Zodiac Wheel pacanele

Jocul ca la aparate gratis este asemanator unui joc cu fructe pentru ca nu exista speciala, fructele sunt inlocuite cu simboluri ale zodiacului, iar castigurile sunt de cele mai multe ori, mari.

Zodiac Wheel

Evalueaza Joc (481voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Norocul tău este scris în stele. Intră într-o lume mistică ș fă cunoștință cu tânara vrăjitoare și cu partenerul ei. Privește în globul de cristal și află ce îți reverză viitorul. Aliniază semnele jodiacale și poți câștiga marele premiu. Fanii astrologiei vor avea o experiență de neuitat jucând acest slot ofertit de Euro Games Technology. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Acest joc de cazinou online gratuit necesită să fixezi miza înainte să apeși butonul Start. Există însă cele 5 mize fixe dintre care jucătorii au posibilitatea de a alege și care sunt plasate sub rolele jocului.

Jocul are și opțiunea de auto-play. De asemenea dispune și de opțiunea de pariere a câștigurilor rundei precendente în care ai ocazia să dubelzi recompensa. Șansele tale sunt de 50%. Efectele sonore și animația acestui joc de cazinou online sunt foarte interesante. Ai la dispoziție simbolul scatter îți poate aduce combinații câștigătoare.

zodiac wheel joc online casino

Simbolurile de pe rolele acestui jocuri la aparate au o temtică simbolica. Fiecate dintre cele cinci coloane ale jocului are trei simboluri la finalul fiecărei rotiri. Scopul final al acestui joc este să formezi combinațiile câștigătoare și să încasezi recompensele generoase. Jocul are cinci linii de câștig active și poți alege să pariezi 1, 2, 5, 10 sau 20 de credite pentru fiecare rotire. Așadar, 100 de credite pe rotire este suma maximă care poate fi pariată de jucătorii acestui joc de cazinou.

Pe lângă toate elementele speciale, jackpoturi progresive și opțiunea de pariu, acest slot îți mai oferă și un index special de multiplicare pe fiecare linie și miză pentru a calcula recompensa. Acesta poate varia de la 10x la 3000x. Procentajul mediu de returnare a pariurilor este de 96.45% și chiar dacă nu ai runde bonus sau rotiri gratuite ai șansa uriasă să învingi acest aparat de păcănele.

Încearcă și Shining Crown.