3 Card Poker Joc ca la Aparate

Îndrăznește să încerci 3 Card Poker, unul dintre cele mai noi jocuri de noroc atât din mediul online cât și din cazinouri! Nu va trece mult timp și vei ajunge să îl îndrăgești și să-l plasezi deasupra multor altor jocuri precum baccarat sau ruletă.

3 Card Poker

Evalueaza Joc (64voturi)

Salveaza Jocul

 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Îți place pokerul, dar consideri că felul în care decurge toată acțiunea este foarte lent? De asemenea, strategiile nu sunt punctul tău forte? Îți dorești un joc care să aibă toate câștigurile pokerului, dar și modul ușor de joc pe care îl au blackjack-ul sau bacarrat-ul? Ei bine, Derel Webb a patentat un astfel de joc în anul 1997, iar Habanero l-a dezvoltat și adaptat zilelor noastre în noul său produs 3 Card Poker. Dacă te-ai indentificat cu tot ce am spus în aceste câteva rânduri, este musai să-l încerci!

În principiu, acest tip de joc se identifică ca aparținând pokerului doar prin nume, în realitate el fiind o combinație dintre acesta și un alt joc. Singurele elemente pe care le-a preluat de la poker sunt o parte din combinațiile ce pot fi obținute și câștigurile aplicate pentru acestea. În rest, se joacă la fel de rapid ca oricare alt joc de cazino, iar jucătorul face competiție doar cu dealerul.

Cum poți să joci 3 Card Poker online și să obții o experiență de vis?

3 Card Poker se joacă cu un singur pachet cu 52 de cărți. Jokeri nu au nici o valoare aici, astfel că au fost înlăturați. În mare parte, se aplică aceleași reguli cu ale pokerului. Tu, jucătorul, trebuie să pui un pariul pe spațiul în care scrie Ante pentru a da startul jocului. Acesta este un pariu obligatoriu, dar nu singurul tip de pariu disponibil. Alături de el, în dreapta, există un al doilea tip intitulat Pair+, un pariu care îl poate înlocui sau însoți pe cel Ante.

Dacă Ante este definit că fiind suma minimă care trebuie pariată pentru a intra în joc, Pair+ este un pariu adițional prin care jucătorul pune rămășag că dintre cele 3 cărți care-i sunt împărțite, cel puțin 2 vor avea același număr.

După cum poți observa, jocul 3 Card Poker de la Habanero are o interfață foarte simplă și interactivă care s-a dovedit a fi perfectă pentru toate tipurile de jucători, experimentați sau nu. Pentru a plasa pariul/ pariurile în căsuțele Ante și/sau Pair+, trebuie să îți alegi valoarea jetonului din săgețile poziționate în stânga și drepta sa, după care să apeși pe numele tipului de pariu dorit. Odată realizată această acțiune, este momentul ca cele 3 cărți să-ți fie împărțite, așadar, apasă butonul Deal. În funcție de valorile cărților care-ți sunt împărțite, poți alege să continui și să intri în competiție cu dealerul (apăsând butonul Bet), sau poți anula runda, păstrându-ți astfel pariul Ante (apăsând butonul Fold). În această competiție, doar cel care are o combinație sau cea mai mare carte câștigă. În final, după ce runda a luat sfârșit, îți sunt oferite două opțiuni: New Game și Rebet. New Game pornește o nouă rundă, în timp ce Rebet repariază jetoanele din etapa trecută.

Alte precizări:

 • Butonul Undo revine la acțiunea la anterioară;
 • Butonul Clear Bets anulează toate pariurile așezate pe masă;
 • Pariul Pair+ este folosit instant în momentul în care apeși butonul Deal pentru că acesta are rolul de a prezice dacă mâna care urmează va avea o combinație.

Câștiguri

În cadrul 3 Card Poker, casa are un avantaj de doar 3,61%. Nu este nici foarte mult, dar nici foarte puțin. Cât despre câștigurile de care tu te poți bucura, iată care sunt combinațiile și cât plătesc ele:

 • One Pair – 1/1
 • Flush – 4/1
 • Straight – 6/1
 • Three of a kind – 30/1
 • Straight Flush – 40/1

De asemenea, pe anumite mâini poți câștiga un bonus, separat de plata prestabilită. Acest bonus înmulțește pariul Ante de:

 • x1 pentru Straight;
 • x4 pentru Three of a Kind;
 • x5 pentru Straight Flush.

Dar combinațiile nu sunt singurele care se plătesc. Și mâinile care nu le conțin pot fi câștigătoare doar dacă in combinatie o carte mai mare decât a dealerului și mâna acestuia nu are o combinație. Desigur, și aici există două situații în care jucătorul poate câștiga:

 • dacă mâna dealerului nu se califică, jucătorului fiindu-i plătit atât 1/1 pariul, cât și returnată valoarea sa;
 • dacă mâna dealerului se califică și este pierzătoare, jucătorului fiindu-i plătită valoarea pariului sau Ante 1/1 și, de asemenea, returnată integral.

Acum că ai descoperit toate câștigurile și modalitatea în care poți juca 3 Card Poker, te-ai gândit la o strategie cu care poți să câștigi? Indiferent de felul în care plănuiești să bați jocul, nu uita că din această versiune a sa nu poți retrage nimic din ce ai câștigat,din moment ce fondurile pe care le poți folosi sunt de natură fictivă. Dar, privește acest aspect ca pe un lucru bun, pokerul gratis înseamnă că nu trebuie să-ți investești economiile pentru a te distra sau pentru a te antrena. Desigur, imediat ce te simți pregătit să faci un depozit și să joci cu proprii tăi bani pentru a-i înmulți, poți găsi 3 Card Poker pe siteurile celor mai bune cazinouri din România.

Concluzie

Opinia ta este cea mai importantă când vine vorba de orice joc joci sau vei juca. Nu putem decât să îți spunem concluzia noastră aici. Pentru noi, 3 Card Poker este un joc simplu, cu o interfață ușor de utilizat care oferă foarte multe ocazii de distracție. Cu siguranță ți-l recomandăm!