Hot target Păcănele Gratis

Jocul de pacanele Hot Target poate fi principalul mod de a crește adrenalina si de a incinge atmosfera. Jocul va fi pe gustul iubitorilor de pacanele garantandu-le distractia si castigul!

Hot target

Evalueaza Joc (400voturi)

Salveaza Jocul

Ne pare rau, dar acest joc nu este disponibil inca.

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele între iubitorii de păcănele clasice este fără îndoială, Hot Target. Hot Target online este o ocazie unică de a scăpa de monotonia și rutina vieții de zi cu zi și de a simți entuziasmul sloturilor clasice de la Novomatic.

Cum se joacă

Terenul Hot Targets este un tribut adus esteticii cazinourilor clasice din Atlantic City și Las Vegas. Lovește ochiul taurului, lovește jackpot-ul dublu sau obtine rotiri gratuite. Asta este ceea ce Hot Target este vorba! Acest slot are 5 role și 9 linii de câștig. Jucătorul poate schimba numărul de linii cu ajutorul butonului “Linie”. Pariul maxim pe o singură linie de plată este de 100 de credite. În plus, jucătorul își poate regulariza pariul prin apăsarea butonului «Bet one» și dacă face clic pe «Bet Max», pariul va fi maxim. Acest joc de pacanele îți va oferi 10 simboluri unice, aducând premii în bani cu adevărat profitabile,  Cele mai multe personaje din joc sunt simboluri cu care iubitorii de jocuri ca la aparate sunt deja obisnuiti, si anume: piersici, cireșe, lămâi, pepene verde, clopot și  simboluri BAR.

Hot Target jocuri de pacanele gratis
Să începem de la Joker pentru că este un simbol sălbatic. Atunci când cinci jokeri se vor regasi pe role, pariul dvs. va fi înmulțit de 5000 de ori. În plus, simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția, desigur, a simbolului Scatter. Steaua galbenă este un simbol Scatter. Veți primi rotiri gratuite dacă trei sau mai multe imagini ale stelelor norocoase apar pe role.
Nu este un secret faptul că oportunitatea de a dubla câștigul pe parcursul a 10 rotiri gratuite atrage jucători din întreaga lume în acest slot. Acesta este tocmai principalul scop jocului de păcănele Hot Target!
Poți încerca și jocul ca la aparate Hot Star.