Sizzling Hot Extreme jocuri ca la aparate

Sizzling Hot Extreme are 5 role și 5 linii de plată, iar mai simplu de atât nu se poate! Pregătește-te să găsești pe role fructe de tot felul, de la pepeni până la prune, lămâi și cireșe. Un joc de pacanele clasic si captivant, ideal pentru distractie dar si pentru castig.

Sizzling Hot Extreme

Evalueaza Joc (1795voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Sizzling Hot Extreme este produs de Novomatic. Face parte din seria de jocuri ca la aparate gratis Sizzling. Jocurile cu fructe vor rămâne întotdeauna în preferințele jucătorilor, iar seria Sizzling este una din cele mai îndrăgite din toate timpurile. Acest joc de păcănele online este unul dintre cele mai simple și totuși, cele mai indragite. Jocul este ideal pentru cei care nu sunt adepții efectelor speciale și animațiilor din jocurile noi. Sizzling Hot Extreme păstrează o grafică retro, ce amintește mult de aparatele de sloturi din sălile de joc. Disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

sizzling-hot-extreme joc de pacanele

Sizzling Hot Extreme este un joc cu 5 role și 5 linii de câștig. Setează pariul, alege liniile de câștig și apasă butonul Start. Jocul de sloturi online nu are o rundă bonus sau rotiri gratuite, dar compensează în schimb prin câștiguri foarte generoase. Acesta este unul din motivele pentru care jocul este atât de popular nu doar în România, ci și în Anglia, Polonia, Bulgaria, Letonia, Ungaria sau Rusia. Cele 8 simboluri pe care le găsim în joc promit să ne poarte noroc și să ne aducă premiile mult-așteptate. Simbolul cel mai valoros este șeptarul. Cinci astfel de simboluri în combinație cu un pariu maxim ne aduc de 1.000 de ori valoarea mizată. Patru cifre de 7 ne aduc de 200 de ori suma mizată.

Ar mai fi de menționat că în cazul cireșelor, pentru a forma o linie câștigătoare avem nevoie doar de 2 simboluri. În cazul unui pariu maxim pe acea rotire, putem câștiga de 40 de ori valoarea pariului. Sizzling Hot Extreme este un joc de sloturi din categoria celor clasice, indragit si foarte popular in randul iubitorilor de jocuri de noroc. Dacă îți plac jocurile retro, cu fructe și șeptari, atunci îți va plăcea cu siguranță și acesta.

Încearcă și varianta clasica a jocului. Joacă-te Sizzling Hot.