Twin spin speciale

Twin Spin este unul dintre acele jocuri de păcănele online care provoacă imaginaţia celor ce îndrăgesc Vegasul şi muzica funk a anilor ’70. În schimb, Twin Spin cere multă răbdare şi perseverenţă jucatorilor sai!

Twin spin

Evalueaza Joc (952voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți plac jocurile fructe, litere, clopote și simbolul BAR, jocul ca la păcănele Twin Spin este exact ceea ce cauți. Twin Spin este produs de Net Entertainment iar grafica sa  este una curată, precisă, dar de modă veche. Jocul este disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Twin Spin este format din 5 role, 3 rânduri și 243 de direcții de câștig. Pentru jocul Twin spin nu există linii de miză. Jocul  conţine cireşe, şeptari şi simboluri BAR. Totodată, jocul de păcănele online nu conţine rotiri gratuite, bonusuri la click, sau simboluri scatter. Simbolurile Wild apar doar pe rolele 2, 3, 4 și 5, și înlocuiesc toate celelalte simboluri. Fiecare rotire începe cu doua role alăturate, conectate între ele. Acestea se pot extinde pentru a deveni role tripleți, cvadrupleți sau cvintupleți. Numărul de role conectate între ele este aleatoriu. Funcția Twin Reel oferă jucătorului mai multe combinații câștigătoare. Toate plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe direcțiile selectate. Se începe cu prima rolă din stânga. Se va plăti cea mai lungă combinație de simboluri identice pe direcția de miză și se vor adăuga câștigurile simultane pentru diferite simboluri.

Ceea ce trebuie menționat este că 96,6% din pariuri se vor întoarce, iar rata de hit este de 27,8%. Asta înseamnă că toate acele câştiguri mici îl fac și mai puţin riscant şi totuşi mai plictisitor. Aici e secretul: ai nevoie de răbdare pentru că, după mai mult timp de joc, poţi fi surprins cu hit-uri de la 50x până la 100x pe fiecare pariu.

Deci, ca să te bucuri de Twin Spin ai nevoie de răbdare, pasiune pentru jocuri de păcănele online clasice şi, nu în ultimul rând, să ştii că scopul tău este să pui adrenalina în mişcare. Este posibil să nu se întâmple, la fel cum e posibil să fie aşa cum îţi doreşti. Totul e la noroc, nu degeaba jocurile de păcănele online intră în categoria celor de noroc.

Poți încerca și jocul ca la păcănele Just Jewels.