Burning Hot Păcănele Gratis

Ești pasionat de păcănelele cu fructe? Atunci Burning Hot este exact ce ai căutat până acum. Câștigurile excepționale și prospețimea întregului joc sunt combinația perfectă pentru oricare jucător. Trebuie să îl încerci acum!

Burning Hot

Evalueaza Joc (1274voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: EGT
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți plac jocurile tradiționale cu păcănele, atunci vei îndrăgi cu siguranță Burning Hot online. Mixul divin dintre cele mai cunoscute simboluri din câte au apărut până acum pe tamburi și caracteristicile uluitoare va deveni favoritul tău. Nu rata șansa de a-l încerca!

Temă și Aspect

Cum joci Burning Hot Online Gratis?

Caracteristici Speciale

Simboluri

Concluzie

Păcănele cu fructe au tot apărut de-a lungul timpului, dat fiind că aceasta a fost prima temă abordată vreodată pentru construirea unui aparat cu tamburi dedicat cazinourilor. Acum, după 6 decenii în care această tematică a avut timp să fie întrebuințată, a venit timpul să ne alegem favoriții. Printre cele mai bune jocuri se află și Burning Hot, un joc dezvoltat de EGT Interactive care debordează de energie și savoare.

Despre EGT Interactive s-au spus multe, dar adevărul este că această companie pune suflet și foarte multă muncă în fiecare dintre creațiile sale pentru ca produsul final să fie perfect. După cum se poate observa și în cadrul Burning Hot, fiecare caracteristică este implementată în așa fel încât să creeze, împreună cu toate celelalte elemente, un tot unitar.

Când vine vorba de EGT Interactive, lucrurile nu vor fi niciodată făcute doar pe jumătate. De aceea, ori de câte ori simți nevoia de a te delecta cu un nou titlu din portofoliul său, nu ezita! Din toate jocurile din colecția sa disponibile pe această pagină, noi îți recomandăm Flaming Hot, un joc care se aseamănă cu acesta, dar are o selecție diferită de simboluri și caracteristici.

Temă și Aspect

Aruncă-ți pentru un moment privirea peste jocul de păcănele Burning Hot. Ce vezi? Încă de la prima vedere vei putea observa diferite nuanțe de verde care compun fundalul atât pentru întregul joc cât și pentru tamburi. Grafica întregului ansamblu este foarte modernă și realistă, iar asta te va împinge să crezi pentru o secundă că pe role se află elemente reale. Coloana sonoră clasică, specifică jocurilor tradiționale, poate fi auzită ori de câte ori o acțiune este în plină desfășurare.

Cum joci Burning Hot Online Gratis?

Una dintre cele mai bune părți a faptului că acest joc a fost dezvoltat de către EGT Interactive este că împarte aceeași interfață ușor de utilizat cu toate celelalte jocuri create de această companie.

Plasat sub tamburi, bordul de control este foarte intuitiv și ușor de folosit, dovedindu-se un aliat de nădejde pentru fiecare jucător. Acesta dispune, în mijloc, de 5 butoane cu dublu rol cu care poți selecta suma pentru pariu și activa rotirea manuală. Astfel, odată apăsat unul dintre aceste butoane, tamburii se vor roti o singură dată cu pariul inscripționat pe butonul respectiv.

O altă modalitate de a-i pune în funcțiune este să apeși butonul portocaliu din stânga celor 5 deja menționate. Acesta va da startul Rotirii Automate ce poate continuă până când toate creditele au fost folosite sau până când apeși din nou unul din butoanele ce activează rotirea manuală.

Caracteristici Speciale

 1. Funcția de Gamble – Deși combinații de 5 simboluri identice sunt o apariție destul de rară care plătește foarte bine, nu același lucru poate fi spus despre combinațiile de doar 3 simboluri. Dacă nu poți să te mulțumești cu suma oferită de acestea, există o modalitate relativ ușoară pentru a o dubla exponențial. Aceasta presupune un pariu adițional cu întregul câștig din acea rundă, unde riscul este de a-l pierde integral. Dacă te consideri norocos, o poți activa din butonul său special numit Gamble.

Odată declanșată această funcție, vei fi rugat să ghicești ce culoare are cartea aflată cu fața în jos. Dacă ai ghicit, suma obținută inițial se dublează și ai șansa fie să accepți premiul și să-l încasezi sau să îl dublezi din nou. Când alegerea ta se dovedește a fi greșită, jocul adițional se încheie, creditele obținute în el se retrag și poți roti din nou tamburii.

Un lucru important de menționat este că odată activata rotirea automată, câștigurile se vor încasa automat. Ai la dispoziție doar cateva secunde să apeși butonul Gamble, iar când acestea expiră, câștigul se adaugă contului tău virtual și o noua rotire automată începe.

 1. Jackpot Cards – Nu toate caracteristicile speciale sunt declanșate de ceva anume. După cum se poate observa în cazul bonusului misterios intitulat Jackpot Cards, acesta se activează la întâmplare la sfârșitul unei runde și înlocuiește tamburii cu 12 cărți de poker. Misiunea ta? Să întorci cărțile până descoperi 3 identice. Odată îndeplinită această sarcină, tu vei fi răsplătit cu pemiul dedicat tipului de simbol descoperit.
 2. Jackpoturi progresive – În partea de sus a ecranului de joc poți observa jackpoturile progresive. Creșterea lor este direct proporțională cu creditele pariate de toți utilizatorii acestui joc. Poți fi chiar tu norocosul câștigător al unuia dintre aceste 4 jackpoturi la finalul oricărei runde, câștigatoare sau nu.

Simboluri

Ca și în celelalte versiuni, și în Burning Hot fără depunere fiecare combinație cu cel puțin 3 simboluri este câștigătoare. Desigur, aceasta trebuie să se formeze de la stânga la dreapta pe una dintre cele 5 linii de câștig, dar chiar și așa, aceste reguli nu pot decât să alimenteze adrenalina pe care această experiență o generează.

În rândul jucătorilor există o întrebare nerostită care ar sună cam așa „Când știi că norocul este de partea ta?”. În cazul păcănelelor, norocul este de partea ta când folosești cel mai mare pariu și obții o combinație de 5 simboluri. De exemplu, dacă aici folosești pariul de 100 de bănuți, sumele pe care le-ai putea câștiga se ridică la:

 • 60 000 bănuți pentru 5 șeptari;
 • 10 000 bănuți pentru 5 struguri, 5 pepeni sau 5 dolari;
 • 4 000 bănuți pentru 5 clopoței;
 • 2 000 bănuți pentru 5 cireșe, 5 lămâi, 5 portocale, 5 prune sau 3 stele.

Aceasta este doar o versiune Burning Hot demo care nu poate fi jucată decât cu fonduri fictive. Indiferent de câștigurile tale, această variantă nu dispune de nici o opțiune pentru depozitare sau retragere, ceea ce o face perfectă pentru cei care doresc să se distreze fără grija banilor.

Ok, acum că am stabilit asta, este momentul să ne întoarcem privirea spre jucătorii care își doresc să joace Burning Hot online pe siteul unui cazino de top. În secțiunea noastră de bonusuri am pregătit cele mai bune oferte pentru ca aceștia să se bucure de mai multe rotiri pentru același depozit.

Concluzie

Cea mai bună șansă de a juca Burning Hot gratis este aici! Culorile norocului și grafica care-ți ia ochii sunt doar câteva dintre toate caracteristicile care se completează pentru a da formă acestui joc uimitor. Joacă-l acum și descoperă-i toate secretele!