Egypt sky Păcănele Gratis

Lumea fascinanta a Egiptului Antic este un subiect popular in lumea jocurilor de noroc, iar compania EGT te invita sa explorezi acesta lume fantastica cu Egypt Sky, un joc de pacanele, care te trimite instant intr-o aventura de unde poti descoperi secretele faraonilor sau legenda celebrei Cleopatra.

Egypt sky

Evalueaza Joc (514voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Tematica din lumea fascinanta a Egiptului Antic este un subiect foarte discutat în lumea jocurilor. Joacă jocul ca la aparare gratis, Egypt sky și explorează această lume fantastică.Este un joc de păcănele captivant care te trimite într-o călătorie plină de aventuri. Descifrează hieroglifele și descoperă secretele faraonilor sau legenda celebrei regine Cleopatra. Egypt sky este produs de compania EGT. Jocul ca la aparate gratis oferă tematica Egiptului Antic și are un ecran compatibil cu smartphone-ul sau tableta ta. Egypt sky îți oferă multe premii și bonusuri.

Cum se joacă

Egypt sky este un joc de păcănele cu 5 role sau tamburi și 40 de linii de câștig. Simbolul principal al jocului este faraonul, împreună cu alte 5 simboluri identice. Simbolurile  le poți regăsi pe o linie orizontală. Dacă descifrei hieroglifele poți câștiga un premiu de 2.000 credite.

egypt-sky-joc-de-pacanele-gratis

Nu lăsa corăbiile să părăsească tărmul și asta pentru că te premiază cu câștiguri de 4.000 de bănuți. Conectează carele egiptene și îmbogățeștete cu 8.000 de credite. Dacă conectezi minim 3 simboluri ale Cleopatrei vei câștiga până la 10.000 de bănuți. Cel mai valoros simbol din joc este soarele lui Ra,iar dacă reușești să aliniezi minim 3 astfel de simboluri vei câștiga până la 40.000 de bănuți. Simbolul cu raul Nil este un simbol scatte și apare doar pe rolele 2, 3 și 4.

Dacă acumulezi un caștig de minim 400 credite atunci poți opta pentru a-ți dubla sau tripla câștigul folosind opțiunea Gamble. Alege culoarea corecta pentru a castiga runda. Dacă nu optezi pentru dublarea sau triplarea câștigul, atunci poți colecta bănuți folosind butonul ‘Collect’. Poți juca pe oricare dintre cele 40 de linii la fiecare rotire, trebuie doar să alegi cât vrei sa pariezi și ce valoare să aibă pariul tău.

Intră în antica lumea a Egiptului. Cunoaște-l pe faraon și pe faimoasa Cleopatra. Dacă ți-a plăcut Egypt sky poți încerca și Book of Egypt.