Craps - Betsoft Joc ca la Aparate

Dacă toate jocurile de noroc cu cărți te-au plictisit și nu vrei să iei un loc unde se joacă Ruleta, avem o idee și mai bună! Craps! Joacă Craps de la Betsoft, pune-ți pariurile, aruncă zarurile și domină masa cu norocul și îndemânarea ta!

Craps – Betsoft

Evalueaza Joc (56voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Încă din cele mai vechi timpuri, zarurile au fost o sursă nemărginită de inspirație și distracție. Numărul jocurilor în care acestea aveau rolul principal este atât de mare, încât ne-ar lua zile să le înșirăm pe toate. Desigur, nu toate au supraviețuit trecerii timpului, dar cele care au făcut-o, fie sunt jucate pe la colțuri de bloc, fie au fost adoptate de industria jocurilor de noroc. Printre cele care și-au croit drumul spre succes și au devenit parte din oferta cazinourilor de lux se numără și Craps-ul, sau cum îl știm noi mai bine, barbutul.

Ca de obicei, Betsoft ne înseninează zilele cu un joc care promite să ne țină ocupați pentru o bună vreme. De la grafica spectaculoasă cu care ne-a obișnuit până la sunetele autentice specifice unui cazino real, acest dezvoltator de jocuri cu păcănele face tot ce-i stă în putere pentru a le oferi utilizatorilor săi o calitate ireproșabilă.

Cum să joci Barbut gratis?

Înainte de a începe, este esențial să cunoști că aceasta este o versiune de Craps gratis și se diferențiază de jocul real prin faptul că folosește credite fictive care nu pot fi retrase sau suplimentate cu bani reali. În rest, este absolut identic cu variantele ce pot fi jucate pe siteurile celor mai bune cazinouri din România.

Putem spune că jocul de Craps se desfășoară în două etape. Dar înainte de a trece la ele, trebuie să-ți plasezi pariul și să apeși butonul Roll. Valoarea jetonului poate fi setată din colțul inferior stâng, iar dacă crezi că ai pus prea multe credite pe un pariu, doar apasă butonul Clear. Notează că nu poți paria pe toate spațiile înainte să arunci zarurile, așa că păstrează-ți niște fonduri și pentru mai târziu.

Prima aruncare a zarurilor (Come out roll)

Aruncarea incipientă a zarurilor este prima etapă despre care îți vorbeam anterior. Tu, jucătorul, vei arunca zarurile. În timpul acestui stagiu se joacă doar pe pariurile Pass (Trece) sau Don’t Pass (Nu trece) care for fi concretizate în 3 scenarii diferite, în funcție de suma numerelor care apar pe fațele zarurilor:

 • 7 sau 11 se numesc Naturali și câștigă instant rundă. Plata lor este de 1:1.
 • 2, 3 sau 12 sunt numere pierzătoare, dar vestea bună este că îți vei putea continua runda chiar dacă nu ai fost norocos din prima;
 • 4, 5, 6, 8, 9 și 10 sunt „Puncte” și necesită că tu să arunci zarurile până când le nimerești iarăși pentru a câștigă, sau până când zarurile îți indică un 7 (caz în care vei pierde).
 • Pariurile Pass și Don’t Pass sunt simple, pariorul punând rămășag pe faptul că prima sa mână „trece” (câștigă) sau „nu trece” (pierde) .

Aruncarea zarurilor în cazul „Punctelor”

Și iată că am ajuns și la a doua etapă a jocului, etapă care se activează doar în momentul în care zarurile indică 4, 5, 6, 8, 9 sau 10. Aici poți continuă cu pariurile puse înainte de a arunca zarurile pentru prima dată sau poți adăuga câteva noi precum Come sau Don’t Come.

În principiu, Come și Don’t Come sunt similare cu Pass și Don’t Pass, cu diferența că cele dintâi pot fi plasate doar după ce zarurile au fost aruncate pentru prima dată.

Pe lângă aceste pariuri, mai există și:

 • Field – unde pariul poate fi plasat oricând și este pus pe numerele 2, 3, 4, 9, 10, 11 și 12. Atunci când pică, imediat după ce pariul, oricare dintre 3, 4, 9, 10 și 11, plata este de 1:1, iar când pică 2 sau 12, plata este de 1:2.
 • Numere individuale – pariul poate fi pus pe un singur număr, indiferent dacă acest număr este 4, 5, 6, 8, 9 sau 10. Precum în cazul pariului Field, și pentru acesta contează doar prima mână aruncată imediat după ce acesta a fost plasat.
 • Hardways – dublurile 3-3, 4-4, 2-2 și 5-5 se premiază cu 9:1.
 • Any Seven – suma zarurilor trebuie să indice 7. Plata e de 4:1.
 • Any Craps – mâna se încheie în 3, 7 sau 12. Primești 7:1.
 • Any 2 or 12 – pariezi că nimerești ori 2, ori 12, pentru a fi răsplătit cu 15:1;
 • Any 3 or 11 – asemănător cu Any 2 or 12, doar că aici trebuie să nimerești 3 sau 11 pentru a primi 30:1.

Cam acestea sunt pariurile. Acum, tu nu trebuie decât să ți le alegi pe cele care se potrivesc cu stilul tău de joc, să-ți plasezi jetoanele pe suprafața lor și să arunci zarurile pentru a vedea dacă ai câștigat. Barbutul are destul de multe reguli, dar odată ce le-ai învățat, totul o să meargă ca pe roate!

Concluzie

Chiar dacă pare puțin complicat la prima vedere, Crapsul este un joc care merită încercat. Rezultatele pot depinde atât de îndemânarea ta, cât și de norocul tău, dar indiferent de felul în care o rundă se încheie, jucând Barbut te vei distra la maxim!