Hot star Online

Hot Star este un joc de pacanele online simplu si clasic dar care surpinde jucatorii intr-un mod placut atunci cand apare simbolul Wild. Jocul este unul animat si se face remarcat prin castiguri dar si prin grafica sa apreciata de multi jucatori de pacanele online.

Hot star

Evalueaza Joc (556voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Aliniază fructele și câștigă premii captivante. Hot star este un joc retro creat de Amatic software. Simbolurile sunt la fel de tradiționale și includ fructe delicioase și apetisante. Portocalele, pepenii, strugurii și pepenii le vei regăsi pe cele 5 role. Hot star îți va oferi premii captivante când aliniezi simbolurile. Jocul este disponibil și pentru telefonul mobil.

Cum se joacă

Hot-Star-jocuri-ca-la-aparate

Hot star este un joc cu 5 role și 10 linii de câștig. Alege linia pe care vrei sa joci, setează pariul și apasă butonul Start. Nu îți lua ochii de la fructele delicioase. Trebuie să fi atent să nimerești una dintre combinațiile câștigătoare. Simbolul wild al jocului este steaua și poate înlocui toate celelalte simboluri. Aliniază minim 3 steluțe lucitoare și fi gata să câștigi mulți bănuți. Șaptele cel noroc este cel mai valoros dintre simboluri. Aliniază 5 șeptari și poți obține până la 125.000 de bănuți. Simbolul Wild  Stea va înlocui toate celelalte simboluri, iar simbolurile alăturate celui wild în acest joc ca la aparate online se vor transforma și ele în wild-uri.

Privește cum izbucnesc fructele în flăcări atunci când nimerești o combinație câștigătoare. Încearcă să câștigi marile premii și la jocul de păcănele Hot target.