Sizzling Hot Deluxe jocuri ca la aparate

Dacă vă place să jucați jocuri clasice de pacanele, si doriti sa va regasiti intr-un bandit inarmat, atunci cea mai buna alegere este SIZZLING HOT DELUXE.

Sizzling Hot Deluxe

Evalueaza Joc (2149voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Jocul Sizling Hot Deluxe este versiunea îmbunătățită si actualizată a jocului Sizzling Hot, cunoscut și îndrăgit de jucătorii pasionați de păcănele online. Alege miza și nu ezita să te distrezi jucând Sizzling Hot Deluxe online.

Cum se joacă

Sizzling Hot Deluxe are 5 role și 5 linii de câștig. Simbolurile folosite sunt bine-cunoscutele fructe și numere. În timp ce joci vei întâlni toate simbolurile clasice de fructe cum ar fi lămâi, struguri, pepene verde și cireșe, totuși dacă ști cum funcționau aceste fructe în jocurile din trecut, vei înțelege că fructele nu sunt de obicei simbolurile pe care le urmăriți.

sizlzing hot deluxe jocuri de pacanele gratis

Folosește mouse-ul pentru a alege miza. Pentru a juca acest joc ca la aparate apasă START, pentru a selecta miza apasă pe PLUS sau MINUS de la Bet Line. Alege linia de câștig pe care vrei să joci și selectează cu PLUS sau MINUS. Pentru a colecta suma câștigată apasă START sau COLLECT.

Jocul de păcănele Sizzling Hot Deluxe de la Novomatic, ofera iubitorilor genului atmosfera retro din cazinouri. Cu toate acestea viteza, sunetele și grafica sunt extrem de moderne. Sizzling Hot Deluxe poate mulțumi aproape orice jucător. Are grafică modernă și oferă un joc clasic.

Cea mai mare plată este livrată de la numărul unic si anume numărul 7 care ofera un numar de 250 de credite.

Încearcă și Sizzling Hot Quattro.