Craps - 1x2 Gaming Joc ca la Aparate

Craps este printre singurele jocuri de cazino care au potențialul să te uimească joc după joc, ori de câte ori îl încerci. Nu ne crezi? Atunci, de ce nu arunci zarurile pentru a te convinge și a vedea cu ochii tăi cum câștigurile se strâng?

Craps – 1×2 Gaming

Evalueaza Joc (57voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Deși la noi, în România, Crapsul nu este foarte bine cunoscut, dacă este să ne uităm la cazinourile de lux din Las Vegas, am putea spune că este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din lume. Deși cel mai ușor și distractiv este să arunci zarurile pe o masă amplasată într-un cazino, datorită evoluției tehnologice, petrecerea se poate muta cu ușurință în mediul online. Cel mai bun exemplu de acest fel este jocul de Craps dezvoltat de 1×2 Gaming și disponibil în mod gratuit chiar aici.

Uitându-ne la istoria acestui joc, putem vedea că, la fel ca în cazul tuturor celorlalte jocuri de noroc, și originea acestuia este învăluită în mister. Cel mai probabil, Crapsul s-a dezvoltat în timp, de la cele mai primitive forme cum ar fi Barbutul, ajungând la ceea ce cunoaștem în zilele noastre. Forma sa definitivă a fost setată în secolul 20, când, prin introducerea câtorva noi opțiuni de pariere, a fost făcut ceva mai imparțial.

Cum poți să joci Craps online gratis?

Crapsul este un joc făcut pentru a fi jucat cu bani reali, ceea ce poți să și faci creându-ți un cont pe siteul unui cazino de top din România. Dar, mai presus de câștigurile care pot fi obținute în cadrul său, acesta este un joc în care distracția este la putere. De aceea, dacă vrei să te bucuri de tot ceea ce oferă, cu excepția câștigurilor reale, îl poți încerca aici în mod gratuit, iar dacă această versiune nu e chiar pe gustul tău, nu-ți fă griji, nu este singura pe care o oferim.

Acum că am stabilit că poți juca doar Craps gratis, este momentul să trecem la felul în care fiecare parte a sa acționează și lucrează împreună pentru a-ți oferi cea mai tare experiență de acest fel. Deși, la prima vedere, pare să fie un joc foarte complicat, masa sa având o întreagă tabela printată pe suprafață ei, îl realitate, el este foarte ușor de jucat. Toate căsuțele încadrate în tabela sunt, de fapt, spațîi pentru pariuri. Într-adevăr, vei spune “Voi ziceți că e ușor, dar ați văzut câte pariuri sunt pe acea masă?”, așa că lasă-ne să-ți explicăm. Desigur, numărul tipurilor de pariuri îl întrece pe al oricărui alt joc, dar, cu toate astea, ele sunt singurele detalii pe care trebuie să le înțelegi pentru a juca Craps. Fără toată această lista de pariuri, jocul de Craps aș fi practic Barbut, unde cel mai mare număr câștigă.

Ca la oricare alt joc de noroc din câte există, primul pas pentru a juca este cel de a seta o miză. Folosind cele 6 jetoane aflate în partea inferioară a ecranului, apasă pe spațiile în care vrei să-ți pui pariul pentru a pune rămășag pe ceea ce te interesează. Dacă, din greșeală, ai setat un pariu greșit poți apasă butonul Clear Chips, iar când totul e în regulă, dă click pe butonul Roll pentru a arunca zarurile.

Pariurile

Odată ce zarurile au fost aruncate în joc, există 3 scenarii după care anumite pariuri pot fi câștigătoare, sau pierzătoare, după caz. Aceste scenarii se aplică atunci când pică:

 • 7 sau 11 – care se numesc Naturali și care câștigă instant runda;
 • 2, 3 sau 12 – care se numesc Craps și pierd pe loc runda;
 • 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 – care se numesc Points (Puncte) și care pot fi câștigătoare doar dacă jucătorul reușește să obțină același număr înaintea unui 7, în caz contrar runda este pierdută.

Desigur, nu vei paria doar dacă runda este câștigătoare sau nu, ci, pentru câștiguri mai mari, vei pune rămășag pe numere, dubluri și blocuri de alte pariuri. Suntem siguri că mori de curiozitate să afli care sunt cele mai importante tipuri de pariuri, așa că, fără alte introduceri, aici este lista completă:

 1. Pass Line – Cu toate că numele său este “Linie de trecere”, acesta este, de fapt, compus din două pariuri care sunt plătite 1:1. Dacă pariezi pe:
 • Pass, vei câștiga doar dacă, la prima aruncare, nimerești un 7, un 11 sau un Punct al cărui pereche s-a arătat înaintea unui 7;
 • Don’t Pass, vei câștiga doar dacă nimerești un 2, 3, 12 sau un Punct pentru care 7 s-a arătat înaintea perechii sale;
 1. Come – Este similar cu pariul Pass, dar se diferențiază de aceasta prin prisma faptului că poate fi plasat doar după ce Punctul a fost stabilit. Acesta este câștigător doar dacă un 7, un 11 sau un nou punct Come care și-a găsit perechea se arată și pierde dacă zarurile indică oricare dintre cele 3 numere Craps (2, 3 sau 12).
 2. Don’t Come – Asemănător cu pariul Don’t Pass, Don’t Come se diferențiază de aceasta prin faptul că poate fi pus doar după ce punctul a fost stabilit. Se consideră câștigător doar dacă 2,3, 12 sau un Punct pentru care 7 s-a arătat înaintea perechii sale. Câștigul atât pentru acesta, cât și pentru Come este de 1:1.
 3. Big 6 și Big 8 – Este un pariu unde pui rămășag că fie un 6, fie un 8, după caz, se va arăta înaintea unui 7. Plata pentru acesta este tot de 1:1;
 4. Field – Poate unul dintre cele mai ușoare pariuri, cu acesta pariezi că oricare dintre 2, 3, 4, 9, 10, 11 și 12 se vor arată în runda următoare. În timp ce numerele 3, 4, 9, 10 și 11 sunt recompensate cu 1:1, 2 și 12 primesc 2:1.
 5. Hardways – Definește 4 tipuri de pariuri diferite, care au un lucru în comun, acela că toate sunt dubluri. Dacă pui pariu pe unul dintre cele 4 tipuri, de fapt, pariezi că fie 2-2, 3-3, 4-4 sau 5-5 va apărea înaintea lui 7. În timp ce pentru 2-2 și 5-5 se oferă o plată de 7:1, pentru 3-3 și 4-4 plata ajunge la 9:1;
 6. Any Craps – dacă oricare dintre 2, 3 sau 12 apare la următoarea aruncare a zarurilor, vei fi vei primi un câștig de 7:1;
 7. Craps 2, Craps 3, Craps 12 și 11 – acestea sunt cele mai bine plătite pariuri din întregul joc. Pentru a le câștiga, zarurile tale trebuie să indice numărul pe care ai pariat, fie el 11, Craps 2, Craps 3 sau Craps 12. 3 și 11 oferă un câștig de 15:1, pe când 2 și 12 îți vor da 30:1;

Concluzie

Credem noi că acesta este ghidul de care are nevoie orice începător pentru a se iniția în lumea Crapsului. Cu timpul, dacă îl vei juca periodic, îi vei învăța toate trucurile și dedesubturile. Tot ce ne rămâne nouă acum de făcut este să-ți urăm mult noroc și distracție plăcută, pentru că, nu-i așa, deja știm din propria experiență cât de interesant acest joc poate fi!