Versailles Gold pacanele

Versailles Gold este un joc de casino oferit de „Euro Games Technology”. Grafica acestui joc de pacanele online este placuta si readuce tema regilor in prim-plan

Versailles Gold

Evalueaza Joc (676voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă vă place istoria, acest joc de păcănele online te va conduce în anii 1680. Joacă Versailles Gold și pășește în resedinta regilor Frantei. Explorează  misterele celui mai cunoscut rege al tuturor timpurilor. Menține pacea și armonia între Familia Regală și Biserica Catolică . Joacă cel mai fascinant joc ca la aparate, Versailles Gold. Palatul Versailles este una dintre cele mai remarcabile construcții din lume.

Cum se joacă

Versailles Gold deține simboluri precum: regi, regine, monede de aur si trasuri regale.

versailles-gold-joc-pacanele-online

Versailles Gold are 5 role și 10 linii de câștig. Stabilește pariul și setează liniile pe care vrei să joci. Pariul este cuprinds între 10 și 200 de credite. Jocul cu specială se desfășoară pe liniile 1, 3, 5, 7 sau 10.   Dacă găsești literele misterioase care ascund cheia tratatului de pace poți câștiga până la 3.000 de bănuți. Găseșt trăsura regală sau adu-l pe Cardinal la masă și vei obține alți 15.000 de bănuți.  Regina va avea nevoie de mai multă muncă de convingere, dar odată ce ai adus-o la masă îți va oferi 40.000 de bănuți. Cea mai mare valoare o are regele. Convinge-l să stea de vorbă cu tine și vei primii 100.000 de bănuți.  Speciala jocului se declanșează la apariția simbolului ceasului de la intrarea în Palatul Versailles. Acest simbol este folosit tot timpul jocului ca și simbol wild. Speciala acestuia consta în 12 runde gratuite, cu Special Expanding Symbol, adică, simbolul ce a fost ales aleatoriu înaintea începerii rundelor gratuite, devine wild pe tot parcursul specialei .

Acest joc are o grafică excelentă și o muzică de fundal excepțională. „Paytable” este opțiunea ce oferă detalii despre tabla de plată. „AutoPlay” este opțiunea cu care poți juca în mod automat. Pariază maxim 200 direct din interfața jocului și apasă butonul „Spin” pentru a porni în cea mai frumoasă călătorie virtuală. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Joacă-te cu banii regilor și încearcă și Royal Cash.