Sizzling Hot Deluxe Joc de Păcănele

Ești în căutarea unei aventuri clasice unde câștigurile împreună cu distracția sunt garantate? Atunci, este momentul să pornești Sizzling Hot Deluxe! Doar acest joc îți va oferi acele senzații ce pot fi întâlnite într-un cazino de lux!

Sizzling Hot Deluxe

Evalueaza Joc (3023voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • Speciala: Nu
 • Linii de Castig: 1
 • Max. Bet: 1
 • Producator: Novomatic
 • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Sizzling Hot Deluxe online este fără doar și poate unul dintre cele mai populare jocuri la ora actuală. Deși tema sa cu fructe trădează faptul că se încadrează în rândul păcănelelor tradiționale, câștigurile pe care le promite îl teleportează în sfera jocurilor ca la aparate moderne. Dacă îți plac provocările, acesta poate să se dovedească ca fiind una!

Temă și aspect

Simboluri și câștiguri

Caracteristici speciale

Dispozitive pe care poate fi jucat

Concluzie

Jocul nostru de astăzi este exemplul perfect de păcănele cu fructe ce denotă simplitate prin construcția minimalistă, cât și divertisment prin culorile vibrante sau felul în care poate fi jucat. Compania producătoare, Novomatic, împlinește aproape 4 decenii din momentul în care s-a lansat pe piața păcănelelor, iar experiența acumulată în acești ani se poate observa cu ochiul liber în creațiile sale. Acest lucru nu ar trebui să uimească pe nimeni din moment ce softurile dezvoltate de această companie au o calitate extraordinară, devenind cunoscute la nivel global în peste 70 de țări.

Temă și aspect

Odată ce încerci Sizzling Hot Deluxe păcănelele clasice nu-ți vor mai părea vreodată la fel. De ce spunem asta? Ei bine, tematica joacă un rol foarte important. Tema este una inspirată din vechile păcănele tradiționale ce au apărut în anii ’60 în cazinourile din Vegas. Aceasta, pusă într-un context foarte modern, unde grafica se ridică la așteptările timpurilor actuale, oferă un tip de distracție diferit de cel cunoscut până acum. Fructele, șeptarii, dar și stelele au unicul rol de a-ți da acea doză de voie bună și câștiguri de care ai avut întotdeauna nevoie din partea unui joc de noroc.

Pe lângă aspectul fără cusur, acest joc mai are un atuu important și anume efectele sonore. Nu doar ca se bucură deefectele grafice uimitoare, dar are și efectele sonore ce amintesc de aparatele cu păcănele tradiționale, specifice cazinourilor din Las Vegas. Este posibil ca succesul răsunător pe care l-a avut și încă îl are să fi izvorât inițial din combinația celor două.

Dacă vrei să alternezi acest joc online cu un altul la fel de inspirat, recomandarea noastră este să încerci 40 Super Hot. Acesta este o creație marca EGT care are la bază aceeași idee, dar beneficiază de un număr mai mare de linii de caștig și caracteristici speciale diferite.

Simboluri și câștiguri

Înainte de a te hotărî dacă vrei să joci Sizzling Hot Deluxe gratis, este important să știi că acesta are doar 8 simboluri cu care poți forma combinații. Câștigurile sunt oferite în funcție de numărul și tipul de elemente identice care se aliniază pe cele 5 linii de câștig, iar RTP-ul lor sau rata de returnare către jucător este 95.17%. Folosind pariul maxim, vei putea obține sume ce pot ajunge până la:

 • 100 000 bănuți pentru 5 șeptari;
 • 10 000 banuți pentru 5 pepeni sau 5 struguri;
 • 5 000 bănuți pentru 5 stele;
 • 4 000 bănuți pentru 5 prune. 5 lămâi, 5 portocale sau 5 cireșe.

Siteul nostru cu jocuri cu păcănele îi asigură pe toți jucătorii care vor să încerce acest joc în mod gratuit că se pot bucura de Sizzling Hot Deluxe fără depunere și fără obligații. Desigur, toate câștigurile obținute în cadrul său nu pot fi retrase, ci doar folosite pentru a continua parierea și, implicit, petrecerea.

Totuși, dacă dorești să îți asumi micul risc de a face un depozit pentru a avea oportunitatea de a juca cu bani reali și a câștiga, îți poți crea un cont pe siteul unui cazino. Dar înainte să faci asta, îți recomandăm să arunci un ochi pe lista noastră de bonusuri. Aceasta cuprinde oferte exclusive ce nu pot fi găsite decât aici.

Caracteristici Speciale

 1. Funcția Gamble – Fiecare dintre noi joacă la păcănele pentru un anumit motiv, diferit de la individ la individ, dar ce avem toți în comun este dragostea pentru câștiguri. Dar nu toate câștigurile te vor satisface, cum nu toate rundele norocoase te vor răsplăti după cât meriți cu adevărat. Din aceasta cauză, ne putem lua soarta în propriile mâini!

Dacă ești îndeajuns de curajos să îți pui la bătaie suma abia obținută cu riscul de a o pierde într-un pariu cu însuși norocul, atunci apasă butonul Risk din stânga tamburilor. Acesta va deschide portalul spre o carte de poker a cărei culoare trebuie ghicită corect. În acest caz, vei avea șansa să mai ghicești o dată. Asta se va întâmpla fie până ești mulțumit și păstrezi suma obținută, fie până alegerea ta se dovedește a fi greșită.

 1. Simbol Special (Stea) – Spuneam anterior că acest joc cu păcănele dispune de un total de 8 simboluri diferite. Dintre acestea, unul are anumite particularități ce nu pot fi întâlnite la celelalte. El este simbolul Stea, un simbol care are proprietățile unui element Scatter, având abilitatea de a forma combinații fără limitările impuse de tamburii apropiați și liniile de câștig. Singura cerință este ca aceasta să apară într-un număr de cel puțin 3 pe totalul celor 5 tamburi.

Dispozitive pe care poate fi jucat

Doar nu credeai că îl poți juca doar pe calculator, nu-i așa? Privind la dezvoltarea tehnologică din ultimul deceniu, putem spune că telefoanele mobile și tabletele au devenit dispozitive de încredere pe care jocurile de păcănele online rulează fără probleme. Diferența dintre ele și un computer este că le poți lua cu tine oriunde ai merge și poți juca de oriunde ai fi atât timp cât ai o conexiune stabilă de Internet.

Deși nu oferă aceeași perspectivă din punct de vedere a diagonalei ecranului, cu siguranță sunt o alternativă foarte bună pe care sa rulezi acest joc atunci când ești într-o călătorie sau doar vrei să te relaxezi în pat.

Concluzie

Sizzling Hot Deluxe se numără printre cele mai bune păcănele online create vreodată de Novomatic. Dispunând de o temă foarte populară, dar și de o grafică în pas cu moda, acesta reușește să cucerească inimile tuturor celor care l-au încercat până acum. Este musai să îl joci!