5 dazzling hot Online

5 Dazzling Hot este un slot video colorat care rulează pe platforma software Euro Games Technology. În afară de diversele simboluri de fructe și șapte tradiționale, jocul deține, de asemenea, un simbol sub forma de stea de aur care funcționează ca si simbol scatter.

5 dazzling hot

Evalueaza Joc (919voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: EGT
  • Tema Jocului: Septari 777

PACANELE RECOMANDATE

5 Dazzling Hot este un joc de păcănele online oferit de Euro Games Technology. 5 Dazzling Hot are multe simboluri colorate și fructe fiind unul dintre jocurile clasice de păcănele. Caracteristicile din 5 Dazzling Hot sunt tradiționale: fructe delicioase, cifra 7 norocoasă și steaua lucitoare. Distrează-te cu un joc de păcănele ca la cazino. Acest joc are o grafică grozavă, iar pictogramele folosite în acest joc ca la aparate gratis sunt vii, luminoase și clare

Cum se joacă

5-dazzling-hot-jocuri-pacanele-gratis

5 Dazzling Hot este un joc de păcănele cu 5 role și 5 linii de câștig. Privește fructele cum izbucnesc în flăcări atunci când câștigi marele premiu. Poți câștiga chiar de la prima mișcare a rolelor. Stabilește pariul, setează liniie de câștig și apasă butonul Start. Simbolurile cu cireșe, lămâi, portocale și prune îți oferă un câștig de 4.000 de bănuți. Nu este la fel de incredibil ca simbolul stelei, care în acest joc este simbol scatter. Conectează minim 3 steluțe de la stânga la dreapta și fi gata să te îmbogățești cu 5.000 de bănuți. Poți dubla câștigul dacă reușești să nimerești pepeni sau struguri care îți vor aduce un total de 10.000 de bănuți. Cel mai noroc simbol din joc și cel cu valoarea cea mai mare este cifra 7. Conectează minim 3 cifre de 7 de la stânga la dreapta și poți să primești 100.000 de bănuți.

Slotul Free 5 Dazzling Hot îți permite să-îți mărești câștigurile cu ajutorul jackpot-ului. Dacă îți joci banii în runda Double your Money ai posibilitatea să câștigi foarte multe premii. Vei vedea o carte cu fața în jos și ceea ce trebuie să faci este să ghicești ce culoare are cartea. Dacă dublezi de 5 ori vei câștiga mult mai mulți bani. Poți transforma 10.000 de bănuți în 20.000, apoi 40.000 de bănuți ăn 80.000 și într-un final, marele premiu, 160.000 de banuți în 320.000.

Pariză și distrează-te cu 5 Dazzling Hot. Poți încerca și Hot Stars.