Burning Hot Păcănele Gratis

Acesta este un joc de pacanele care ofera un premiu jackpot progresiv, cu patru niveluri, si un premiu de jackpot de top de 3000 de monede. Este un slot video cu cinci tambururi și cinci linii de plată, care este dedicat iubitorilor jocurilor de noroc cu fructe

Burning Hot

Evalueaza Joc (1079voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă preferi ca joculul tău de păcănele să prezinte un amestec de simboluri norocoase și simboluri retro cu fructe, atunci “Burning Hot” de la EGT (Euro Games Technology) este unul dintre cele mai tari sloturi pe care le vei juca anul acesta. Câștigă premii de patru sau cinci cifre si poți primi rotiri gratuite de fructe pentru pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi. Lucky Dollar, Lucky Stars și 4-Leafed Clover sunt doar câteva dintre simbolurile norocoase pe care le vei întâlni în acest joc de păcănele.

Bucură-te de acest joc de păcănele cu adevărat “hot”. Urmărește simbolurile preferate cum izbucnesc în flăcări ori de câte ori fac parte dintr-o linie caștigătoare. Există o mulțime de pariuri de credit și valori de credit, care se combină în așa fel încât să se potrivească tuturor preferințelor jucătorilor. Este disponibil și pe telefonul mobil și iți oferă țansa să iți încerci norocul oriunde.

Cum se joacă

In acest joc există o abundență de simboluri cu fructe cireșe, portocale, lămâi, prune etc., care pot plăti premii de până la 2.000 de monede. Pe lângă simbolurile cu fructe si faimoasa cifra 7, jocul are două simboluri scatter, respectiv Lucky Dollar si Lucky Stars și un simbol wild, adica Lucky 4-leaf Clover (Trifoiul Norocos). Acestea trei reprezintă simbolurile bonus ale jocului.

burning-hot-pacanele cu fructe

Jocul are 5 role si 5 linii de caștig. Înainte de a incepe, trebuie să plasezi pariul. Folosește-te de butoanele – si + de sub BetLine, pentru a ajusta suma. Când ești gata apasă butonul Start și bucură-te de joc. Simbolurile cu fructe iți pot aduce câștiguri de până la 2.000 de monede, dar dacă ai noroc poți nimeri jackpot-ul și norocoasa cifra 7 iți poate aduce un premiu de până la 60.000 de monede.

Dublează-ți câștigurile și încearcă să nimerești simbolurile bonus: Lucky Dollar, Lucky Star si Lucky 4-leaf Clover. Fiecare dintre acestea te pot uimi cu victorii foarte mari. Pentru doar trei Lucky Stars poți primi 2.000 de monede. Simbolul Lucky Dollar iți oferă un cumul de 10.000 de monede. Lucky 4-leaf Clover este simbolul wild al jocului și va înlocui celelalte simboluri de bază pe rolele 2,3 si 4.

Pe lângă bonusurile precizate, jocul mai are o caracteristică specială. Prin Double-Up Game iți potț dubla premiul. Ai o carte cu fața în jos. Dacă vei prezice corect ce culoare este cartea respectiva, banii tai vor crește. Îți poți dubla premiul chiar și de 5 ori. Asta înseamnă ca o sumă de 2.000 de monede se va transforma într-o suma de 64.000 de monede.

Daca iti plac combinațiile de fructe și simboluri norocoase poți încerca și Always Hot.