Dolphin's Island jocuri ca la aparate

Dolphin's Island este un joc ca la aparate gratis, cu o grafica exceptionala, care te poarta intr-o lume subacvatica fascinanta, unde poti descoperi castiguri si distractie

Dolphin’s Island

Evalueaza Joc (345voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Părăsește străzile de beton și pleacă într-o călătorie pe o insulă tropicală. Dolphin’s Island este un joc de păcănele 3D care te va duce pe o insula exotică din ocean. Grafica de înaltă calitate te va face să te îndrăgostești de peștii tropicali și de delfinii care înoată pe ecranul tău. Jocul seamănă cu celebrul film “În căutarea lui Nemo”, iar personajele sunt create în așa fel încât par desprinse chiar de acolo.Disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Jocul de păcănele Dolphin`s Island, produs de iSoftbet, are 5 role și 25 de linii de căștig. Opțiunile de pariere sunt disponibile pentru fiecare rotire din joc. Trebuie să pariezi pentru cele 25 de linii de câștig fixe. Pentru a câștiga în „Dolphin’s Island” trebuie să afișezi trei sau mai multe simboluri identice pe rolele aparatului de slot. Așa cum te-ai obișnuit, trebuie să existe și un simbol wild al jocului. În cazul acesta,  delfinul este simbolul wild. Te va ajuta să formezi combinații câștigătoare. Poate înlocui toate celelalte simboluri din joc. Singurul simbol pe care nu îl poate înlocui este simbolul scatter care este logo-ul jocului.

dolphins-island-pacanele online

Simbolul delfinului va veni pe rola 3 și va oferi 15 rotiri gratuite. În toate aceste rotiri gratuite vei vedea peștele fluture care sare de pe role. Are abilitatea să transforme unele simboluri obișnuite în simboluri wild dolphin. Simbolurile cu delfini pot sări de pe rolele de jos, transformând întreaga rolă în simboluri wild. Simbolul peștelui balon poate transforma 2×2 simboluri în wild.

De asemenea, jocul are două caracteristici distincte. Prima dintre acestea este o caracterisică bonus care te va duce la o roată ce trebuie învârtită. Roata respectivă îți va aduce tot felul de premii. Ea este activată de conexiunea a 3 sau mai multe simboluri scatter. A doua caracteristică este runda cu rotiri gratuite și va fi activată când simbolul delfinului va apărea de 3 ori, de la stânga la dreapta, pe o rolă.

Ți-a plăcut Dolphin`s Island? Păstrează același registru și încearcă Dolphins Pearl.