40 Super Hot Păcănele Gratis

40 Super Hot este un joc de pacanele popular care rulează pe platforma software Euro Games Technology. Acest joc este unul extrem de colorat datorita multimii de simboluri cu fructe, simboluri de septari , simboluri sălbatice și stele "scatter". Garanteaza distractia iubitorilor de pacanele online gratuite!

40 Super Hot

Evalueaza Joc (687voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: Septari 777

PACANELE RECOMANDATE

Ești mare fan al jocurilor de păcănele retro cu tematică ”hot” de la EGT? Vei fi încântat să încerci și versiunea modernă și actualizată a acestui tip de joc, și anume 40 Super Hot. 

Cum se joacă

Acest joc de păcănele gratis va aduce o mulțime de premii pe care le puteți câștiga, mulțumită simbolurilor cu fructe. Le amintim pe favorite: cirese, portocale, lămâi, prune, pepeni galbeni si struguri. Cu toate acestea, favoritul jocului rămâne numărul norocos roșu 7. Îti poate aduce runde de joc bonus (speciala), dar și stelele “scatter”. Stelele îți aduc la rândul lor o mulțime de surprize. Există, de asemenea, și o caracteristică de tipul “Double-It Gamble”. Această caracteristică adaugă un  plus de emoție, si de senzatii unice ori de câte ori câștigați un premiu.

Jocul 40 Super Hot oferă jucătorilor sai o gamă largă de pariuri de credit și valori de credit pe care acestia  le pot combina, astfel încât să se potriveasca bugetului dvs, dar si distractiei pe care o veti primi in schimb. Poți să te bucuri de acest joc de păcănele online, utilizând și un dispozitiv precum un iPad sau o tabletă , ceea ce înseamnă că te poți bucura de jocul de păcănele 40 Super Hot oricând și oriunde!

40-super-hot-jocuri-ca-la-aparate-gratis

Denumirea jocului nu este intamplatoare, fructele acestui joc chiar sunt in flacari! Si acest lucru se intampla ori de cate ori castigati! Acestea va vor felicita, si vor marca victoria dvs. izbucnind in flacari si dansand!

Jocul 40 Super Hot se joaca pe 40 linii si 4 coloane, incepeti cu 5000 de credite si puteti miza intre 40 si 800 la fiecare spin. La fel de distractiv este si Fruits on Fire.