81 Ways Păcănele Gratis

Proaspăt ieșit din bucătăria celor de la EGT Interactive, jocul de păcănele 81 Ways va revoluționa felul în care percepi jocurile de noroc. Învârte-i tamburii plini de fructe și așteaptă-te la câștiguri fantastice!

81 Ways

Evalueaza Joc (140voturi)

Salveaza Jocul

Loading...

PACANELE RECOMANDATE

Joacă acum 81 Ways, unul dintre cele mai noi jocuri de păcănele cu fructe, apărut la mijlocul anului 2018, și bucură-te atât de grafica sa uimitoare cât și de toate caracteristicile sale speciale. Mixul dintre toate elementele care s-au folosit la crearea sa îl fac cu totul și cu totul special, așa că nu rata șansa să-l încerci!

Știm că ești interesat în ceea ce 81 Ways are de oferit, dar haide să începem prin a afla câte puțin despre compania care a creat acest joc fenomenal. EGT Interactive este o extensie a companiei EGT, înființată în 2002, și se ocupă de dezvoltarea de păcănele online. Deși nu a pășit de foarte mulți ani în mediul online, trebuie punctat că acest dezvoltator a ajuns la nivelul la care este considerat unul dintre cei mai influenți și mai buni producători din domeniu. Această afirmație este întărită de multitudinea de jucători mulțumiți care adoră fiecare nou titlu pe care EGT îl scoate. Dacă crezi că 81 Ways a apărut mult prea recent pentru a-și lăsa amprenta, ce zici de Dice&Roll, Flaming Hot sau Burning Hot?

Temă și Aspect

Păcănelele cu șeptari au apărut acum mai bine de jumătate de secol și au fost pe val încă de atunci. Și la ora actuală, un procent foarte mare din rândul jucătorilor de jocuri de noroc le preferă în detrimentul oricăror alte tipuri de jocuri.

Atunci când vine vorba de 81 Ways, putem spune că din punct de vedere al simbolurilor nu se diferențiază cu nimic de restul celorlalte păcănele online care îi împărtășesc tema. Dar aici se încheie lista lucrurilor pe care acesta le are în comun cu toate celelalte. În loc de 5 sau 3 tamburi, are doar 4 și 81 de modalități de câștig. De altfel, numele ii este inspirat chiar din numărul de modalități în care poate fi formată o combinație norocoasă. Pe lângă aceasta, pentru a pune în evidență coloritul simbolurilor, a fost folosită o combinație de albastru pentru fundal și alb pentru tamburi.

Descriind toate astea, oricine ne-ar auzi ar spune că spune că descrierea se potrivește cu cea a unui joc clasic, dar, cu toate acestea, detaliile sale, mai mici sau mai mari, sunt redate prin prisma graficii foarte moderne care îl fac plăcut vederii și utilizării. Dacă simți că descrierea noastră se contrazice, poți oricând să îl pornești și să vezi cu proprii ochi despre ce vorbim!

Simboluri

Probabil cea mai interesantă parte a simbolurilor sunt câștigurile. Ele sunt obținute odată ce 3 sau 4 simboluri identice apar pe tamburi adiacenți de la stânga la dreapta. Dat fiind faptul că există 81 de modalități de câștig, ne scutește de necesitatea de a alinia simbolurile pe o linie predefinită. Desigur, premiile cele mai mari sunt date pentru combinațiile cu 4 elemente, astfel:

 • 4 șeptari îți oferă 32 000 bănuți;
 • 4 clopoței îți oferă 12 000 bănuți;
 • 4 struguri îți oferă 8 000 bănuți;
 • 4 pepene, 4 prune, 4 lămâi sau 4 portocale oferă 800 bănuți;
 • 4 cireșe oferă 400 bănuți;

Atât timp cât joci 81 Ways pe această pagină, probabil că lista de mai sus, ce cuprinde doar cele mai mari câștiguri, nu o să-ți fie de prea mare folos. Cu toate acestea, cu siguranță o vei găsi foarte folositoare atunci când vei începe să joci la păcănele online cu bani adevărați. De altfel, există o foarte mare posibilitate să găsești aici, pe site-ul nostru, și o promoție care să te ajute atunci când te hotărăști să-ți îndrepți atenția spre un cazino. Pana la urma, de ce să nu cauți un bonus care se potrivește cu preferințele tale?

Cum Joci 81 Ways Online Gratis?

Nu avem o certitudine, dar este foarte probabil ca o mică parte dintre cei care ne vizitează site-ul să nu fi jucat până acum la păcănele cu fructe. Dacă te numeri printre aceștia, află că trebuie doar să:

 • Alegi una dintre cele 5 valori disponibile sunt tamburi;
 • Apeși butonul pariului ales;
 • Aștepți ca tamburii să se rotească pentru ca mai apoi să repeți pașii;

Iar dacă asta ți se pare prea repetitiv, poți să folosești funcția de rotire automată ce poate fi activată apăsând butonul portocaliu din partea stângă. Uită de complicațiile aduse de multitudinea de butoane pe care multe alte păcănele cu fructe le au. Cu un singur buton vei accesa distracția la care ai visat dintotdeauna!

Caracteristici Speciale

 1. Simbol Special Wild – Pentru că-ți spuneam ceva mai devreme că 81 Ways e special, uite încă un motiv să crezi asta. Este vorba despre simbolul său Wild. Acesta poate să substituie oricare alt simbol de pe tamburi, iar când o face, acționează ca multiplicator. Un singur Wild are abilitatea de a înmulți valoarea întregii combinații cu 2x, în timp ce 2 sau 3 Wild acționează ca multiplicatori 4x, respectiv 8x. Numărul maxim de elemente ce pot apărea simultan este de 3. De asemenea, nu există nici o posibilitate ca ele să-și facă apariția concomitent pe tamburii 1, 2 și 3.
 2. Funcția de Gamble – Dacă îți vei arunca un ochi pe tabela cu câștiguri din joc, vei observa că o bună parte dintre combinațiile de 3 simboluri plătesc aceeași sumă pe care ai pariat-o. Dacă așteptările tale sunt ridicate și-ți dorești să te îmbogățești rapid, atunci funcția de gamble este răspunsul pe care îl așteptai. Aceasta îți oferă șanse 50% – 50% de a-ți dubla exponențial câștigul sau a-l pierde integral în funcție de corectitudinea răspunsului tău. O poți activa apăsând cuvântul Gamble care licărește intermitent deasupra valorii câștigului tău în ecranul din dreapta.
 3. Jackpot Cards – La un interval de timp, nestabilit, bonusul Jackpot Cards se va activa. Acesta nu poate fi declanșat de nici un factor intern sau extern și apare din când în când pentru a te premia garantat cu unul dintre cele 4 premii pe care le pune la bătaie. Nu poți câștiga decât unul dintre ele, iar pentru a descoperi care, nu trebuie decât să descoperi 3 cărți de poker identice din totalul de 12 întoarse cu fața în jos.

Concluzie

Poate că 81 Ways este un joc cu păcănele cu fructe gratis, dar are farmecul său aparte care te va ține lipit de ecran. Cu siguranță nu vei vrea să ratezi nimic din ceea ce este redat atunci când îi rotești tamburii!