Royal cash Păcănele Gratis

Royal cash este un nou joc ca la aparate gratis cu regi, regine, comori cu aur si 50 linii disponibile . Royal Cash este un joc de pacanele cativant realizat de faimoasa companie IsoftBet. Jocul Royal Cash slot este echipat cu o interfata moderna care ofera utilizatorilor sai 5 tamburi si 50 linii de bet.

Royal cash

Evalueaza Joc (338voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 1
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig: 1
  • Max. Bet: 1
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Descoperă cum pariază un rege și reginp. Joacă chiar acum Royal cash. Dacă îți plac jocurile de păcănele, atunci acest joc este perfect pentru tine. Jocul conține numai simboluri regala ca imaginea regelui, a reginei, bijuterii, cufere cu aur și altele.

Cum se joacă

Royal-Cash-jocuri-ca-la-pacanele

Royal Cash este un joc de păcănele cu 5 role și 50 de linii de câștig. Jocul îți oferă multiplicatoare, simboluri wild și un număr uriaș. Rata de câștig a jucatorului este de 96,7%, ceea ce este grozav. Conectează minim trei simboluri consecutive și fi gata să câștigi bănuți. Cufărul de comori valoareză 300 de bănuți, iar geanta de bani, 200 de bănuți. Cea mai mică valoare o au lingourile de aur, banii și coroanele, care îți aduc un câștig de oar 150 de bănuți. Simbolurile cele mai valoroase sunt regele și regina. Atunci când se afișează un număr de 5, jucătorul va încasa cel mai mare caștig, între 1.000 și 2.000 de monede. Modul bonus din acest joc de cazino de tip slot gratuit oferă nenumărate opțiuni ca stabilirea vitezei, auto spin, împreună cu alte pariuri.

Dacă vrei să simți cu adevarat gustul jocului, trebuie să învârți rolele cu pariuri ântre 0,50 și 250 maxim. Există 5 simboluri wild, iar simbolul wild va înlocui toate celelalte simboluri. Nu poate înlocui simbolul scatter pentru a forma o combinație câștigătoare. Depinde de numărul de simboluri wild ce apar pe rolele aparatului de slot. Îti poate mări câștigurile ci x2, x 3 și până la x10. Simbolul scatter al jocului este semnul cu denumirea Royal Cash. Încearcă să conectezi simbolurile de la stânga la dreapta pentru a obșține câștiguri. Pentru două simboluri scatter, vei primi 10-15 rotiri gratuite, iar 3 simboluri scatter vor aduce intre 16 si 25 de rotiri gratuite.

Pariază ca un adevărat rege. Joacă-te cu lingourile și cuferele de aur. Încearcă și Starburst.