Scrolls of Ra Hd jocuri noi ca la aparate

Scrolls of Ra Hd este un joc ca la aparate gratis, cu o grafica fascinanta, care va transpune intr-o lume mitica, cea a Egiptului, unde puteti castiga si va puteti distra.

Scrolls of Ra hd

Evalueaza Joc (862voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet:
  • Speciala: Nu
  • Linii de Castig:
  • Max. Bet:
  • Producator: Alti producatori
  • Tema Jocului: -

PACANELE RECOMANDATE

Dacă îți plac jocurile cu teme antice egiptene, acesta este potrivit pentru tine. Scrools or Ra este diferit față de celelalte jocuri cu teamatică egipteană. De data aceasta nu mai trebuie să cauți comorile faraonilor folosindu-te de Indiana Jones sau de orice alte indicii. În Scrool of Ra comoara te așteaptă deja în templul lui Ra. Bijuteriile și artefactele îți vor aduce tot felul de premii speciale. Disponibil și pe telefonul mobil.

Cum se joacă

Jocul îți oferă 4 joculețe bonus diferite care te vor face să te distrezi. Te poți bucura de Ra Bonus, Scroll Bonus, Wild All Seeing Eyes și Scrolls of Ra Scatters. Jocul are 5 role și 20 de linii de câștig.

Scrolls of Ra hd, pacanele gratis

Pariul minim este de 0,2 monede iar cea mai bună caracteristică a acestui joc de păcănele gratuit este faptul că vei putea începe să câștigi premii imediat apeși Start. Pemiile pot fi câștigate în orice ordine. Strânge bijuteriile care se regăsesc în simbolurile literelor de aur. Aceste simboluri valorează între 25 și 750 de monede pentru soare. Pentru corb, valoarea este de 1.000 de monede, iar pentru femeia care îngenunchează, valoarea este de 2.500 de monede. Premiul cel mare este în valoarea de 5.000 de monede și este cheia către și mai multe câștiguri.

Comorile mari vin sub formă de bonusuri în acest joc de cazino de tip slot gratuit. Simbolurile Ra afișate pe rolele 3, 4 și 5 vor declanșa bonusul Ra. În cadrul bonusului va trebui să alegi 3 dintre cele 25 de cufere cu comori. Toate oferă câștiguri instant. Simbolurile pergamentelor afișate pe rolele 1, 3 și 5 aduc câștiguri de 10.000 de monede. Există și simbolul wild „All Seeing Eye”, ce înlocuiește toate celelalte simboluri, creând combinații câștigătoare. Centrul rolelor 2, 3 și 4 vor aduce 5 rotiri gratuite, atunci când rola declanșatoare este plină de simboluri wild.

Dezleagă misterele și din jocul Rise of Ra.