Pai Gow Poker Joc ca la Aparate

Cunoscut că fiind o versiune hibrid dintre poker și jocul de dominos chinezesc, Pai Gow Poker este un joc de noroc pe care nu trebuie să îl ratezi dacă-ți dorești o experiență de cazino completă.

Pai Gow Poker

Evalueaza Joc (211voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Alti producatori
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Pai Gow Poker se numără printre cele mai populare și neobișnuite jocuri de noroc. Având la bază jocul chinezesc Pai Gow care se joacă cu piese de domino, această variantă de cazino este o abordare modernă ce folosește cărțile și regulile jocului de poker. Dat fiind timpul îndelungat în care se desfășoară acțiunea, și faptul că jocul produce foarte multe “push”-uri, acesta este foarte potrivit pentru toți cei care vor să-și rotunjească veniturile. Cu toate acestea, pentru a câștiga, este necesar ca jucătorul să cunoască strategia de bază la un nivel optim și să aibă răbdare, astfel ajungând la performațele pe care și le-a propus.

Jocul Pai Gow Poker de la CodeThis este o versiune modernizată a celui inventat de americanul Sam Torosian la jumătatea anilor ’80. De la patentarea sa și până acum a devenit din ce în ce mai popular și se numără printre jocurile preferate ale jucătorilor care-și doresc să aibă profit pe timp îndelungat.

Cum se joacă Pai Gow Poker?

Pai Gow Poker este un joc între jucător și dealer, unde cel din urmă împarte pentru fiecare câte 7 cărți. Scopul jocului este de a forma două mâini, una de 5 cărți și una de 2 cărți care să fie superioare față de cele ale dealerului. Prin statutul de superioritate ne referim atât la valorile cărților cât și la combinațiile tipice pentru jocul tradițional de poker.

Am putea spune că Pai Gow Poker este unic nu doar pentru că folosește 2 mâini, ci și pentru că întregul pachet de joc are un total de 53 de cărți, Jokerul nefiind înlăturat. Cartea Joker servește drept element de legătură între cele 5 cărți din prima mână. De asemenea, dacă jucătorul alege să-l mute în mâna cu două cărți, atunci acesta preia valoarea Asului.

În cazul de față, pentru a juca varianta oferită de CodeThis, jucătorul are la dispoziție un set de 10 butoane în partea inferioară a interfeței și unul pe mijlocul acesteia. Dintre cele 10 butoane:

 • 6 au formă și rol de jetoane pentru pariere;
 • 1 are scopul de a șterge toate pariurile;
 • 1 are rolul de a relua pariurile din runda precedentă;
 • 1 care declanșează împărțirea cărților (Deal);
 • 1 care aranjează cele două mâini după modelul dictat de casă (House Way).

Pentru a pune în acțiune întregul ansamblu, folosind toate aceste butoane, jucătorul trebuie să își creeze un pariu folosind cele 6 jetoane și butonul Bet situat central. Odată ce acest pas a fost finalizat, iar pariul este mulțumitor, butonul Deal trebuie apăsat pentru a înmâna fiecăruia dintre cei doi participanți la joc cele 7 cărți. Dintre cele 7, jucătorul trebuie să-și aleagă 5 pe care să le păstreze în High Hand (mâna superioară), celelalte două rămase urmând să meargă în Low Hand (mâna inferioară) atunci când butonul care apare în dreapta cărților este apăsat. La finalul rundei, indiferent de cine a câștigat, pentru a curată masă și a face loc unei alte runde, butonul Bet trebuie reapasat.

În principiu, Pai Gow Poker este foarte ușor de jucat și poate fi o sursă bună de relaxare. Având în vedere că această instanță a jocului este versiune o versiune de poker gratis, motivele pentru care merită să fie încercat se înmulțesc. Deși este oferit aici în mod gratuit, el poate fi jucat și pe bani pe siteurile marilor cazinouri din România, astfel, fiind disponibil pentru toate tipurile de audiență.

Concluzie

Dacă cauți un joc în care avantajul casei este cât se poate de scăzut, iar jucătorul se poate așeza la masă cu un buget mic, având toate șansele să și-l înmulțească considerabil, atunci Pai Gow Poker este alegerea evidentă!