Craps - RGT Joc ca la Aparate

Dacă ai mai jucat până acum Barbut și ți s-a părut un joc cel puțin interesant, atunci este momentul să încerci Craps! Această versiune evoluată a jocului de Barbut îți va oferi senzații tari, câștiguri impresionante și un mod de joc cu totul inedit!

Craps – RGT

Evalueaza Joc (104voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocurile de noroc cu zaruri au existat din cele mai vechi timpuri, deși jocul de Craps nu are o vechime decât de aproximativ 100 de ani. Acesta a evoluat din ceea ce noi cunoaștem drept Barbut, pe undeva pe la sfârșitul secolului 19 și a devenit una dintre atracțiile principale ale cazinourilor de lux.

Ideea principala a jocului se învârte atât în jurul jucătorului, cunoscut drept Shooter (aruncător), cât și în jurul mesei pe care acesta aruncă zarurile. Deși tabela care apare pe suprafața acesteia poate fi debusolantă pentru un jucător care nu a mai jucat înainte la Craps, în realitate, ea conține doar totalitatea tipurilor de pariuri ce pot fi puse. Dacă și tu ești nou în ceea ce privește jocul de Craps, nu te speria! Doar citește rândurile următoare și pune în practică regulile explicate de noi aici pe uimitorul joc de Craps online dezvoltat de RGT.

Din fericire, aceasta este o variantă de Barbut gratis, perfectă pentru cei mai noi dintre pariori. De ce spunem că este perfectă? Pentru că în cadrul acesteia nu există nici un fel de restricție pentru cât o poți juca, singurul așa-zis inconvenient fiind faptul că fondurile sunt fictive, drept urmare, imposibil de retras. Dar nu-ți face griji, odată de ai dobândit experiența necesară care-ți permite să câștigi mai mereu, poți să-ți orientezi atenția spre cele mai mari cazinouri din România, în cadrul cărora vei putea juca același joc cu bani reali.

Cum poți să joci Craps Online?

Obiectivul jocului de Craps este unul simplu, suma celor două numere care apar pe fațetele celor două zaruri, după ce aceastea au fost aruncate, trebuie să coincidă cu pariul făcut de tine. În ceea ce privește pariurile, jucătorii nu vor fi dezamăgiți din moment ce aceștia au la dispoziție 24 de pariuri pe care le pot combina în mai mult de 100 de feluri diferite.

Pentru a începe jocul propriu-zis, câteva pregătiri trebuie făcute pentru ca totul să se desfășoare într-un mod cât se poate de normal și natural. Astfel, tu va trebui să:

 • îți creezi suma preferată pe care urmează să o pariezi cu ajutorul celor 4 jetoane aflate pe marginea mesei;
 • plasezi totalul jetoanelor pe tipul sau tipurile de pariuri cu care vrei să începi runda;
 • apeși butonul Roll pentru a arunca zarurile.

După cum bine poți observa, în stânga butonului Roll, există alte 3 butoane care îndeplinesc funcții complet diferite față de cel dintâi. Aceste butoane sunt:

 • Repeat – repetă pariul din ultima rundă;
 • Clear All – înlătura toate jetoanele de pe masă;
 • Remove – îți permite să înlături oricare dintre jetoanele de pe tabelă, la alegere.

First Roll (Prima Aruncare)

Jocul începe întotdeauna cu prima aruncare a zarurilor. Pariurile principale care se pun de obicei înainte ca zarurile să între în joc sunt Pass și Don’t Pass. Cele două pun rămășag fie pe faptul că prima aruncare va fi câștigătoare, sau dimpotrivă, va fi una ghinionistă pentru jucător. În funcție de numărul indicat de de zaruri, runda poate urma 3 scenarii diferite. Atunci când adunarea dintre cele două este:

 • 7 sau 11 este considerat Natural, deci câștigător în mod automat.
 • 2, 3 sau 12 este considerat Craps, deci pierzător;
 • 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 este considerat Point, caz în care zarurile trebuie aruncate până când același număr pică iarăși pentru a câștiga, sau până când 7 este format, pentru a pierde.

Indiferent de scenariul cu care te confrunți, după prima aruncare devii eligibil pentru a pune pariurile Come și Don’t Come. Aceste două pariuri, deși foarte asemănătoare cu Pass și Don’t Pass, nu pot fi puse din prima și se concentrează mai mult și mai mult pe numerele Point. Come poate fi câștigător doar dacă 7 și 11 apar imediat ce a fost plasat, sau un număr Point și-a găsit perechea. În ceea ce ce-l privește pe Don’t Come, acesta poate câștiga doar dacă 2, 3 și 12 își fac apariția chiar după ce a fost plasat, sau un număr Point întâlnește un 7.

Spuneam că sunt 24 tipuri de pariuri, dar noi am înșirat până acum doar 4 dintre ele. Deci, unde sunt celelalte? Totodată, cât plătește fiecare? Ei bine, ești pe cale să afli!

 • Field – plătește 1:1 pentru numerele 3, 4, 9, 10 și 11, respectiv 2:1 pentru 2 și 12 – rămășagul se pune pe numerele 2, 3, 4, 9, 10, 11 și 12.
 • Any 7 – plătește 4:1 – în rundă următoare apare un 7;
 • Any 11 – plătește 15:1 – suma zarurilor aruncate imediat după va fi 11;
 • Hardway – plătește 7:1 pentru 2-2 și 5-5, respectiv 9:1 pentru 3-3 și 4-4 – în următoarea rundă apare dublura selectată;
 • Craps – plătește 15:1 pentru 3 sau 11, respectiv 30:1 pentru 2 sau 12 – zarurile vor indică numărul selectat.
 • Big 6 și Big 8 – plătește 1:1 – pune rămășag că în cadrul unui Point, înaintea unui 7 va apărea, după caz, fie 6, fie 8.

 Concluzie

Jocul de Craps este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc ce fac parte din oferta cazinourilor, fapt care reiese și din numărul impresionant de jucători care-l joacă în fiecare zi. Complexitatea pariurilor, dar și ușurința cu care poate fi jucat odată ce l-ai învățat îți garantează că nu vei avea cum să te plictisești de el!