Craps - Nucleus Gaming Joc ca la Aparate

Jocul de Craps este fără dubiu unul dintre cele mai captivante și populare jocuri de noroc din câte au cazinourile să ofere. De la câștigurile ușor de obținut până la modul distractiv în care poate fi jucat, acesta te va răsfăța cu momente de neuitat!

Craps – Nucleus Gaming

Evalueaza Joc (99voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Mulți jucători consideră jocul de Craps ca fiind unul extrem de interesant și distractiv. Cumva, faptul că aceștia pot să se joace cu zarurile și să câștige sume impresionante în același timp, atrage în fiecare an din ce în ce mai mulți doritori care vor să-i afle secretele.

Deși probabil știi de Craps din versiunea sa neevoluată, jucată pe aleile lăturalnice și în baruri, Barbut, află că acest joc este foarte popular nu doar la noi, ci și la Hollywood. În multe dintre filmele americane filmate în cazinouri, protagoniștii apar jucând Craps, așezați în jurul mesei dedicate acestui joc. Deși este foarte popular, foarte multă lume îl consideră ca fiind foarte complicat, pe când, în realitate, acesta este foarte ușor de înțeles și jucat. Acest lucru îți va fi dovedit în câteva momente cu ajutorul jocului de Craps dezvoltat de Nucleus Gaming.

Cum să joci Barbut gratis

Compania care a dezvoltat acest joc s-a întrecut pe ea însăși, aducând împreună aspectul luxuriant al unei mese dintr-un cazino real de top și sunetele clare ale fiecărei mișcări, fără forfota ambientală. Și nu doar că arată fantastic, dar interfața acestuia este foarte ușor de utilizat, singurele detalii pe care jucătorul trebuie să le cunoască fiind regulile de pariere.

Dar înainte de a trece la regulile pe care un parior trebuie să le cunoască, este foarte important să menționăm că aceasta este o variantă de Craps gratis în cadrul căreia depozitele și retragerile sunt restricționate. De ce aceste două acțiuni nu pot fi efectuate? Pentru că jocul folosește exclusiv doar fonduri de natură fictivă. Cu toate acestea, pentru toți cei care doresc să joace cu bani adevărați, jocul de Craps de la Nucleus Gaming poate fi găsit și pe site-urile cazinourilor online.

Acum că am lămurit acest aspect deosebit de important, este momentul să ne întoarcem la descrierea jocului nostru. Odată ce vei căpăta o oarecare înțelegere asupra modului în care poți juca Barbut, modul tău de operare va deveni aproape intuitiv și îți vei putea dezlănțui potențialul. Pentru a începe orice nouă rundă, va trebui să îți alegi valoarea unul jeton din colțul stâng inferior, după care să așezi numărul de jetoane favorit pe pariurile preferate. Dacă ai greșit în orice fel plasarea pariului, îl poți șterge complet cu ajutorul butonului Clear și plasa iarăși. Odată ce te simți pregătit să arunci zarurile, nu trebuie decât să apeși Roll și să lași distracția să intre pe făgașul ei absolut normal.

Pariuri

Există peste 120 de moduri în care un jucător poate paria într-un joc de Craps, Pass Line (linia de trecere) fiind cel mai rudimentar și popular dintre ele toate. Pass și Don’t Pass sunt pariuri ce trebuie setate înainte ca zarurile să fie aruncate, rămășagul fiind pus fie pe faptul că mâna este una câștigătoare, sau, dimpotrivă, mâna este una pierzătoare. Dar cum îți dai seama dacă ai pierdut sau ai câștigat? Atunci când arunci zarurile în Craps, există 3 scenarii diferite în care runda se poate încheia. Aceste scenarii depind de suma celor două zaruri, iar când:

 • 7 sau 11 sunt obținute se numește Natural, iar runda este câștigată.
 • 2, 3 sau 12 apar, mâna este una pierzătoare.
 • 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 reies din adunare, se numește Punct iar zarurile sunt aruncate ori de câte ori este necesar până când se nimerește fie același număr, caz în care runda este câștigătoare, fie 7, caz în care runda este pierdută (seven out).

Deși foarte asemănătoare cu pariurile Pass și Don’t Pass, pariurile Come și Don’t Come se diferențiază de cele dintâi prin prisma faptului că nu pot fi plasate decât după ce prima rundă de zaruri s-a înfăptuit. Ideea principală a pariului Come este aceea că un 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 ar trebui să se arate după ce zarurile au fost aruncate. Dacă acest fapt se adeverește, jetoanele se mută pe căsuța numărului obținut, iar pentru a câștiga, același număr trebuie să apară înaintea unui 7.

Cât despre Don’t Come, acesta poate fi câștigat în două instanțe:

 • dacă numerele 2 sau 3 reprezintă suma zarurilor;
 • dacă atunci când 4, 5, 6, 8, 9 sau 10 sunt indicate de zaruri ca fiind Punct, dar 7 apare înainte ca acesta să fie completat.

După cum probabil intuiești, cele 4 tipuri de pariuri sunt doar vârful icebergului, în cadrul jocului de Craps existând posibilitatea de a paria și pe:

 • Field – unde pariul este pus pe numerele 2, 3, 4, 9, 10, 11 și 12.
 • Numere individuale – pariul putând fi pus pe un singur număr, indiferent dacă acest număr este 4, 5, 6, 8, 9 sau 10.
 • Any Seven – unde este musai ca suma zarurilor să indice 7.
 • Any Craps – unde mâna se încheie în 3, 7 sau 12.
 • Any 2 or 12 – unde pariezi că nimerești ori 2, ori 12.
 • Any 3 or 11 – unde pui rămășag că vei nimeri fie 3, fie 11.
 • Hardways – dublurile 2-2, 3-3, 4-4 și 5-5.

De aici, cu toate aceste cunoștințe despre pariuri, ar trebui să-ți fie mult mai ușor să descoperi felul în care jocul poate fi jucat. Desigur, îți va trebui ceva răbdare pentru a acumula experiența necesară, dar chiar și atunci când înveți, jocul se va dovedi extrem de distractiv.

Concluzie

Jocul de Craps/Barbut se laudă cu mai multe șanse de câștig decât oricare alt joc de noroc. Și nu doar șansele întrec limitele pentru ceea ce este considerat normal, dar și posibilitățile de pariere. Având atât de multe metode în care poate fi jucat, este, fără nici un dubiu, un joc de care nu vei avea cum să te plictisești!