Book of Ra Deluxe joc ca la aparate

Dacă ai citit despre Egiptul Antic în cartea de istorie și vrei să explorezi relicvele acestei civilizații, poți alege jocul ca la aparate gratis Book of Ra, versiunea Deluxe.

Book of Ra Deluxe 6

Evalueaza Joc (896voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Book of Ra Deluxe 6 este un joc de păcănele gratis, cu tematică egipteană. Jocul reprezintă versiunea mai nouă și îmbunătățită a clasicului Book of Ra Classic. Jocul este produs de Novomatic și este unul dintre cele mai populare jocuri de acest tip. Book of Ra Deluxe 6 are o grafică mult mai avansată și oferă o experiență mult mai intensă în timpul jcului. Bucură-te de premiile și rundele bonus pe care jocul le oferă.

Cum se joacă

Book of Ra Deluxe 6 este un joc de păcănele cu 5 role și cu 10 linii de câștig. Varianta clasică oferă maxim 9 linii de câștig. Cu toate acestea, îți poți dubla pariul cu opțiunea Extra Bet și poți obține o a 6 rolă pe care să joci. Ai șansă să obții mult mai mari. Obiectivul jocului este, ca și la majoritatea aparatelor slot, de a aranja cât mai multe simboluri identice. Simbolurile trebuie aliniate de la stânga la dreapta, într-o linie de câștig.

book-of-ra-deluxe-6-jocuri-de-pacanele

Menține-ți contul plin de bănuți și încearcă să conectezi minim 3 hieroglife misterioase. Acestea îți pot aduce câștiguri în valoare de 375.000 de bănuți. Cu cât avansezi în mormântul faraonului, cu atât premiile devin tot mai mari. Simbolurile cu scarabei te pot îmbogăți cu 1.000.000 de bănuți, iar dacă vei reuși să conectezi sarcofage  vei primi un premiu de până 2.500.000 de bănuți. Salvează exploratul care care sub vraja lui Ra. Vei fi recompensat cu măsură și vei primi 7.500.000 de bănuți.  Simbolul scatter al jocului este cartea magică a lui Ra. Dacă aliniezi 3, 4 sau 5 cărți, primești dreptul să joci jocul bonus. Asta înseamnă că primești 10 rotiri gratuite și îți poți crește câștigurile semnificativ. Poți ajunge chiar până la  2.000.000. Simoborile scatter au puterea să înlocuiască orice alte simboluri pentru a crea combinații câștigătoare.

Bucură-te de aventura din Egipt și joacă-te Book of Ra Deluxe 6. Îți este dor de varianta clasică? Te poți întoarce oricând să pariezi la Book of Ra Deluxe.