Indiferent dacă joci Book of Ra Deluxe gratis sau nu, un lucru este cert – câștigurile nu te vor dezamăgi! Învârte tamburii și fii gata să întâmpini sumele impresionante care-ți vor întra în contul din joc odată ce faci combinații de cel puțin 3 simboluri identice. Aceste combinații trebuie să se formeze pe una dintre cele 10 linii de câștig, iar atunci când folosești pariul de 200 bănuți vei putea să revendici sume de până la:

 • 1 000 000 bănuți pentru 5 aventurieri;
 • 400 000 bănuți pentru 5 sarcofage;
 • 360 000 bănuți pentru 5 cărți ale lui Ra;
 • 150 000 bănuți pentru 5 statui ale lui Ra sau 5 scarabei;
 • 30 000 bănuți pentru 5 A sau 5 K;
 • 20 000 bănuți pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

Această versiune Book of Ra Deluxe demo este disponibilă în mod gratuit pe pagina noastră pentru toți cei care vor să se binedispună, dar nu doresc să joace la păcănele folosind bani reali. Asta înseamnă, implicit, și că toate câștigurile vor fi fictive și nu pot fi retrași bani reali din contul jocului.

Pentru restul, care vor să se distreze și să câștige fonduri care pot fi convertite în valută, am pregătit o serie de bonusuri cu care își pot personaliza și potența experiența la cazinourile de top.

Cum joci Book of Ra Deluxe Online Gratis?

Chiar dacă aici poți doar juca Book of Ra Deluxe fără depunere, asta nu înseamnă că interfața acestuia se schimbă într-un anumit fel. Indiferent de platforma pe care joci, cu bani sau fără, acest joc va arăta întotdeauna la fel.

Pentru a te bucura pe deplin de experiența oferită de joc, trebuie să începi prin a seta parametrii pe care vrei să îi folosești. Acești parametrii includ numărul de linii și suma pariului. Odată stabiliți, nu rămâne decât să apeși unul dintre cele două butoane de redare, Spin sau Autoplay, în funcție de preferințe.

Caracteristici Speciale

 1. Rotiri Gratuite – Fiecare caracteristică specială spune o poveste despre jocul căruia i-a fost asignată. Rotirile Gratuite spun despre acest joc că acesta vrea să te îmbogățească. Cum? Ori de câte ori 3 sau mai multe simboluri Scatter (Cărți ale lui Ra) apar concomitent oriunde pe tabelă, 10 rotiri gratuite îți vor fi oferite.

Acestea apar într-o instanță separată de jocul principal. În această instanță, înainte de a se da startul rotirilor, un simbol este ales aleatoriu pentru a se extinde pe tamburi atunci când formează o combinație pentru ca tu să te bucuri de mai multe câștiguri;

 1. Funcția de Gamble – Este destul de frustrant să nu câștigi întotdeauna cât de mult ai intenționat inițial, dar cu ajutorul Funcției de Gamble, aceasta nu va mai fi o problema. Dacă nu ești fericit cu cât ai obținut și ești gata să suporți suspansul unui pariu adițional, poți să îți pui câștigul la bătaie într-o competiție în care poți lua dublu sau nimic. Funcția de Gamble presupune ca jucătorul să ghicească corect culoarea cărții din centrul ecranului pentru a-și dubla exponențial câștigul.

Concluzie

Așadar? După câte am discutat aici, ce părere ai? Noi am jucat jocul și ne declarăm mulțumiți și uimiți în același timp. Grafica sa extraordinară în combinație cu caracteristicile speciale și modul în care poate fi jucat îl situează pe un piedestal în topul preferințelor noastre. De aceea, noi ți-l recomandăm cu dragă inimă!