Lord of the Ocean Online

Slotul online Lord of the Ocean este un alt produs fantastic al companiei Novomatic. Jucand acest joc de pacanele online, va veti regasi in adancurile marii pentru a va bucura de aventuri uluitoare si de castiguri pe masura.

Lord of the Ocean

Evalueaza Joc (1202voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Novomatic
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Scufundă-te în lumea fascinanta a oceanului și lăsa cântecul sirenei să te conducă spre comori ascunse. Experimentează frmusețea fascinantă a unei lumi străvechi mitice. Lord of the Ocean este un joc de păcănele bazat pe legenda regelui Poseidon. Grafica și sunetele jocului te vor introduce în Regatul lui Poseidon. Fi curajos și vei fi răsplătit!

Cum se joacă

Lord of the Ocean are 5 role și 10 linii de câștig. Liniile de câștig rulează de la stânga spre dreapta. Scopul tău este să nimerești minim 3 simboluri aliniate de la stânga la dreapta. Jocul conține simboluri care au legătură cu tematica: statui antice, cufere de comori și chiar imaginea lui Poseidon.. Pariul minim cu care poți începe este de 0.4 bănuți, iar pariul maxim este de 2 bănuți. Setează linia de câștig pe care vrei să joci, stabilește pariul și apasă butonul Start. Cel mai mare jackpot din joc este de 50.000 de bănuți și îl poți obține numai dacă pariezi cu suma maximă. Chiar dacă alegi să joci cu un pariu minim, asta nu înseamnă că nu poți să câștigi. Procetul de câștig la acest joc este de 96%, ceea ce face din jocul Lord of the Ocean un joc de dificultate medie.

Lord-of-the-Ocean-jocuri-ca-la-aparate

Simbolurile scatter și wild îți dau șansa să câștigi premii foarte mari. Aliniază 3 simboluri scatter și poți obține 10 free spins. Dacă reușești să conectezi alte 3 simboluri scatter în runda bonus, vei putea beneficia de multe alte premii. Trei, 4 sau 5 simboluri aliniate îți vor aduce 20,30 sau 100 de free spins. În timpul jocului bonus mai poți beneficia de ceva. Simbolul wild va apărea pe o rolă întreagă. În felul acesta, te poate ajuta să obți combinații câștigătoare. Dacă aliniezi 5 simboluri wild ți se vor multiplica câștigurile cu x10. Acesta este cel mai mare premiu din joc.

Lord of the Ocean este unul dintre numeroasele jocuri ca la aparate gratis care se adresează iubitorilor de păcănele online! Mai poți încerca și Dolphins Island.