Starburst pacanele noi 2017

Realizat de NetEnt, Starburst este un slot video online cu 10 linii de câștig, în care câștigurile pot fi obținute în ambele direcții - de la stânga la dreapta și invers. Mizele la cazinourile online din România încep de la 0,05 lei pe linie sau 0,5 lei dacă mizezi standard, pe toate cele 10 linii și ajung până la 50 de lei pe linie , fiind astfel un slot pentru orice buget.

Starburst

Evalueaza Joc (602voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Joacă-te unul dintre cele mai inovative și impresionante jocuri de păcănele online. Starburst este produs NetEnt și te așteaptă să îți încerci norocul. Starburst îți va oferi o experință unic de pariere și câștig. Este un joc ca la aparate gratis cu un look cosmic, foarte colorat, cu diamante, simboluri BAR și steluțe. Este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Starburst este un joc ca la păcănele cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de castig. Indiferent că joci pe computer sau pe telefonul mobil, Starburst te poate recompensa cu un câștig de 50.000 de credite. La fel ca și alte jocuri, și Starburst are opțiunea de autoplay. Lasă rolele să se învârtă și fi gata să primești bani.

starburst-pacanele-gratis-online

Jocul îți oferă două runde bonus, Starburst Wilds și Win Both Ways. În runda Starburst Wilds, vei primi 5 free spins. O poti activa dacă conectezi consecutiv 3 simboluri wilds. Cu Win Both Ways poți câștiga banuți dacă conecetezi aceleași simboluri, indeferent că este de la stânga la dreapta, sau invers. Vei fi recompensat cu un maxim 5.000 de monede sau 2.500 de credite pe linie. În Starbust poți câștiga un pariu maxim de 100 de credite pe 10 linii de pariere și un pariu minim de 0.01 de credite. Când wild-urile apar pe role, nu numai că înlocuiesc alte simboluri, dar îți acordă 3 jocuri gratuite. Posibilitățile de câștiguri sunt foarte mari cu Wild-uri Starbust. Combinațiile câștigătoare sunt însoțite de efecte de lumini încântătoare care indică linia câștigătoare și de texte animate precum “Combo” și “Super Combo”. Când vei vedea textul “Big Win!” însoțit de explozii de lumină pe ecran, vei atinge vârful emoțiilor. Premiul “Starbust” este apogeul jocului pentru că îți va oferi jocuri gratuite.

Ai ocazia să te relaxezi cu joc inovativ și impresionant. Jocul ca la păcănele Starburst îți oferă ocazia să câștigi mulți bani. Poți încerca și Royal cash.