Witches' Charm Online

Vrei să știi de unde au vrăjitoarele atâta putere? Te tentează științele oculte dar și banii și puterea? Atunci este momentul potrivit să joci Witches' Charm și să le obții! Doar rotind tamburii după bunul plac vei ajunge să le ai pe toate!

Witches’ Charm

Evalueaza Joc (111voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 15
 • Speciala: Da
 • Linii de Castig: 81
 • Max. Bet: 300
 • Producator: EGT
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Lumea vrăjitoarelor își deschide porțile pentru tine în jocul de păcănele online Witches’ Charm de la EGT pentru ca tu să cutreieri neîntrerupt tărâmul în care, până acum, nu-ți era permis să treci.Având un format cu 5 tamburi și 3 rânduri, îți va fi ușor să deslușești până și cele mai bine ascuse secrete ale sale.

Chiar dacă a apărut în 2016, cu siguranță nu este singurul joc al acestui dezvoltator, totalul tuturor caracteristicilor fiind dovadă incontestabilă a calității și experienței. De altfel, EGT Interactive, producătorul său, este doar o subdiviziune a companiei EGT care a fost creată în 2002 cu scopul de a produce aparate pentru cazinouri. În mediul online nu a apărut decât de circa un deceniu, dar chiar și în acest timp scurt a reușit să scoată opere de artă precum jocul nostru de astăzi sau Egypt Sky, respectiv Zodiac Wheel.

Temă și Aspect

Științele și practicile oculte i-au înspăimântat, de-a lungul timpului, pe mulți dintre oameni. Din varii motive, acestea au fost blamate și considerate păcătoase, dar curiozitatea umană nu i-a oprit pe unii să se întrebe despre ce e vorba în cadrul lor. Acum, după foarte mulți ani de la apariția vrăjitoriei, avem ocazia să înțelegem măcar o mică parte din ce presupune să fii vrăjitoare prin intermediul jocului de păcănele Witches’ Charm.

Nu te teme când o să dai de pisici negre, bufnițe, cazane sau chiar boluri de sticlă! Toate acestea, împreună cu cele două surori vrăjitoare au rolul de te ajuta să înscrii cele mai mari câștiguri fără prea mult efort. Sub razele soarelui, în luminișul care se arată pe imaginea de fundal, frumoasele femei deprinse în arta magiei îți vor arăta că miracolele există.

Simboluri

Dacă ai avut curiozitatea să deschizi jocul, probabil că ai observat că Witches’s Charm are mai multe tipuri de simboluri. Având un total de 13 simboluri, acestea sunt împărțite în elemente cu semnificație și elemente desprinse de pe cărțile de poker.

Deși numărul minim de componente ale unei combinații este de 3, scopul tău ar trebui să fie asamblarile de câte 4 sau 5. De altfel, să obții astfel de combinații nu este neapărat foarte greu, iar:

 • cu 5 globuri de cristal vei primi 200 000 bănuți;
 • cu 5 case din pădure vei primi 150 000 bănuți;
 • cu 5 vrăjitoare cu păr mov sau 5 vrăjitoare cu păr alb vei primi 15 000 bănuți;
 • cu 5 bufnițe sau 5 pisici vei primi 8 000 bănuți;

Cât despre simbolurile inspirate de pe cărțile de poker:

 • cu 5 A sau 5 K vei primi 2 500 bănuți;
 • cu 5 Q, 5 J, 5 de 10 sau 5 de 9 vei primi 2 000 bănuți;

Pentru a elimina orice dubiu, te informăm că toate sumele de mai sus ce pot reprezenta eventuale câștiguri au caracter informativ atât timp cât joci această versiune de păcănele gratis. Toate creditele disponibile, dar și câștigurile nu pot fi retrase în nici o împrejurare. Dar există o veste bună pentru tine, dacă vrei să joci pe bani reali. Witches’ Charm este disponibil pe siteurile mai multor distribuitori de jocuri de noroc. Așa că, dacă te-ai decis, verifică și lista cu cele mai bune bonusuri de la cele mai tari cazinouri din România înainte de a-ți creea un cont.

Caracteristici Speciale

Pe lângă simboluri și aspect, caracteristicile speciale sunt un alt aspect de o mare importanță despre care nu putem uita. Dar de ce nu putem să trecem peste ele? Pentru că acestea influențează direct felul în care jocul poate fi jucat. Așadar, dintre ele putem numi:

 1. Rotirile Gratuite – Acestea pot fi obținute extraordinar de ușor, nimerind 3 sau mai multe simboluri Scatter pe suprafața tabelei. Cum aceste simboluri nu sunt nevoite să se aranjeze pe o linie de câștig pentru a forma o combinație, nici rotirile gratuite nu au o astfel de regulă.Atunci când, oriunde pe tabelă există un total de 3 Scatter, 15 rotiri gratuite cu un multiplicator 3x îți for fi oferite.
 2. Simbolul Special Wild (Glob de cristal) – Pe lângă faptul că globul de cristal este un simbol cu valoare proprie, ce poate forma combinații cu el însuși, acesta este și elementul Wild al jocului. În această calitate, el poate prelua valoare oricărui simbol, cu excepția celui de Scatter, și automat, poate acționa ca element de legătură între două sau mai multe simboluri identice. Totodată, ori de câte ori apare într-o combinație, câștigul asignat se dublează.
 3. Funcția de gamble – Chiar și cu ajutorul Wild-ului, unele câștiguri ce pot fi obținute în aici nu ajung la valoarea pariului folosit. Pentru a evita frustrarea ce le însoțește, poți activa funcția de gamble. Prin intermediul acesteia îți riști acea sumă nemulțumitoare într-un pariu adițional pentru a o dubla exponențial cu riscul de a o pierde la primul răspuns greșit.

Cum Joci Witches’ Charm Online Gratis?

Dacă până acum am tot discutat despre joc, acum este momentul să discutăm despre tine… Ei bine, nu despre persoana ta, ci despre modalitatea în care poți interacționa cel mai bine cu jocul. Având în vedere că toți suntem diferiți și avem diferite experiențe, este doar normal să menționăm câțiva pași după care Witches’ Charm poate fi jucat pentru cei care nu au mai încercat până acum un produs EGT. Astfel, pentru a-l personaliza și a-l pune în funcțiune, nu trebuie decât să:

 • Alegi un număr de linii de câștig dintre numerele 1, 5, 7, 10 sau 15 dispuse de-a stânga și dreapta tabelei;
 • Apeși butonul sumei pe care o preferi pentru pariul tău dintre cele 5 disponibile sub tamburi;
 • Aștepți ca runda să ajungă la final pentru a repeta cel de-al doilea pas.

Iar pentru că este un joc dedicat tuturor tipurilor de utilizatori de păcănele ca la aparate, acesta dispune și de un buton care activează funcția de rotire automată. Pentru a-l identifica, doar uită-te în partea din stânga după un buton de culoare portocalie și sigur îl vei găsi ușor.

Concluzie

După câte am discutat până acum, încă mai ai dubii că Witches’ Charm este un joc uimitor? Tema, dar și caracteristicile speciale sau câștigurile ar trebui să fie cele mai importante criterii după care păcănelele sunt judecate, iar acesta poate trece orice examinare cu brio. Încearcă-l acum!