American Poker 5 Păcănele Gratis

American Poker V este un joc de poker gratuit, pentru iubitorii jocurilor de cazino, care iti garanteaza distractia dar care te va tine captivat prin grafica sa moderna dar si cu ajutorul efectelor speciale care redau atmosfera dintr-un cazino.

American Poker 5

Evalueaza Joc (866voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

American Poker V este o adevărată încântare pentru jucătorii de poker. Acest joc de aparat de tip slot gratuit marca Wazdan, îți va oferi distracție maximă. Jucătorii vor fi surprinși de rundele mini bonus și de premiile uriașe. Un pachet de 52 de cărți de joc este prezentat în acest joc, alături de joker. Această carte poate înlocui orice alta într-o Chintă Roială. Jucătorul poate câștiga până la x800 din pariul plasat atunci când are o Chintă Roială cu pariu maxim.

Dacă vrei să traăiești o experiență reală a poker-ului, acest joc este ideal. Jocul are un jackpot progresiv ce poate aduce câștiguri mari. Grafica și efectele sonore fac experiența jocului și mai placută. Runda mini bonus din acest joc, exact ca la aparate gratis, aduce recompense peste așteptări, și face diferența între acest joc și „American Poker Gold”.

Cum se joacă

Tema jocului este poker-ul. Pariurile pot fi verificate în partea de jos a ecranului. Jucătorii pot paria începând cu 1 credit, până la mamximul de 1.000 de credite. Folosindu-te de butoanele – și + de sub Bet în Coins poți ajusta valoarea pariului. Cea mai mica valoare o are mâna cu 2 perechi. Câștigurile mari vin cu: culoarea identică, full house sau chintă. Full House reprezintă mâna cu 2 cărți de un fel și alte 3 de alt fel, indiferent de culoarea lor. O mână cu 4 cărți la fel poate surprinde jucătorul cu câștigurile oferite. Cea mai mare valoare o are chinta, adică cinci cărți în ordine numerică care sunt de aceeași culoare.  Mâna cu 5 cărți la fel oferă un câștig de x800 din pariul plasat de jucator.

american poker joc de poker online gratuit

Ai grija și la mini jackpot. Acest mini bonus este cea mai impresionantă caracteristică a jocului și oferă premii pentru fiecare pereche de Valeți (J) afișată. O pereche de Dame (Q) va ajuta la încasarea premiului. Runda bonus începe cu 5 credite și nu poate fi mai mare de 20.

Pune-ți norocul la încercare și distrează-te jucând American Poker 5. Ești un împătimit al pokerului? Poți încerca și Governor of Poker. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.